Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HDmaniac είπε

Βρωμαει η δουλεια για το που θελουν να οδηγησουν το gaming console. Καλα απο μαθηματικα οι περισσοτεροι....μια η αλλη βγαινει και πιο ακριβα κιολας,γιατι να παω να αγορασω καινουργια κονσολα xbox; Το insomnia γιατι υπαρχει; Νομιζετε οτι η Microsoft ενδιαφερεται για την γελοια αγορα της Ελλαδιτσας που δεν βρισκεις μαγαζι να αγορασεις η να ενοικιασεις παιχνιδια του xbox πουθενα παρα μονο στα seven ;

Ούτε για την Ευρώπη ενδιαφέρεται. Αυτή η ενέργεια αφορά την αγορά της Αμερικής και μόνο.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, xxatziva είπε

apla den dineis ta lefta mazemena gia tin konsola. xbox one x 499 diladi 500

ta dinis siga siga kai isos vgazoun megalitero kerdos.

35$ *24=840$  --> 722 euro

Στα 2 χρόνια είναι μέσα όμως το game pass (24*10€=240) και το xbox live gold 100€ για 2 χρόνια. 

Οπότε 840 για να τα έχεις όλα αυτά για 2 χρόνια. Άρα τα 722 για 2 χρόνια είναι καλύτερη τιμή. 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απο τα σχολια καταλαβαινω οτι οι περισσοτεροι δεν μπηκαν καν στηνδιαδικασια να διαβασουν το αρθρο, παρα μονο τον τιτλο. 

Οτι θα νοικιαζει το xbox one μετα συνδρομης xbox live κ gamepass λεει το αρθρο και οτι η συγκεκριμενη υπηρεσια λογιζεταο κονο για τις ΗΠΑ προς το παρον.... 

Θα δινεις δηλαδη ενα ποσο και θα παιρνεις στο σπιτι σου ενα xbox one για ενα μηνα. 

Αλλα ντ’ αλλα γραφονται... 

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως λέει κάπου και δεν νομίζω οτι θα συνέφερε κιόλας,το να νοικοιάζεις την κονσόλα,την δυνατότητα να την προμηθευτείς διάβασα και να πληρώνεις με μηνιαίο αντίτιμο για αυτήν και τις υπηρεσίες της.

Δημοσ.

Ααα....Τόσο καλά τα πηγαίνουν εκεί στο Redmond με τα παιχνίδια. Όλα "As a Service" μπας και πάρουμε τίποτα. Αν και δεν διαφωνώ με το  εγχείρημα θεωρώ πως ακόμα και τώρα το Xbox το πρόβλημά του είναι που δεν έχει τίτλους.

• Confused 1
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι σαν εντελώς άσχετος με τις κονσόλες (η τελευταία μου ήταν το Atari 2600)αλλά και σαν πιθανος αγοραστής του τελευταίου xbox για το γιο μου. Αυτές οι συνδρομητικες υπηρεσίες τυπου xbox live είναι υποχρεωτικές ;χωρίς αυτές δεν μπορώ να παίξω ον λαιν με κάποιον άλλο; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xxatziva είπε

alla oti times vgenoun ekei antistoixa isxyoun pantou. ara prota dokimazoun stin sigouri agora USA kai meta koitane EU

Δεν λέω για τις τιμές φίλε μου. 

Αναφέρομαι στο ότι πολλά σχόλια παραπάνω, αναφέρονται στον τίτλο του άρθρου και όχι στο περιεχόμενο του άρθρου. Το άρθρο λέει για μηνιαία ενοικίαση xbox one κονσόλας με gamepass + live gold και τα περισσότερα σχόλια αναφέρονται σε μια μίξη live gold + gamepass συνδρομής η οποία απορρέει μόνο από την επικεφαλίδα του άρθρου και όχι από το κυρίως κείμενο του άρθρου. 

Άρα πολλοί σχολίασαν χωρίς να διαβάσουν τι έλεγε το άρθρο... 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Στα ίδια λεφτά βγαίνει δεν ξέρω τι το ωραίο βρίσκει κάποιος;

πολύ παραπάνω βγαίνει αντί για 315 δίνεις 720 σε δυο χρόνια με τα games και η gold συνδρομή είναι 7 ευρώ το μήνα δηλαδή 7 x 24 μήνες δηλαδή αν πάρεις το xbox one s και πληρώνεις gold συνδρομή πας στα 468 ευρώ, διορθώστε με αν κανω λάθος.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georgepppo είπε

πολύ παραπάνω βγαίνει αντί για 315 δίνεις 720 σε δυο χρόνια με τα games και η gold συνδρομή είναι 7 ευρώ το μήνα δηλαδή 7 x 24 μήνες δηλαδή αν πάρεις το xbox one s και πληρώνεις gold συνδρομή πας στα 468 ευρώ, διορθώστε με αν κανω λάθος.

$35/month = $840 για 2 χρόνια.

$840 - $500 (xbox one x) - ~$240 (game pass) - ~$120 (Gold) = -$20

Τόσα "κερδίζεις" άμα τα αγοράσεις όλα σε "normal" τιμές αν και λίγο χαζό να μην πάρεις κάποια προσφορά για κονσόλα/Gold πχ. (γρήγορο παράδειγμα βρίσκεις πολύ εύκολα λιγότερο από $50/χρόνο για το Gold άρα πάνε τα $20 "κέρδος")

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, simaras είπε

Παιδιά να ρωτήσω κάτι σαν εντελώς άσχετος με τις κονσόλες (η τελευταία μου ήταν το Atari 2600)αλλά και σαν πιθανος αγοραστής του τελευταίου xbox για το γιο μου. Αυτές οι συνδρομητικες υπηρεσίες τυπου xbox live είναι υποχρεωτικές ;χωρίς αυτές δεν μπορώ να παίξω ον λαιν με κάποιον άλλο; 

Για παιχνίδια που θέλεις να παίζεις Multiplayer online,στο διαδίκτυο με άλλους,τα περισσότερα τουλάχιστον θέλουν συνδρομή Live (κάποια (λίγα)δεν θέλουν) αν θέλεις να παίζεις μόνος,σου η μόνο με φίλους στό σπίτι και δεν σε ενδιαφέρουν τα δωρεάν παιχνίδια που δίνει η συνδρομή,τότε δεν είναι απαραίτητη.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ELMastas είπε

Για παιχνίδια που θέλεις να παίζεις Multiplayer online,στο διαδίκτυο με άλλους,τα περισσότερα τουλάχιστον θέλουν συνδρομή Live (κάποια (λίγα)δεν θέλουν) αν θέλεις να παίζεις μόνος,σου η μόνο με φίλους στό σπίτι και δεν σε ενδιαφέρουν τα δωρεάν παιχνίδια που δίνει η συνδρομή,τότε δεν είναι απαραίτητη.

Να προσθέσω πως με ενα 35€ μπορείς να βάλεις Xbox live για 1 χρόνο και ο γιος σου να παιρνει κάθε μήνα 4+ παιχνίδια (ώστε να γλιτώσεις αρκετές αγορές που θα του εκανες😅 ) + τρελά deals τύπου 70% προσφορά σε αρκετά games 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, xxatziva είπε

nai sosta ta les.  alla pia etairia edo tha dini sindromi konsola kai ta ypoloipa? diskolo an arxisun na ginonte epistrofes me xtipimenes eksoterika konsoles alla liturgikes.

Συμφωνω. Μα εννοειται. 

Εδω καλα καλα δεν εχουμε επισημη αντιπροσωπεια microsoft, τι να λεμε. Επαιρνες τηλ στην helpline και σου μιλουσαν αλλοδαποι με σπαστα ελληνικα... 

• Confused 1
Δημοσ.

Όπως και με τα περισσότερα πράγματα που προσφέρονται συνδρομητικά, μου φαίνεται συμφερον εάν κανείς αρκετη χρήση της κονσόλας με online gaming κλπ.

Τώρα εάν έχεις πάρει Xbox για 2 exclusives η ένα FIFA καθε χρονο, δεν θα δεις αξία απο τα έξτρα που σου δινει, οποτε καλύτερα πάρε ένα ωραίο bundle στις εκπτώσεις!

Δημοσ.

Xbox live 35€ για ένα χρόνο

Gamepass 2,29€ το μήνα (για ανανέωση μήνα - μήνα)

Πως βγαίνει η προπαίδεια στα 840€;

Δημοσ.
Στις 25/8/2018 στις 3:23 ΜΜ, simaras είπε

Υποχρεωτικές δεν είναι, χωρίς gold όμως δεν μπορείς να παίξεις online. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...