Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά σκουτεράκια οικονομικά σε τιμή και βενζίνη, τετράχρονα και με abs. Εγώ έχω βρει τα συγκεκριμένα: Honda SH Mode 125 και Honda Vision 110.

Ευχαριστώ!

Υ.Γ.: Να σημειώσω θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι και το χρειάζομαι για να πηγαίνω στην σχολή(περιοχή Αθήνα).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SoulisMafia είπε

honda SH κορυφη μαζι με pcx 125.

έχουν abs? lol

2 ώρες πριν, bill1312 είπε

Γεια σας. Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά σκουτεράκια οικονομικά σε τιμή και βενζίνη, τετράχρονα και με abs. Εγώ έχω βρει τα συγκεκριμένα: Honda SH Mode 125 και Honda Vision 110.

Ευχαριστώ!

Υ.Γ.: Να σημειώσω θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι και το χρειάζομαι για να πηγαίνω στην σχολή(περιοχή Αθήνα).

yamapa nmax 125

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SoulisMafia είπε

Το pcx 18΄ εχει abs,τα προηγουμενα εχουν cbs

ok τότε pcx απο μένα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι πολύ "χοντροκομμένα" για εμένα τα μηχανάκια που αναφέρατε. έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ή να προχωρήσω για το sh mode 125?

Επίσης, για το Honda SH 125i τι γνώμη έχετε?

ευχαριστώ

Επεξ/σία από bill1312
Δημοσ.
Στις 25/8/2018 στις 1:43 ΠΜ, bill1312 είπε

Είναι πολύ "χοντροκομμένα" για εμένα τα μηχανάκια που αναφέρατε. έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ή να προχωρήσω για το sh mode 125?

Επίσης, για το Honda SH 125i τι γνώμη έχετε?

ευχαριστώ

Μια χαρα για πρωτο μηχανακι ΑΛΛΑ δεν εχει abs.Για εμενα μεγαλο μειον.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, moysatos79 είπε

Μια χαρα για πρωτο μηχανακι ΑΛΛΑ δεν εχει abs.Για εμενα μεγαλο μειον.

Σε ποιο αναφέρεσαι? sh mode 125 ή sh125i ?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, bill1312 είπε

Σε ποιο αναφέρεσαι? sh mode 125 ή sh125i ?

Το Honda sh 125i με abs δεν το φερνει η Honda στην Ελλαδα το καινουριο τουλαχιστον.Μονο μεταχειρισμενο.Το mode σιγουρα δεν εχει abs.

Δημοσ.

Πηγαινε παρε ενα Sym 125-150 η' και 200 cc για να κινεισαι ανετα και με τα 1500€ διαφορα που εχουν απο τα Honda και Yamaha καλυψε καποια αλλη αναγκη.

Sym Symphony ST 200i ABS για μενα το απολυτο vfm σκουτερ. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, arisg90 είπε

Πηγαινε παρε ενα Sym 125-150 η' και 200 cc για να κινεισαι ανετα και με τα 1500€ διαφορα που εχουν απο τα Honda και Yamaha καλυψε καποια αλλη αναγκη.

Και μετα ψαξε να βρεις τα 1500 που χρησιμοποιησες για να πληρωσεις τις ζημιες.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν δεν έχω πρόβλημα να είναι μεταχειρισμένο το μηχανάκι απλά να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με λίγα χιλιόμετρα. Μέχρι 2000 ευρώ μπορώ να διαθέσω για μεταχειρισμένο ή για καινούργιο μέχρι 2500 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...