Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλοι μου θέλω να μοιραστώ ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την WIND. 

Στις 02/08 δήλωσα βλάβη λόγω internet.  Ξαφνικά  η ταχύτητα έπεσε κάτω από 1Μbps και με πολλές αποσυνδέσεις ενώ συνήθως κυμαινώμουν στα 8-9Mbps. Μετά από λίγες ώρες επικοινώνησε το Τεχνικό Τμήμα και μου πρότειναν αναβάθμιση σε VDSL προς περιορισμό τεχνικών βλαβών και ποιοτικότερες, ταχυτερες παροχες. Το συζήτησα και από κοινού συμφωνήσαμε τους όρους και εν συντομία σας τους αναφέρω :

1)25€ παγιο (προσφορά του Τεχνικού Τμήματος), ΦΠΑ και τέλη συμπεριλαμβάνοται (τονίσθηκε από μέρους μου) .. 2) Δωρεάν τέλη ενεργοποίησης .. 3) Δωρεάν παροχή εξοπλισμού .. 4) Δωρέαν επίσκεψη τεχνικού για εγκατάσταση εξοπλισμου και καλωδιοδιανομή .. 5) Αποστολή εξοπλισμου με εταιρία ταχυμεταφορών .. 6) Απεριόριστα Σταθερά στο Εθνικο Δίκτυο .. 7) 300' προς όλα τα κινητα .. 8 ) Ανανέωση συμβολαίου για 2 έτη. Επίσης έλαβα την διαβεβαίωση ότι η όλη διαδικασίαθα κρατήσει το πολυ-πολυ κανα 2ωρο-3ωρο

Αντικειμενικά να το δει κάποιος ήταν μια χαρά προσφορά και ας επιανα 30-35Mbps.

Τώρα πάμε στα προβλήματα και στις ασάφειες :

10/08/2018 επικοινωνεί το Τεχ. Τμημ. (με την γυναίκα μου, είναι στο ονομά της) για να ορίσουμε την επίσκεψη του τεχνικού για εγκατάσταση του εξοπλισμου. Τους ενημέρωσε ότι ακόμα δεν έχουμε παραλάβει τον εξοπλισμό και έλαβε ως απάντηση να τον παραλάβει απο κατάστημα. Ποιο κατάστημα ρε παιδία ? οποιοδήποτε ... γιατι ρε παιδια δεν το αποστείλατε με courier αυτή ήταν η συμφωνία μας ? Γιατι ρε παιδια δεν ενημερώσατε μια μέρα πριν για την αναβαθμιση της γραμής ? Μασημένα λόγια αλλά πίεσαν λέγοντας ότι ο τεχνικός θα έρθει κατά τις 16.00. Με ενημερώνει η γυναίκα μου για το απρόοπτο φευγω σαν μ@κ@κας απο την δουλεια μου, να παω να πάρω την γυναικα μου απο την δουλεια της, να παραλαβουμε τον εξοπλισμο, να τον αφήσουμε σπιτι (που ειναι ο γιος μου) για να επιστρέψουμε το συντομοτερο πισω στις δουλειές μας ... Αυτο ηταν το προγραμμα.

Πως εξελιχθηκε ... παμε σε μεγαλο καταστημα, ενημερώνουμε και λαμβανουμε την εξή απάντηση : "Το πάγιο σας ειναι 31€, και η αξία του εξοπλισμου ειναι 3Χ" (παιδια φούντωσα, δεν θυμαμαι το ακριβες ποσό, με πασα επιφύλαξη 33€). Μετά από δευτερόλεπτα και εφόσον το στομα μου επανήλθε μερικώς απο την λοξη θεση που ειχε παρει στο ακουσμα των μαντατων σκεφτηκα πιο ήρεμα και μου φανηκε περιεργο να ζητησουν χρηματα για τον εξοπλισμο. Το "ανεβασμενο" παγιο εχει καποιο νοημα, αλλα  χρεωση εξοπλισμου μου φανηκε περιεργο.

Της προτεινω να κοιτάξει πιο προσεχτικα ή να επικοινωνησει με τα κεντρικα. Αμετανόητη η υπαλληλος μας λεει "ειμαι στην καρτελα σας".  Το σκεφτήκαμε με την σύζυγο και αποφασίσαμε να υπαναχώρησουμε (οχτω μέρες μετά την αρχική συμφωνια δλδ εντος χρονικών οριων) το οποίο και πραξαμε επι τοπου. Εστειλε το αιτημα η υπάλληλος και κρατησε αντιγραφο της ΔΑΤ. Στην διαρκεια καταγραφής του αιτήματος απο την υπάλληλο της ανεφερα οτι επιθυμούμε να αναγραφούν οι λόγοι υπαναχωρησεώς μας και η απαντησή της ήταν:  "θα σας καλέσουν απο τα κεντρικά ουτως ή αλλως"  .. λογικό σκέφτηκα αφου  στην προσπαθειά τους να μας μεταπείσουν θα πρέπει να αφήσουν ενα "παραθυρο" επικοινωνιας ανοιχτο.  Όταν ανέφερα το θεμα της υπογραφής, μου ανέφερε οτι με την φυσική σας παρουσία και την ΔΑΤ δεν χρειάζεται. Μας έδωσε ενα χαρτάκι με τον αριθμο αιτήματος και με ενα γλυκο χαμόγελο μας αποχαιρετησαν λεγοντας οτι θα επικοινωνήσουν τα κεντρικα μαζι σας. Απογοητευση αλλά WIND ειναι αυτη, τι να κανουμε ? άλλωστε πρωτη φορά είναι. Εν τω μεταξυ ο τεχνικός δεν φανηκε.

Παμε παρακάτω, 14/08/2018 ... ναι, ναι, πολυ σωστα μαντεψατε ... παραμονη αργίας η συνδεση διακοπηκε, το ετοιμοθάνατο ιντερνετ παρεδωσε πνευμα και το τηλεφωνο δεν αντεξε την απωλεια και του εκανε παρέα. Το ρουτερ επεσε σε βαθια μελαγχολια αφου τα μισα του φωτακια έσβησαν και ο εφηβος γιος μου σε εξαλλη κατασταση αρχιζε να "τρωει" τα δεδομενα του κινητου του για να με ενημερωσει για την ολη κατασταση. 

Πηρα τηλεφωνο και ενημέρωθηκα ότι το αίτημα δεν ειναι υπογεγραμμένο και δεν μπορούσαν να το αποδεχτούν ... Στην ερωτησή μου για πιο λόγω δεν μας ενημέρωσαν παρά ενημερώθηκα μετά από δική μας επικοινωνία και κατόπιν διακοπής της συνδεσή η απαντησή τους ήταν " ενημέρωσαμε το κατάστημα "  ... " Και ? "  απαντω εγώ (μερικα δευτερόλεπτα αμήχανης σιωπής )  " Τι και ?   " ανταποκρίνεται η υπάλληλος ... επαναλαμβάνω το ερώτημα ... " για πιο λόγω έλαβα γνωση μετα απο δικη μου επικοινωνια και δεν με ενημέρωσατε εσεις ? " 

Παίδες το τηλεφώνημα κράτησε 94 λεπτά ... είναι αδύνατο να σας περιγραψω το τι έγινε και το τι ειπώθηκε η κατάληξη της κουβέντας ήταν μια εκ νέου επισκεψη (ετσι και αλλιως ήμου χαλαρά εντός προθεσμίας). Παμε στο καταστημα ... εξηγω οοοολη την κατασταση απο την αρχη (αυτο ειναι το πιο εκνευριστικο απ'ολα) και το κατάστημα μου είπε και οτι δεν τηρείται τετοια διαδικασία και οτι κατι δεν καταλαβα καλα. Επικοινωνησε η υπαλληλος με τα κεντρικα μπλα...μπλα...μπλα κλεινει το τηλεφωνο και μου λεει οτι θα επαναλάβουμε την ιδια διαδικασια και δεν καταλαβατε εσεις καλα ... Επειδη βρηκα και ακροατηριο μεσα στο καταστημα αρχιζα να το παιζω λιγο .... Εεε Συγνωμη δεσποινης, μην με παρεξηγησεται, μπορει να σας φανει λιγο ηλιθιο αλλα μου ηρθε τελειως αυθορμητα και εαν δεν το πω θα σκασω ...  " Εφοσον θα τηρηθει η ιδια διαδικασια, πιος ο λογος να επαναλαβουμε την διαδικασια " .... Εκει έλαβα την Θεικη απαντηση .... " Γιατι το ζήτησαν τα κεντρικα "  ... Ουαου ! ! ! κατω τα κεφαλια ολοι ! Σουζα !

Επαναλαβαμε την ιδια διαδικασια, αλλα εγω ήμουν σιγουρος οτι δεν παει καλα το ολο θεμα.

Εδω μια παρενθεση φευγοντας η υπαλληλος εκανε μια print screen εκτυπωση την οποια και σφραγισε και μου το εδωσε λεγοντας οτι κατι δεν εχετε καταλαβει καλα ... το κοιταζω και βλεπω παγιο 31€ ... μαλιστα ... επειδη της ειπα πριν οτι ειμαι ηλιθιος πιο ξεκαθαρα δεν μπορουσε να μου πει οτι κατι βρωμαει και δεν ειναι ουτε ψαρι, ουτε κλανια ... κλεινω την παρενθεση 

Αυτο που αντιληφθηκα εγω επιβεβαώθηκε με διακριτικο τροπο  ... 30' μετα την αναχωρηση μου απο το καταστημα καλω την εξυπηρετηση πελατων. Τους εξηγω οτι εγω πηγα στο καταστημα οπως ειχαμε συννενοηθει και οτι παρολο την επιμονη μου, ουτε οι οροι αναγραφησαν, αλλα ουτε μου εδωσαν να υπογράψω. Μου λενε οτι παλι δεντ ο κανουν αποδεκτο και να το στειλω με fax .... τους εξηγησα λοιπων οτι υπηρξε απο κοινου συμφωνια να επισκεφτω το καταστημα και οτι εαν καποιος δεν τηρησε την διαδικασια σιγουρα δεν ειμαι εγω. 

Αυταααα ... τους εστειλα και επιστολες μεσο της φορμα που ζητω πλεον το οριστικο σπασιμο και οχι για το αιτημα υπαναχωρησης κτλ κτλ ... η απαντηση τους ηταν η επιμονη τους στην υπογραφη και σημερα εκανα καταγγελια στην ΕΕΤΤ.

Aπο 14/10 μεχρι σημερα (24/10) δεν εχω συνδεση καθολου .. βεβαια με εχουν συνηθισει  ... περυσι ημουν το Φεβρουαριο, ιουλιο,  αυγουστο χωρις ιντερνετ ... ενταξξξξ δεν ειμαι παραξενος αλλα λιγο ελεος ρε παιδες εκει στην WIND.

Αυτο πλεον που με ενδιαφερει ειναι να φυγω απο την WIND (και οι 2 συνδεσεις) ... τους σιχαθηκα.

Πως λετε να παει ? ... ποσο καιρο κανει η ΕΕΤΤ να απαντησει ? ... λετε να απευθυνθω απο τωρα σε αλλο παροχο ? .... Να παω και στην Γεν Γραμμ. Καταναλωτη ? 

Παιδες οποιος εχει παρομοια εμπειρια ας πει 

Ευχ.

Επεξ/σία από dimitris.73
Δημοσ.

To θεμα ειναι να φυγω χωρις πεναλντι ... 

34 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Απο ολο αυτο το μακρυνάρι εγω δεν καταλαβα τι κανεις ακομα εκει στην wind  και δεν φεύγεις παρα θελεις και ανανέωση.

Το θεμα ειναι να φυγω χωρις πεναλντι ......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόμοιο θέμα είχα εγώ φίλε με nova, αλλά έτρεχε είδη φορητότητα προς οτε με καλούν μια ωραία μέρα.. και μου λένε κύριε αν θέλετε να φύγετε πληρώστε 192€ (είχα κάνει ανανέωση το συμβόλαιό ίδια μέρα και την ίδια μέρα έκανα υπαναχώρηση μιας και ο οτε είχε καλύτερο πακέτο) με τα πολλά πολλά παραγγελία στην εετ εντομεταξη η φορητότητα έτρεχε κανονικά.. τώρα είμαι ΟΤΕ και ησύχασα ούτε ευρώ δεν πήραν από εμένα.. κάνε και εσύ το ίδιο και αν κάνουν μαγκιές καταγγελία εεττ και φεύγεις ίδια μέρα.

Επεξ/σία από Mikelpcpro_GR
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Παρόμοιο θέμα είχα εγώ φίλε με nova, αλλά έτρεχε είδη φορητότητα προς οτε με καλούν μια ωραία μέρα.. και μου λένε κύριε αν θέλετε να φύγετε πληρώστε 192€ (είχα κάνει ανανέωση το συμβόλαιό ίδια μέρα και την ίδια μέρα έκανα υπαναχώρηση μιας και ο οτε είχε καλύτερο πακέτο) με τα πολλά πολλά παραγγελία στην εετ εντομεταξη η φορητότητα έτρεχε κανονικά.. τώρα είμαι ΟΤΕ και ησύχασα ούτε ευρώ δεν πήραν από εμένα.. κάνε και εσύ το ίδιο και αν κάνουν μαγκιές καταγγελία εεττ και φεύγεις ίδια μέρα.

εκανα ηδη καταγγελια στην ΕΕΤΤ ηλεκτρονικα ...

το θεμα ειναι οτι δεν μου εβγαλε καποιο αρ. πρωτοκ. ή δεν μου ηρθε email επιβεβαιωσης ... αναρωτιεμαι εαν καταχωρηθηκε σωστα ?

Ξερεις ποτε θα εχω καποια νεα απο ΕΕΤΤ ?

πως παει η διαδικασια απο εδω και περα ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitris.73 είπε

το θεμα ειναι οτι δεν μου εβγαλε καποιο αρ. πρωτοκ. ή δεν μου ηρθε email επιβεβαιωσης ... αναρωτιεμαι εαν καταχωρηθηκε σωστα ?

Θα επικοινωνήσουν μαζι σου και θα σου ζητήσουν ταυτότητα κλπ, μετά θα σου στείλουν ενημερωτική επιστολή οτι έλαβε γνώση για την καταγγελία σου η εταιρεία με αριθμο πρωτόκολλο και σφραγίδες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitris.73 είπε

Κοίτα εμένα μετά από κάποιες μέρες μου έστειλαν αυτόματο mail με αριθμό πρωτοκόλλου και μετά από αρκετές μέρες μπορεί να σου ζητήσουν διευκρίνισης για περαιτέρω λεπτομέριες. Οπότε υπομονή 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Θα επικοινωνήσουν μαζι σου και θα σου ζητήσουν ταυτότητα κλπ, μετά θα σου στείλουν ενημερωτική επιστολή οτι έλαβε γνώση για την καταγγελία σου η εταιρεία με αριθμο πρωτόκολλο και σφραγίδες

οκ ... ευχαριστω ... απλα ηθελα να σιγουρευτω.

Σ' ευχαριστω Mikelpcpro_GR οπως εγραψα και πιο πανω δεν θελω να τους ταραξω στις καταγγελιες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, divo είπε

Οι διαδικασιες εχουν ως εξης. Η ΕΕΤΤ θα στειλει την επιστολη σου στη wind (συστημενη) και αντιγαφο σε εσενα. Εντος 20 ημερων Απο την ημερωμηνια που ελαβε την επιστολη) ειναι υποχρεωμενη να απαντησει η εταιρεια ΓΡΑΠΤΑ. Θα ερθει η απαντηση και σε σενα μεσω της ΕΕΤΤ.

Παρολα αυτα εσυ μπορεις να κανεις αιτηση σε αλλο παροχο ασχετα με το τι εχεις κανει με τη wind. 

Ελπιζω να εχεις γραψει αναλητικα τα γεγονοτα με ονοματα και ημερομηνιες επικοινωνιας, καθώς και το τι ζητας απο τη wind. και φυσικά το κερασακι, την απομαγνητοφώνηση της επικοινωνιας σου για καθε νομιμη χρηση. Ξερουν πολυ καλα τι ζημαινει αυτο.

Απο την wind πλεον ζηταω την απο κοινου λυση σων συμβολαιων μου ... δλδ να την κανω απο εκει το συντομοτερο χωρις πεναλντι.

Ναι εχω κρατησει ημερομηνιες και ωρες ... δεν εχω ζητησει απομαγνητοφωνηση των συνομιλιων ακομα. Στην ΕΕΤΤ εστειλα τις 2 επιστολες προς την wind με τις απαντησεις που μου εστειλαν ... και μια περιληπτικη επιστολη των γεγονοτων (4σελ) ... δεν εστειλα αναλυτικα τα γεγονοτα με το σκεπτικο να την διαβασουν.

Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...