bill27 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Καλησπερα,προσφατα αλλαξα ρουτερ στην γραμμη μου (adsl2+) βαζοντας πανω ενα zte zxhn h267a,διοτι με το προηγουμενο netfaster ειχα αποσυνδεσεις,μεχρι στιγμης ειναι uptime 9 ωρες και 30 λεπτα εχοντας αυτα τα errors CRC Errors(Up/Down) 206/197 FEC Errors(Up/Down) 473/13506 Θελω να μου πειτε αν ειναι πολλα η στα φυσιολογικα επιπεδα.Ποσα errors ειναι φυσιολογικο να εχουμε σε ενα 24ωρο?
aGka8l Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Ta fec τα αγνωεις τελείως. 200 crc για ένα 9ωρο δεν είναι πολλά έχει σημασία και τι τραφικ έχεις κάνει όμως
bill27 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Σ ευχαριστω για την απαντηση.δηλαδη ποσα crc errors ειναι πολλα σε ενα 24ωρο περιπου για να εχω μια εικονα
goana12 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δυσκολο να σου απαντησει καποιος με εναν συγκεκριμενο αριθμο. Ομως να ξερεις οτι σε προβληματικες γραμμες, μου εχει τυχει να δω σε καθε ανανεωση 10 δευτερολεπτων του ρουτερ, πανω απο 1000crc errors. Εννοειτε βεβαια οτι μετα απο λιγα λεπτα εκανε αποσυνδεση η γραμμη. Αν δεν εχεις προβληματα με κολληματα και αποσυνδεσεις, μην δινεις βαση στα σφαλματα. Εξαλλου αυτα που εχεις ειναι πραγματι λιγα. Θα μιλαγες για ενδεχομενα προβληματα αν εβλεπες χιλιαδες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα