Προς το περιεχόμενο

Η Samsung αποκάλυψε το πρώτο της Android Go smartphone, το Galaxy J2 Core

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πρώτο της smartphone που κατασκευάστηκε ειδικά για το Android Go, την «κομμένη», ελαφριά έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της Google ανακοίνωσε η Samsung.

Το Samsung Galaxy J2 Core διαθέτει «προ-φορτωμένες» αρκετές εφαρμογές της Google (Maps Go, YouTube Go, Gmail Go κ.ά), ειδικά βελτιστοποιημένες για την πλατφόρμα Android Oreo (Go edition) που σε σχέση με τις κανονικές εκδόσεις τους είναι απαλλαγμένες από τα λιγότερο χρησιμοποιούμενα χαρακτηριστικά τους, καταλαμβάνοντας επιπλέον λιγότερο χώρο και μνήμη.

Τα χαρακτηριστικά βεβαίως της συσκευής δεν θα μπορούσαν να… εντυπωσιάσουν αφού έχουμε να κάνουμε με μία αρκετά οικονομική συσκευή. Το Samsung Galaxy J2 Core διαθέτει οθόνη LCD TFT 5,0 ιντσών ανάλυσης 960 x 540 pixels και μπαταρία 2600mAh υποσχόμενο «all-day» αυτονομία. Διαθέτει WiFi και προσφέρει συνδεσιμότητα 4G LTE (Cat.4 150Mbps) που μαζί με το χαρακτηριστικό Ultra Data Saving της Go edition του Android θα κάνει την ζωή ευκολότερη στους χρήστες με συμβόλαιο χωρίς πολλά MB όσον αφορά στα mobile data τους.

Η συσκευή διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 5,0 Megapixels (με λειτουργία ωραιοποίησης για τις selfies) και κύρια κάμερα 8,0 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αισθητήρες βρίσκονται πίσω από συστήματα φακών f:/2.2. Τo Samsung Galaxy J2 Core βασίζεται στο Exynos 7570 SoC που κατασκευάζεται στα 14nm και διαθέτει τέσσερις πυρήνες Cortex-A53 στα 1,4GHz και την GPU Mali-T720 MP1. Το SoC συνοδεύεται από 1GB RAM και από 8GB αποθηκευτικού χώρου, που είναι επεκτάσιμος (με κάρτα μνήμης microSD).

Το Galaxy J2 Core κυκλοφόρησε στις 24 Αυγούστου στην Ινδία, στην Ινδονησία και στην Μαλαισία αρχικά, ωστόσο μελλοντικά θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές. Η τιμή για την ώρα δεν είναι γνωστή.

gsmarena_002.jpg.8b2943f3e91ed11e3c2f2ce2bb579ef8.jpg

Engadget

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιος βρηκε στοκ με σοκετ 1gb σε καποια κορεατικη αποθηκη και οθονες απο το 2012? Και ειπε να βγαλει κατι αντι να τις ανακυκλωσει? 

Επεξ/σία από SpirtouLisS
  • Like 8
  • Sad 1

5 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε

Καποιος βρηκε στοκ με σοκετ 1gb σε καποια κορεατικη αποθηκη και οθονες απο το 2012? Και ειπε να βγαλει κατι αντι να τις ανακυκλωσει? 

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο ομως...ερχεται και J3 Core σε λιγους μηνες με τα περιττώματα αλλων συσκευων. 😅

• Like 1

Όσοι λέτε για τα specs έχετε δει τι φοράνε οι άλλες android go συσκευές; Τι περιμένατε δηλαδή; Snap 845, 6 gb ram και 2k οθονη; Καμία android go συσκευή μέχρι τώρα δεν έχει πάνω από 1gb ram...

• Like 1

32 λεπτά πριν, Valous είπε

Σαν j5 του 2015... Αναμένω να δω τιμή... Θα μου άρεσε γύρω στα 85-90.

εχουμε 2018, σ αυτα τα λεφτα αγοραζεις κανονικο smartphone και οχι μπακατελες σαν τουτο...

επισης αμφιβαλλω για τιμη κατω απο 120 ευρω

Μόλις ξύπνησα, είμαι με το τσιγάρο στο στόμα και δεν έχω πιει καφέ, αλλά...

ΣΕ ΠΙΟ ΕΤΟΣ ΕΧΩ ΞΥΠΝΗΣΕΙ???

σας παρακαλώ να μου το μου πείτε μαλακά...

ΥΓ: Υπόσχομαι ότι θα είμαι καλό παιδί και δεν θα ξανά κοροϊδέψω κινητά με notch... plz να ήμαστε στο 2018...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το που θα το αγοραζεις θα βρισκεσαι ηδη στο σημειο οπου χρειαζεσαι αναβαθμιση

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/15053/Xiaomi.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Επεξ/σία από hsa
  • Like 1

Ούτε για 50€, πραγματικά. Ένα 40ρι ίσως αξίζει, ως εφεδρικό ή για παιδιά. Με 70€ αγοράζει κανείς entry Xiaomi με πολύ πιο αξιοπρεπή χαρακτηριστικά.

• Like 1
  • Thanks 1

Κι όμως θα πουλήσει. Θα το σπρώξουν οι εταιρίες κινητής δίνοντάς το ως επιδότηση σε ανανεώσεις συμβολαίου. Δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα πουν : samsung είναι, καλό θα είναι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...