Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, έχω μια απορία.....γνωρίζω ότι για να παίξεις online κάποιο παιχνίδι (όπως fifa,call of duty και άλλα πολύ γνωστά παιχνίδια) στα playstation 4 και xbox one πρέπει να πληρώνεις κάποιο ποσό το μήνα. Αν δεν πληρώσεις δεν έχεις τη δυνατότητα για online παιχνίδι.

Στο pc τι ισχύει; αν πάρω το fifa ή το call of duty μπορώ να παίξω online χωρίς συνδρομή ή όχι;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tempo είπε

γεια σας, έχω μια απορία.....γνωρίζω ότι για να παίξεις online κάποιο παιχνίδι (όπως fifa,call of duty και άλλα πολύ γνωστά παιχνίδια) στα playstation 4 και xbox one πρέπει να πληρώνεις κάποιο ποσό το μήνα. Αν δεν πληρώσεις δεν έχεις τη δυνατότητα για online παιχνίδι.

Στο pc τι ισχύει; αν πάρω το fifa ή το call of duty μπορώ να παίξω online χωρίς συνδρομή ή όχι;

Ναι δεν εχεις συνδρομή :) η συνδρομές στις κονσολες εχουν και αλλα μεσα εκτος του να παιζεις ενα game ονλινε :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkman είπε

Ναι δεν εχεις συνδρομή :) η συνδρομές στις κονσολες εχουν και αλλα μεσα εκτος του να παιζεις ενα game ονλινε :)

ευχαριστώ για την απάντηση....μήπως μπορείς να μου πεις τι υπάρχει ακόμη στις συνδρομές στις κονσόλες (ακόμη καλύτερα αν είχα μαζεμένα και τα + και - για κάθε μια απο τις δυο κονσόλες)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tempo είπε

ευχαριστώ για την απάντηση....μήπως μπορείς να μου πεις τι υπάρχει ακόμη στις συνδρομές στις κονσόλες (ακόμη καλύτερα αν είχα μαζεμένα και τα + και - για κάθε μια απο τις δυο κονσόλες)

Και στο xbox και στο ps4 περνεις καθε μηνα 2-3 games τζαμπα :P δηλαδή μια συνδρομή 60 ευρω (12 μηνες ) περνεις 24+ παιχνιδια τον χρονο  :) + καποια screen savers + καποια discount στα games , στο ps αν εχεις και το 4 και το 3 και psvita με μια συνδρομη περνεις και για τα τρια  games (διαφορετικα) λογικα το ιδιο ειναι και στο xbox .

Δημοσ.

να ρωτήσω και κάτι που έχω ακούσει και έχει σχέση με το θέμα. Φίλος που παίζει call of duty μου λέει ότι πλέον δεν μπορείς να παίξεις "φυσιολογικά" στο pc γιατί υπάρχουν άτομα που με διάφορα κόλπα εμφανίζονται με ιδιαίτερες ικανότητες (δεν ήξερα πως αλλιώς να το γράψω) και έτσι είναι ανίκητα. Ισχύει αυτό;

Είναι δυνατό να συμβεί το ίδιο και στο δίκτυο των ps ή xbox?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, tempo είπε

να ρωτήσω και κάτι που έχω ακούσει και έχει σχέση με το θέμα. Φίλος που παίζει call of duty μου λέει ότι πλέον δεν μπορείς να παίξεις "φυσιολογικά" στο pc γιατί υπάρχουν άτομα που με διάφορα κόλπα εμφανίζονται με ιδιαίτερες ικανότητες (δεν ήξερα πως αλλιώς να το γράψω) και έτσι είναι ανίκητα. Ισχύει αυτό;

Είναι δυνατό να συμβεί το ίδιο και στο δίκτυο των ps ή xbox?

Ναι (δεν θα ελεγα ανίκητα αλλα με κάποιο πλεονέκτημα ) στο PC εινα ποιο εύκολο να κανεις καποιο cheat  η κονσόλες ειναι ποιο κλειστό κύκλωμα δεν μπορείς να επέμβεις εύκολα ομως και εκει υπαρχουν πχ διάφορα χειριστήρια που μπορούν να σου δωσουν προβάδισμα έναντι του αντιπάλου σου :)  να ξερεις ομως αυτα τα ατομα που λες περνουν και ενα ρισκο να φανε ban αν τα βρουνε :)

Επεξ/σία από darkman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...