kleo1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 ας πούμε ότι έχω ένα domain, example.gr τα μαιλ δε φτάνουν στον προορισμό επειδή έχει γίνει blacklisted η IP. αν αλλάξω server/IP. Λύνονται όλα τα προβλήματα; Δηλαδή αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: το μπλοκάρισμα γίνεται μόνο μέσω της IP ή κάποιοι σταμπάρουν και το όνομα example.gr
darkman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, kleo1 είπε ας πούμε ότι έχω ένα domain, example.gr τα μαιλ δε φτάνουν στον προορισμό επειδή έχει γίνει blacklisted η IP. αν αλλάξω server/IP. Λύνονται όλα τα προβλήματα; Δηλαδή αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: το μπλοκάρισμα γίνεται μόνο μέσω της IP ή κάποιοι σταμπάρουν και το όνομα example.gr Ναι μπορείς να μπλοκάρεις και τον αποστολέα .
kormos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, kleo1 είπε ας πούμε ότι έχω ένα domain, example.gr τα μαιλ δε φτάνουν στον προορισμό επειδή έχει γίνει blacklisted η IP. αν αλλάξω server/IP. Λύνονται όλα τα προβλήματα; Δηλαδή αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: το μπλοκάρισμα γίνεται μόνο μέσω της IP ή κάποιοι σταμπάρουν και το όνομα example.gr Συνήθως και IP και Domain γίνετε block... Γι αυτό προσέχουμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Το μπλοκάρισμα γίνεται προτίστως μέσω domain γιατί την IP μπορεί να την μοιράζονται δέκα sites.
CyberCr33p Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Εάν μιλάς για τις blacklists που θα βρεις στο https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx αυτές μπλοκάρουν την IP και όχι το domain. Κάποιοι πάροχοι που έχουν και δικά τους φίλτρα, π.χ. gmail, hotmail, κλπ μπορεί να μπλοκάρουν και το domain και το περιεχόμενο των μηνυμάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα