Προς το περιεχόμενο

Speedport W724v Type Ci και Wind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μου έδωσε ένας φίλος το εν λόγω router για να το δοκιμάσω στη γραμμή μου (σύνδεσης Wind), μια και το παλιό πνέει τα λοίσθια αυτή τη στιγμή.

Αφού του κάνω reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και συνδέσω ρεύμα + καλώδιο internet από την πρίζα, το φωτάκι του DSL αναβοσβήνει και ό,τι και να κάνω στις ρυθμίσεις δε συνδέεται.

Από την τηλεφωνική υποστήριξη της Wind μου είπαν ότι το λαμπάκι θα πρέπει να μην αναβοσβήνει και να είναι συνέχεια αναμένο, αλλιώς υπάρχει πρόβλημα και δεν γίνεται να προχωρήσω με τη ρύθμιση.

Ισχύει κάτι τέτοιο; Επιστρέφοντας το καλώδιο στο προηγούμενο router τα πάντα δουλεύουν κανονικά...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bill2015 είπε

αν με το δικο σου το ρουτερ συχρονίζεις κανονικά και με του φίλου σου όχι τότε έχει πρόβλημα το ρουτερ του φίλου σου 

Σε αυτόν δουλεύει κανονικά όμως...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vfortsas είπε

Σε αυτόν δουλεύει κανονικά όμως...

Εχετε και η δυο την ιδια γραμμή πx Adsl ? o τροπος συνδεσεις ειναι ο ιδιος ??? εισαι μιμπος σε voip και αυτος οχι ???

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, darkman είπε

Εχετε και η δυο την ιδια γραμμή πx Adsl ? o τροπος συνδεσεις ειναι ο ιδιος ??? εισαι μιμπος σε voip και αυτος οχι ???

Ναι, ναι και όχι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vfortsas είπε

Ναι, ναι και όχι.

Τι κουφο ειναι αυτο τωρα :P με σπλιτερ εκανες τα τεστ ... θελω να πω δοκίμασες την γραμμη κατευθείαν στο ρουτερ ?

Δημοσ.

Η συσκευή κάθε παρόχου παίρνει αυτόματα τις ρυθμίσεις και λειτουργεί αμέσως στο δίκτυο του καθενός.

Μπορεί η συσκευή να λειτουργήσει σε δίκτυο άλλου παρόχου, αλλά υποχρεωτικά πρέπει να βάλουμε εμείς τα απαραίτητα στοιχεία σύνδεσης και κυρίως της κλήσης ΡΡΡ. Ποιες ρυθμίσεις του έχεις βάλει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vfortsas είπε

Οι ρυθμίσεις που έχω βάλει είναι αυτές που φαίνονται στα συνημμένα.

Όχι ότι βοήθησαν δηλαδή...

settings 1.jpg

settings 2.jpg

νομίζω οτι δεν εχει να κανει κατι με το οτι δεν συγχρονίζει το dsl  :(

Δημοσ.

Οι ρυθμίσεις που δείχνει είναι σωστές κι έχουν να κάνουν με τον συγχρονισμό του DSL. Κάνε μια δοκιμή αντί να φτιάξεις νέα σύνδεση, απλά τροποποιώντας αυτή που έχει αρχικά και είναι του ΟΤΕ.

Τα στοιχεία του χρήστη (username/password) έχουν να κάνουν με την πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, jkoukos είπε

Η συσκευή κάθε παρόχου παίρνει αυτόματα τις ρυθμίσεις και λειτουργεί αμέσως στο δίκτυο του καθενός.

Μπορεί η συσκευή να λειτουργήσει σε δίκτυο άλλου παρόχου, αλλά υποχρεωτικά πρέπει να βάλουμε εμείς τα απαραίτητα στοιχεία σύνδεσης και κυρίως της κλήσης ΡΡΡ. Ποιες ρυθμίσεις του έχεις βάλει;

Καλησπέρα. Αυτό αγαπητέ φίλε δεν <<έγινε>> σε εμένα. Αναβαθμίζοντας την γραμμή μου (WIND) από vdsl 50 σε fiber 100+ της ίδιας εταιρίας μου έστειλαν (για αντικατατάσταση) του παλιού μου ZYXEL το technicolor 789 v2. Όταν λοιπόν το έβαλα επάνω στην γραμμή δεν <<έπαιζε>> με τίποτε. Ύστερα από πολύ ταλαιπωρία, (και με την βοήθεια μιας κοπέλας από το τεχνικό τμήμα της wind) διαπιστώθηκε ότι στο <<τμήμα>> PPP του νέου μόντεμ το user name και το password ήταν περασμένα αυτόματα λάθος με αποτέλεσμα η wind να μην με αναγνωρίζει στο δικτυό της. Συμπληρώνοντας, να πώ ότι στις συνημμένες φωτό βλέπω το user name κενό κοίτα μήπως έχεις αδερφέ το ίδιο πρόβλημα που είχα και εγώ.

Δημοσ.

Αν παίρνεις υπηρεσία της Wind αλλά από καμπίνα του ΟΤΕ (ή της Vodafone), είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που αναφέρεις. Το DSLAM δεν είναι της Wind και σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται να βάλουμε χειροκίνητα τα στοιχεία μας.

Δεν αναφέρομαι σε αυτή την περίπτωση. Εδώ μιλάμε για ADSL άρα σύνδεση από αστικό κέντρο, όπου κάθε πάροχος έχει το δικό του DSLAM και οι συσκευές του καθενός παίζουν αυτόματα.

Δημοσ.
Στις 25/8/2018 στις 2:39 ΜΜ, bstefos είπε

Καλησπέρα. Αυτό αγαπητέ φίλε δεν <<έγινε>> σε εμένα. Αναβαθμίζοντας την γραμμή μου (WIND) από vdsl 50 σε fiber 100+ της ίδιας εταιρίας μου έστειλαν (για αντικατατάσταση) του παλιού μου ZYXEL το technicolor 789 v2. Όταν λοιπόν το έβαλα επάνω στην γραμμή δεν <<έπαιζε>> με τίποτε. Ύστερα από πολύ ταλαιπωρία, (και με την βοήθεια μιας κοπέλας από το τεχνικό τμήμα της wind) διαπιστώθηκε ότι στο <<τμήμα>> PPP του νέου μόντεμ το user name και το password ήταν περασμένα αυτόματα λάθος με αποτέλεσμα η wind να μην με αναγνωρίζει στο δικτυό της. Συμπληρώνοντας, να πώ ότι στις συνημμένες φωτό βλέπω το user name κενό κοίτα μήπως έχεις αδερφέ το ίδιο πρόβλημα που είχα και εγώ.

Και δεν σου συγχρονιζε το Dsl ??? η απλα σου αναβε το ιντερνετ κοκκινο και δεν μπορουσες να μπεις ???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Άναβε συνέχεια το κόκκινο λαμπάκι (δεν συγχρόνιζε δηλαδή το διπλανό λαμπάκι του dsl της ένδειξης ίντερνετ) και ναι κατ' επέκταση δεν έμπαινα στο ίντερνετ. Μόλις μου έδωσαν και έβαλα εκ νέου το σωστό password τελικά μπήκα. ( το username παρεμπιπτόντως είναι ενα σχετικό με την wind και εσένα η τον φίλο σου mail και τελειώνει σε tellas.gr).

Επεξ/σία από bstefos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...