Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, mpokwsths είπε Πάλι μέσα έπεσα 😎 😀😀 . Σε 1 μήνα και κάτι ψιλά το είχαν όσοι έκαναν παραγγελία τελικά; Σε ένα θέμα που οι μισές δημοσιεύσεις ήταν για το χρόνο αναμονής/αποστολής του Amazon... Δικο σου: 1
ziaba Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Κολοκύθα με άχνη ζάχαρη; λουκούμια πορτοκάλι 2
dimoskoutr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mpokwsths είπε Πάλι μέσα έπεσα 😎 😀😀 . Σε 1 μήνα και κάτι ψιλά το είχαν όσοι έκαναν παραγγελία τελικά; Σε ένα θέμα που οι μισές δημοσιεύσεις ήταν για το χρόνο αναμονής/αποστολής του Amazon... on-topic: Κάνε bios update με τις μνήμες που δουλεύουν. Έχεις πολλές πιθανότητες να παίζουν μετά και οι άλλες. Στη συνέχεια αποφασίζεις τι θα κάνεις. Υπαναχώρηση, πώληση, κτλ κτλ... Δεν πιστεύω να παίζουν. Και στις υπόλοιπες περιπτώσεις που βγήκε αυτό το no post problem μετά τα παιδιά έκαναν bios update και δεν δούλεψαν διάφορες μνήμες που δοκίμασαν. Υπαναχώρηση μεγάλη κουβέντα και ζόρικη οπότε ας μην την ανοίξουμε εδώ μέσα πολύ...εν συντομία ήδη έστειλα mail στο κατάστημα διεκδικώντας όπως λέει ο νόμος το ποσό που πλήρωσα πίσω (μέσα σε 14 μέρες από την αγορά) αλλά η κλασσική απάντηση των Ελληναράδων "επιχειρηματιών" που μετά αναρωτιούνται γιατί αγοράζουμε από έξω είναι: "τις άνοιξες οπότε είναι μεταχειρισμένες άρα υπαναχώρηση τέλος" και επίσης το αμίμητο "το συγκεκριμένο προϊόν μπορείς να διαπιστώσεις την λειτουργία του χωρίς καν να το ανοίξεις", σαν να λέμε μια τηλεόραση μπορείς να διαπιστώσεις αν λειτουργεί μέσα από το κουτί της χωρίς να την ανοίξεις και να την βάλεις να λειτουργήσει...οπότε έπεσε μια αναφορά στο συνήγορο του καταναλωτή για το κατάστημα, και φυσικά και με το νόμο μαζί, ο οποίος δεν λέει πουθενά για αποσφράγιση ότι αναιρεί το δικαίωμα της υπαναχώρησης εκτός και αν είναι ευπαθές προϊόν...και βλέπουμε...ας αφήσουμε όμως αυτή την κουβέντα γιατί με ξενερώνει. Επίσης έκανα και ένα παράπονο στο support της Αsrock για το απαράδεκτο memory qlv τους και το πως μου στοίχισε ένα 80άρι, αλλά και από εκεί δεν περιμένω κάτι. Ποιο πολύ το ανέφερα εδώ μέσα για να προλάβω κάποιους που δεν έχουν παραλάβει μνήμες ακόμη, ότι οι gskill υπάρχουν παντού αναφορές ότι λειτουργούν σίγουρα. Τα υπόλοιπα μετά το στήσιμο για εντυπώσεις. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από dimoskoutr 1
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 ^Πούλησέ τες λίγο πιο κάτω από όσο τις πήρες. 1
dimoskoutr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zio10 είπε ^Πούλησέ τες λίγο πιο κάτω από όσο τις πήρες. Φίλτατε δεν είναι το θέμα ούτε το 84άρι τελικά ούτε το να τις πουλήσω. Φαντάζομαι εδώ μέσα στις αγγελίες αν τις βάλω με μια φορά που τις χρησιμοποίησα για να δω αν δουλεύουν θα μπορέσω να τις πουλήσω. Το θέμα είναι ότι πραγματικά βαρέθηκα σε αυτή την ριμαδοχώρα ο καθένας μας να κάνει ότι του καπνίσει αγνοώντας νόμους, ευρωπαϊκές οδηγίες, κυρώσεις κλπ. Και φυσικά ξενέρωσα με την AsRock που είναι η δεύτερη μητρική της εταιρίας που παίρνω σε ένα χρόνο (η πρώτη μια ab350 mini itx για τον 1600 μου)...με την πρώτη ήμουν τέρμα ικανοποιημένος αλλά εδώ έλεος φίλε...αν δεν μπορούν να δώσουν compatibility list σοβαρό με μνήμες ας μην το βάλουν καθόλου...οι πελάτες τι φταίνε να παίζουν λόττο με μνήμες; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από dimoskoutr 1
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δίκιο έχεις...απλά γι'αυτό με τη συσκευασία δεν ξέρω τι ισχύει. Υπάρχουν δηλαδή κάποιες συσκευασίες που καταστρέφονται όταν τις ανοίξεις και νομίζω οι μνήμες είναι σε τέτοιες, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Το πιο απλό πάντως αν δεν έχεις σκοπό να τις χρησιμοποιήσεις κάπου μελλοντικά είναι να τις πουλήσεις όπως έγραψα. Τέλος πάντων, εύχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα και να το χαρείς το μηχανάκι, περιμένουμε εντυπώσεις γιατί είναι μια κατηγορία με πολύ ενδιαφέρον!
dimoskoutr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μόλις έστησα windows 10 pro 64bit, office... Καμιά άλλη ιδιαίτερη εφαρμογή προς το παρόν μιας και πάει για htpc... Δεν έχω δοκιμάσει 4k αρχεία ακόμη, τώρα έχει μπαλιτσα... Ως τώρα οι εντυπώσεις είναι μια χαρά από την δύναμη του... Αυτό έκανε updates εγώ είχα ανοιχτή Ευρωλίγκα, το gazzetta που είναι και βαρύ site, δύο τρία αλλά tabs, έκανα και εγκατάσταση του office και δεν ένιωσα ότι λείπει κάτι από την εμπειρία... Το έχω με 8gb ram... Μια χαρά ταχύτητα για καθημερινή απλή χρήση. Και με το παραπάνω μάλιστα, ένιωσα όπως όταν είχα τον θρυλικό μου q6600 σαν κύριο pc...youtube δεν έτρεξα...Περισσότερες εντυπώσεις από αύριο και ρωτήστε ότι θέλετε ή πείτε μου να τρέξω αυτά που θέλετε να δούμε πως πάει... Θα βάλω και μια φωτογραφία αύριο έτσι για την χαζομάρα Για τα λεφτά που πήρα την μητρική με την προσφορά, θεωρώ καλή αγορά το συγκεκριμένο αρκεί να ξέρεις γιατί το παίρνεις και να μην ζητάς άκυρα... Βέβαια αν δεν υπήρχε η προσφορά ίσως πήγαινα στο 4105 που είναι σχεδόν το ίδιο μόνο λίγο χαμηλότερη συχνότητα... Κάπου 8% πιο αργό αλλά με τιμή όσο πήρα εγώ αυτό, κοντά στα 87 ευρώ... Πιο vfm αγορά από το j5005 στα 115 ευρώ... Άντε τα υπόλοιπα αύριο! EDIT: δεν έχω ασχοληθεί σήμερα ακόμη με το μικρό, έχω να στήσω μερικά πράγματα ακόμη. Προσοχή και πάλι συνιστώ στις μνήμες. Είναι το στραβό αυτής της μητρικής-αυτής της πλατφόρμας; Δεν ξέρω... Και στα nuc με gemini lake διαβάζω για θέματα με μνήμες...η intel μας γυρίζει πίσω σε άλλες εποχές που ψάχναμε συμβατές μνήμες... Τα τελευταία 10-15 χρόνια είχε εκλείψει το φαινόμενο. Δεν ξέρω τι γίνεται... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από dimoskoutr 1
dimoskoutr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Να αναφέρω ότι κατά την σημερινή μου ενασχόληση είχα ένα θέμα με τις μπροστινές usb του κουτιού, συγκεκριμένα το ζευγάρι των usb2 που έχει... Ενώ αναγνωρίζει όλες τις συσκευές, ποντίκι, πληκτρολόγιο κλπ δεν αναγνωρίζει στικάκια ή δίσκους... Οι αντίστοιχες usb3 αναγνωρίζουν κανονικά και στικάκια και δίσκους... Όσο διαβάζω το έχουν αρκετοί σε windows 10... Δεν το είχα ξανασυναντήσει ποτέ, δεν ξέρω πού οφείλεται τέτοια παράξενη συμπεριφορά... Στην μητρική; Στο λειτουργικό; Σε drivers; Δεν έχω ιδέα και δεν ασχολούμαι άλλο, ούτως ή άλλως έχω τις δύο usb3 μπροστά για storage... Κατά τα άλλα το μηχανάκι και σε youtube 4k παίζει χωρίς κανένα frame drop... Αύριο θα κατεβάσω και τα γνωστά βιντεάκια με τις μέδουσες και τις διαφορές ποιότητες σε 4k για να δω τι παίζει και εκεί. Εκτός από το γεγονός ότι δεν υποστηρίζει hdr γιατί δεν θέλει η intel όχι γιατί δεν έχει την ισχύ, πιστεύω ότι είναι παραπάνω από αρκετό όχι μόνο για htpc αλλά και για office, internet χρήση για το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών.
sparrow2a Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Στις 11/10/2018 στις 2:26 ΜΜ, dimoskoutr είπε Νεότερα από το μέτωπο. Παρέλαβα στις 28/09/2018 αλλά ακόμη δεν έχω καταφέρει να στήσω το pc... Ποιο ήταν το πρόβλημα... Αυτές https://www.skroutz.gr/s/7412220/Corsair-Value-Select-4GB-DDR4-2133MHz-CMSO4GX4M1A2133C15.html οι οποίες παρότι είναι μέσα στο memory qlv δεν παίζουν με τίποτα με την συγκεκριμένη μητρική. Δεν κάνει καν post. Μαύρη οθόνη, τίποτα... Φυσικά τις δοκίμασα σε laptop και παίζουν κανονικά άρα δεν είναι ελαττωματικές... Μάλιστα πήρα και 2 στικάκια ο μ@κακ@ς και τώρα τα έχω να με κοιτάνε... Αντίθετα μόλις σήμερα παρέλαβα 2 στικάκια από αυτήν https://www.skroutz.gr/s/8220356/G-Skill-Ripjaws-4GB-DDR4-2400MHz-F4-2400C16S-4GRS.html και τα έβαλα ίσα ίσα επάνω μόνο με ρεύμα και οθόνη να δω αν κάνει post και όλα μια χαρά... Οπότε μια από αυτές τις μέρες θα στήσω να δώσω και feedback για την μητρική και την cpu... Στο internet στο forum της asrock έχει ήδη αρκετά περιστατικά με no post προβλήματα και όλα παίζουν κανονικά με τις μνήμες που προτείνω. Προσοχή λοιπόν για μένα όχι τις corsair αλλά τις gskill... Έφαγα μια 80αρα παραπάνω τζάμπα δυστυχώς όπως και αρκετοί ακόμη. Μάλιστα χωρίς να φταίω αφού οι corsair είναι στο qlv!!! Απαράδεκτοι, το απόγευμα θα τους κράξω στο support να δω τι θα πούνε... Κρίμα... Αν ήταν να δώσω τελικά τα χρήματα που έδωσα θα πήγαινα σε 2200g ή έστω g5400... Έλεος... Φυσικά αυτοί να με αποζημιώσουν για τις έξτρα μνήμες και να τους τις στείλω λογικά ούτε λόγος. Καλησπέρα Δήμο, Θέλω να πάρω μία από τις δύο μητρικές (Asrock j5005 ή J4105) Βλέπω ότι στο qlv της εταιρείας υπάρχουν μόνο 8gb και 16gm σε single module της gskill ενώ εσύ από ότι είδα χρησιμοποιείς 2 τεσσάρες σε διπλό κανάλι και παίζουν καλά;; Επίσης το site της asrock λέει ότι η μητρική υποστηρίζει μέχρι 8gb ram ενώ σε άλλα site καποιοι λένε μέχρι και 32gb.. Καλά Χριστούγεννα Γιώργος
dimoskoutr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sparrow2a είπε Καλησπέρα Δήμο, Θέλω να πάρω μία από τις δύο μητρικές (Asrock j5005 ή J4105) Βλέπω ότι στο qlv της εταιρείας υπάρχουν μόνο 8gb και 16gm σε single module της gskill ενώ εσύ από ότι είδα χρησιμοποιείς 2 τεσσάρες σε διπλό κανάλι και παίζουν καλά;; Επίσης το site της asrock λέει ότι η μητρική υποστηρίζει μέχρι 8gb ram ενώ σε άλλα site καποιοι λένε μέχρι και 32gb.. Καλά Χριστούγεννα Γιώργος Από όσα καταλαβαίνω από το εντελώς άθλιο qlv της asrock οι δοκιμές που κάνει είναι μόνο για single module μνήμες. Υποθέτω ότι οι αντίστοιχες dual module παίζουν... Όμως μην σε πάρω στον λαιμό μου γιατί εγώ την έφαγα όπως μπορείς να διαβάσεις. Για αυτό που μπορώ να εγγυηθώ ότι παίζει είναι οι δικές μου gskill 2 τεσσαρες... Μια χαρά φυσικά πηγαίνουν. Για την χρήση που του κάνω δεν χρειάζομαι σε καμία περίπτωση παραπάνω... Αν πάρεις τις δικές μου θα παίξουν, προχωράς άφοβα... Φυσικά αν βρεις πάλι τον j4105 με διαφορά 30 ευρώ από τον j5005 παίρνεις για πλάκα τον μικρό ε... Δεν αξίζουν 35% διαφορά στην τιμή για 10-12% διαφορά στην απόδοση... Σου μένουν τα χρήματα για 8gb αντί για 4... Εγώ πήρα τον j5005 γιατί υπήρχε σε προσφορά τον Αύγουστο από amazon... Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από dimoskoutr 1
sparrow2a Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Από όσα καταλαβαίνω από το εντελώς άθλιο qlv της asrock οι δοκιμές που κάνει είναι μόνο για single module μνήμες. Υποθέτω ότι οι αντίστοιχες dual module παίζουν... Όμως μην σε πάρω στον λαιμό μου γιατί εγώ την έφαγα όπως μπορείς να διαβάσεις. Για αυτό που μπορώ να εγγυηθώ ότι παίζει είναι οι δικές μου gskill 2 τεσσαρες... Μια χαρά φυσικά πηγαίνουν. Για την χρήση που του κάνω δεν χρειάζομαι σε καμία περίπτωση παραπάνω... Αν πάρεις τις δικές μου θα παίξουν, προχωράς άφοβα... Φυσικά αν βρεις πάλι τον j4105 με διαφορά 30 ευρώ από τον j5005 παίρνεις για πλάκα τον μικρό ε... Δεν αξίζουν 35% διαφορά στην τιμή για 10-12% διαφορά στην απόδοση... Σου μένουν τα χρήματα για 8gb αντί για 4... Εγώ πήρα τον j5005 γιατί υπήρχε σε προσφορά τον Αύγουστο από amazon... Πραγματικά άθλιο το qlv της asrock.Δηλαδή φτιάξανε 2 καινούργιες καλές μητρικές και δεν τσέκαραν το πιο βασικό την συμβατότητα των ram.Ποιος ξέρει τι παίχτηκε.Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια θα πάρω τις 2 τεσσάρες της gskill που πήρες και εσύ αφού δουλεύουν σωστά και τις έχεις δοκιμάσει.Πολύ χρήσιμο post το μόνο που βρήκα από Ελλάδα. Κατά τα άλλα με την πλακέτα δεν έχεις κανένα παράπονο έτσι; άνετο browsing και αναπαραγωγή video super από ότι κατάλαβα.. Πάντως συμφέρει πολύ cpu,motherboard,ψύκτρα στα 90€ περίπου και εντελώς αθόρυβο.Σκοπεύω να του βάλω Linux και αν πάει καλά θα φτιάξω και NAS με open media vault. Τι τροφοδοτικό χρησιμοποιείς; Είδα κάποιοι προτείνουν το pico psu με μετασχηματιστή λόγω χαμηλής ισχύος και σκέφτομαι να του βάλω κάτι τέτοιο η να πάρω το antec ISK110 που έρχεται με παρόμοιο ενσωματομένο.
saxos55 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, sparrow2a είπε Καλά Χριστούγεννα Γιώργος Μήπως εννοείς Χριστός Ανέστη; 😂😂😂
dimoskoutr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, sparrow2a είπε Πραγματικά άθλιο το qlv της asrock.Δηλαδή φτιάξανε 2 καινούργιες καλές μητρικές και δεν τσέκαραν το πιο βασικό την συμβατότητα των ram.Ποιος ξέρει τι παίχτηκε.Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια θα πάρω τις 2 τεσσάρες της gskill που πήρες και εσύ αφού δουλεύουν σωστά και τις έχεις δοκιμάσει.Πολύ χρήσιμο post το μόνο που βρήκα από Ελλάδα. Κατά τα άλλα με την πλακέτα δεν έχεις κανένα παράπονο έτσι; άνετο browsing και αναπαραγωγή video super από ότι κατάλαβα.. Πάντως συμφέρει πολύ cpu,motherboard,ψύκτρα στα 90€ περίπου και εντελώς αθόρυβο.Σκοπεύω να του βάλω Linux και αν πάει καλά θα φτιάξω και NAS με open media vault. Τι τροφοδοτικό χρησιμοποιείς; Είδα κάποιοι προτείνουν το pico psu με μετασχηματιστή λόγω χαμηλής ισχύος και σκέφτομαι να του βάλω κάτι τέτοιο η να πάρω το antec ISK110 που έρχεται με παρόμοιο ενσωματομένο. Για αναπαραγωγή 4k, browsing κλπ. Δεν έχει κανένα απολύτως θέμα, είναι σαν να έχεις q6600 σε ισχύ, με 10 φορές χαμηλότερη κατανάλωση και εντελώς αθόρυβο. Θεωρώ ότι καλύπτει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό χρηστών που δεν παίζουν παιχνίδια ακόμη και σαν κύριος υπολογιστής για πλάκα. Εγώ έχω το antec isk110 που έχει τροφοδοτικό δικό του... Οπότε όλα είναι χωρίς ανεμιστήρα στο κουτάκι και είναι εντελώς αθόρυβο... Αν δεν είχα το θέμα με τις μνήμες και δεν έδινα τζάμπα 80 ευρώ για να μου ξεμείνουν και να τρέχω τώρα σε συνήγορο καταναλωτή κλπ για να τις πάρει πίσω το κατάστημα θα έλεγα ότι είναι σούπερ αγορά...ε τώρα εγώ πλήρωσα χρήματα που αν τα έδινα από την αρχή θα έπαιρνα 2200g...ε ξενέρωσα με την φάση λιγάκι... Και με την asrock φυσικά γιατί μετά από επικοινωνία μαζί τους με το support βρήκανε άκρη ότι όταν βάλανε αυτοί τις μνήμες της Corsair που δεν έπαιξαν σε μένα η Corsair είχε αλλά τσιπακια επάνω... Στις δικές μου Corsair άλλαξε τα τσιπακια χωρίς να αλλάξει κάτι στον κωδικό των μνημών και τον ήπια... Φυσικά για αλλαγή, κάτι, κάποια βοήθεια στο θέμα τίποτα...η απάντηση ήταν δεν φταίμε εμείς πούλα τες... Έλα asrock είσαι όχι μαγαζάκι της γειτονιάς... Δεν φταίει η asrock, δεν φταίει η Corsair, δεν φταίει το κατάστημα που τις πήρα, δεν φταίει η intel με την γελοία συμβατότητα των gemini lake με μνήμες... Εγώ φταίω και τον τρώω... Αστεία πράγματα...Οπότε από μένα η μητρική σούπερ με τον επεξεργαστή, προσοχή στις μνήμες, αλλά εγώ asrock ξανά όχι... Παρότι και στον 1600 μου έχω asrock itx ab350... Εμένα με έχασε. Α και τώρα μου ήρθε το εξής: στην θέση σου θα έπαιρνα πρώτα μια 4άρα από αυτές που έχω και εγώ να την δοκιμάσω πρώτα ότι παίζει, γιατί μπορεί και η gskill να έχει κάνει το ίδιο με τα τσιπακια χωρίς να αλλάξει κωδικό στην μνήμη... Αν παίξει κανονικά τότε τσιμπάς και ένα ακόμη και είσαι κομπλέ... Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από dimoskoutr 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Για αναπαραγωγή 4k, browsing κλπ. Δεν έχει κανένα απολύτως θέμα, είναι σαν να έχεις q6600 σε ισχύ, με 10 φορές χαμηλότερη κατανάλωση και εντελώς αθόρυβο. Θεωρώ ότι καλύπτει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό χρηστών που δεν παίζουν παιχνίδια ακόμη και σαν κύριος υπολογιστής για πλάκα. Εγώ έχω το antec isk110 που έχει τροφοδοτικό δικό του... Οπότε όλα είναι χωρίς ανεμιστήρα στο κουτάκι και είναι εντελώς αθόρυβο... Αν δεν είχα το θέμα με τις μνήμες και δεν έδινα τζάμπα 80 ευρώ για να μου ξεμείνουν και να τρέχω τώρα σε συνήγορο καταναλωτή κλπ για να τις πάρει πίσω το κατάστημα θα έλεγα ότι είναι σούπερ αγορά...ε τώρα εγώ πλήρωσα χρήματα που αν τα έδινα από την αρχή θα έπαιρνα 2200g...ε ξενέρωσα με την φάση λιγάκι... Και με την asrock φυσικά γιατί μετά από επικοινωνία μαζί τους με το support βρήκανε άκρη ότι όταν βάλανε αυτοί τις μνήμες της Corsair που δεν έπαιξαν σε μένα η Corsair είχε αλλά τσιπακια επάνω... Στις δικές μου Corsair άλλαξε τα τσιπακια χωρίς να αλλάξει κάτι στον κωδικό των μνημών και τον ήπια... Φυσικά για αλλαγή, κάτι, κάποια βοήθεια στο θέμα τίποτα...η απάντηση ήταν δεν φταίμε εμείς πούλα τες... Έλα asrock είσαι όχι μαγαζάκι της γειτονιάς... Δεν φταίει η asrock, δεν φταίει η Corsair, δεν φταίει το κατάστημα που τις πήρα, δεν φταίει η intel με την γελοία συμβατότητα των gemini lake με μνήμες... Εγώ φταίω και τον τρώω... Αστεία πράγματα...Οπότε από μένα η μητρική σούπερ με τον επεξεργαστή, προσοχή στις μνήμες, αλλά εγώ asrock ξανά όχι... Παρότι και στον 1600 μου έχω asrock itx ab350... Εμένα με έχασε. Α και τώρα μου ήρθε το εξής: στην θέση σου θα έπαιρνα πρώτα μια 4άρα από αυτές που έχω και εγώ να την δοκιμάσω πρώτα ότι παίζει, γιατί μπορεί και η gskill να έχει κάνει το ίδιο με τα τσιπακια χωρίς να αλλάξει κωδικό στην μνήμη... Αν παίξει κανονικά τότε τσιμπάς και ένα ακόμη και είσαι κομπλέ... Καταρχήν να χαλαρωσουμε. Αν μας φταιει ένα προϊόν δεν ακυρώνουμε όλη την εταιρία νομίζω είναι λογικό. Δεύτερον αν και δε το έχω ψάξει καθολου, παίζει να έχει κανένα rev. ή ξέρω 'γω version δίπλα στον κωδικό της μνήμης; Το έχω παρατηρήσει σε αρκετές δλδ ίδιος κωδικός με διαφορετική ας πούμε παρτίδα με ασυμβατότητα, αλλά σε παλιότερα sockets.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα