Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kormos είπε

Κρατάς την ιδέα σου τότε (αφού θεωρείς πως κάποιος θα την "υποκλέψει") και αναζητάς τη λύση μόνος σου...ανευ βοήθειας!

Καλή τύχη!

Αγαπητέ μου είστε εντελώς εκτός θέματος. Τι σχέση έχει η ιδέα της εφαρμογής μου με αυτό που ρωτάω; τι διαφορά θα είχαν οι απαντήσεις αν εγώ θέλω να φτιάξω μία εφαρμογή για το μανάβικο μου, το φούρνο μου, τη γειτόνισσα που απλώνει απέναντι η το οτιδήποτε; Αν δείτε πιο πάνω ένα μέλος μου έκανε paste το link από ένα site με διάφορες τέτοιες εφαρμογές χωρίς πολλές σάλτσες και να πάει αλλού το θέμα. 

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, katkol είπε

Αγαπητέ μου είστε εντελώς εκτός θέματος. Τι σχέση έχει η ιδέα της εφαρμογής μου με αυτό που ρωτάω; τι διαφορά θα είχαν οι απαντήσεις αν εγώ θέλω να φτιάξω μία εφαρμογή για το μανάβικο μου, το φούρνο μου, τη γειτόνισσα που απλώνει απέναντι η το οτιδήποτε; Αν δείτε πιο πάνω ένα μέλος μου έκανε paste το link από ένα site με διάφορες τέτοιες εφαρμογές χωρίς πολλές σάλτσες και να πάει αλλού το θέμα. 

Η μυστικότητα είναι περίεργο πράγμα... Και το ίδιο και η καχυποψία.

Βοήθεια ζητάς όταν μπορείς να εκφράσεις σωστά αυτό που θες...

Και πάλι καλή τύχη στο έργο σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, katkol είπε

Θα σε ενδιεφερε να μαθεις κωδικα ή απλα θελεις να τη κανεις να ξεμπερδευεις; Σε ρωτω καθως ανεφερες οτι εχεις  καποια επαφη

Επεξ/σία από Predatorkill
Δημοσ.

@katkol 

*το ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς τη διαφορά ανάμεσα σε γνώσεις προγραμματισμού και πληροφορικάριου νομίζω καλύπτει πολλά κομμάτια...

Εκτός αν δεν διατυπώνεις σωστά αυτά που αναγράφονται στο αρχικό μήνυμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

Θα σε ενδιεφερε να μαθεις κωδικα ή απλα θελεις να τη κανεις να ξεμπερδευεις; Σε ρωτω καθως ανεφερες οτι εχεις  καποια επαφη

Ότι μαθαίνει κανείς Καλό είναι. Απλά στην προκειμένη φάση με ενδιαφέρει να φτιάξω απλά αυτή την εφαρμογή. Οποιεσδήποτε προτάσεις πάντως καλοδεχούμενες! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, katkol είπε

Ότι μαθαίνει κανείς Καλό είναι. Απλά στην προκειμένη φάση με ενδιαφέρει να φτιάξω απλά αυτή την εφαρμογή. Οποιεσδήποτε προτάσεις πάντως καλοδεχούμενες! 

Μην περιμενεις προτασεις, στο ξαναλεω. Πιασε ενα-ενα τα builders που εγραψα πριν και δες ποιο σου κανει, αν δεν λερωσεις τα χερια σου δεν θα βγαλεις ακρη.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

Μην περιμενεις προτασεις, στο ξαναλεω. Πιασε ενα-ενα τα builders που εγραψα πριν και δες ποιο σου κανει, αν δεν λερωσεις τα χερια σου δεν θα βγαλεις ακρη.

Έγινε, ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Η μυστικότητα είναι περίεργο πράγμα... Και το ίδιο και η καχυποψία.

Βοήθεια ζητάς όταν μπορείς να εκφράσεις σωστά αυτό που θες...

Και πάλι καλή τύχη στο έργο σου...

Το ίδιο και η περιέργεια... 

Πιστεύετε οτι θα υπήρχε έστω και ένας άνθρωπος που θα ήθελε να φτιάξει μια εφαρμογή και να έλεγε την ιδέα του δημόσια σε ενα φόρουμ; 

Επίσης σε ένα τόπικ απαντάς όταν έχεις διάθεση να βοηθήσεις... αλλιώς Απλά το αγνοείς! 

Από ότι φαίνεται όμως έχετε άπλετο χρόνο για ανούσια μηνύματα και τρολάρισμα! 

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, katkol είπε

Πιστεύετε οτι θα υπήρχε έστω και ένας άνθρωπος που θα ήθελε να φτιάξει μια εφαρμογή και να έλεγε την ιδέα του δημόσια σε ενα φόρουμ;  

Άνετα. Εγώ ας πούμε θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξω ένα mobile app με ρόλο ταξίμετρου ώστε να βλέπουν οι τουρίστες ποιος κι αν τους κλέβει. Ορίστε, όποιος μπορεί ας πάει να το στήσει κι ας με κεράσει μια μπύρα μετά.

Από ιδέες είναι γεμάτος ο τόπος, το πώς τις υλοποιείς είναι το θέμα και το ακόμα μεγαλύτερο πως τις κάνεις γνωστές. Γιατί όλοι έχουν την αντίληψη ότι θα φτιάξουν κάτι κι ως δια μαγείας θα έρθουν οι χρήστες όπως οι μύγες στο μέλι. Κι επιπλέον είναι και κάπως οξύμωρο από την μια να λες δεν το κάνω για το κέρδος κι από την άλλη να φοβάσαι να πεις την ιδέα σου.

Εν κατακλείδι, υπάρχουν app builders αλλά είναι για πολύ επιδερμικά πράγματα. Σοβαρή εφαρμογή, όπου σοβαρή οτιδήποτε έχει μια υποτυπώδη λειτουργικότητα, δεν φτιάχνεται αν δεν μάθεις κώδικα. Γιατί άντε κι έφτιαξες κάτι και το βγάζεις live. Τι γίνεται άμα αρχίσουν να προκύπτουν προβλήματα;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, elorant είπε

Άνετα. Εγώ ας πούμε θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξω ένα mobile app με ρόλο ταξίμετρου ώστε να βλέπουν οι τουρίστες ποιος κι αν τους κλέβει. Ορίστε, όποιος μπορεί ας πάει να το στήσει κι ας με κεράσει μια μπύρα μετά.

Από ιδέες είναι γεμάτος ο τόπος, το πώς τις υλοποιείς είναι το θέμα και το ακόμα μεγαλύτερο πως τις κάνεις γνωστές. Γιατί όλοι έχουν την αντίληψη ότι θα φτιάξουν κάτι κι ως δια μαγείας θα έρθουν οι χρήστες όπως οι μύγες στο μέλι. Κι επιπλέον είναι και κάπως οξύμωρο από την μια να λες δεν το κάνω για το κέρδος κι από την άλλη να φοβάσαι να πεις την ιδέα σου.

Εν κατακλείδι, υπάρχουν app builders αλλά είναι για πολύ επιδερμικά πράγματα. Σοβαρή εφαρμογή, όπου σοβαρή οτιδήποτε έχει μια υποτυπώδη λειτουργικότητα, δεν φτιάχνεται αν δεν μάθεις κώδικα. Γιατί άντε κι έφτιαξες κάτι και το βγάζεις live. Τι γίνεται άμα αρχίσουν να προκύπτουν προβλήματα;

Εφαρμογές με ταξιμετρα εχω δει αρκετές! Και δεν θεωρώ καθόλου οξύμωρο το γεγονός να μη θέλει να πει κάποιος την ιδέα του για κάτι που δεν σκοπεύει να βγάλει χρήματα! Μυστικοπάθεια Δεν υπάρχει μόνο στο χρήμα... υπάρχει και στην προσωπική ικανοποίηση ότι έχεις φτιάξει κάτι πρωτότυπο μοναδικό και για να βοηθήσεις κάποιες καταστάσεις! 

Δημοσ.

Ο καθένας από εμάς εδώ μέσα έχει πενήντα ιδέες σε κάποιο συρτάρι που θα ήθελε κάποια στιγμή να υλοποιήσει αλλά δεν έχει χρόνο. Μια παραπάνω, μια παρακάτω, δεν κάνουν διαφορά. Αν δεν πεις τι θες να φτιάξεις δεν μπορεί κανένας να σε βοηθήσει έτσι γενικά κι αόριστα. Είναι σαν να λες έχω αυτή την γαμάτη ιδέα για ένα νέο καφέ αλλά δεν θα πω ούτε στον αρχιτέκτονα τι θέλω να κάνω. Ε οκ, good luck with that.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, elorant είπε

Ο καθένας από εμάς εδώ μέσα έχει πενήντα ιδέες σε κάποιο συρτάρι που θα ήθελε κάποια στιγμή να υλοποιήσει αλλά δεν έχει χρόνο. Μια παραπάνω, μια παρακάτω, δεν κάνουν διαφορά. Αν δεν πεις τι θες να φτιάξεις δεν μπορεί κανένας να σε βοηθήσει έτσι γενικά κι αόριστα. Είναι σαν να λες έχω αυτή την γαμάτη ιδέα για ένα νέο καφέ αλλά δεν θα πω ούτε στον αρχιτέκτονα τι θέλω να κάνω. Ε οκ, good luck with that.

Ψάχνω να βρω ένα app Builder με Έτοιμα templates και επιλογές με drag-and-drop. Τι σημασία έχει το τι θέλω εγώ να κάνω με αυτήν την εφαρμογή και ποιο θα είναι το περιεχόμενο της; και επέτρεψε μου να σου πω ότι λίγο ατυχές το παράδειγμά σου με το καφέ και τον αρχιτέκτονα... όντας πολιτικός μηχανικός και έχοντας αρχιτεκτονικό γραφείο, οι πελάτες ζητούν από εμας δυστυχώς να τους παρουσιάζουμε ιδέες! Και δεν νομίζω να ζητήσα από κάποιον εδώ μέσα να μου φτιάξει την εφαρμογή η να με βοηθήσει με την κατασκευή της. Απλά ζήτησα προτάσεις για app builders που υπάρχουν στο διαδίκτυο... that's all!! 

Είναι σαν να έχω μία φωτογραφία και ψάχνω ένα πρόγραμμα για να την επεξεργαστώ και απλά ζητάω στο φόρουμ προτάσεις για προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και κάποιοι από δω μέσα για να δώσουν απαντήσεις ζητούν να δουν τη φωτογραφία πρώτα! Πες μου εσύ αν έχεις στο μυαλό σου κάποιο πρόγραμμα και το τι δείχνει η φωτογραφία Δεν έχει καμία απολύτως σημασία! 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχουν όλες οι εφαρμογές τις ίδιες απαιτήσεις. Καταρχάς, δεν μας έχεις πει θες να φτιάξεις mobile app, desktop app ή web app. Ένα πρόγραμμα αποτελείται από εκατοντάδες λειτουργίες. Θα έχει usernames η εφαρμογή σου; Θα έχει database και τι θα αποθηκεύεις; Θα έχει UI και τι θα αφορά; Θα είναι live app ή standalone; Πόσοι θα είναι οι δυνητικοί χρήστες;

Εσύ νομίζεις τώρα ότι θα πάρεις ένα app builder, θα πατήσεις δέκα-είκοσι κουμπάκια και τσουπ σε μια βδομάδα θα είναι έτοιμο το app. Sorry αλλά δεν δουλεύουν έτσι τα προγράμματα. Αφού δεν θες να το καταλάβεις αυτό κι έχεις μονίμως ένα επιθετικό υφάκι ας το αφήσουμε εδώ και καλή σου τύχη σε ό,τι κάνεις.

Over and out

Δημοσ.
8 ώρες πριν, katkol είπε

Για να κάνεις οτιδήποτε υπάρχει κώδικας χωρίς ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ 
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ,

ΘΕΣ ΠΛΟΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΕΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ 10χρονο

24 λεπτά πριν, elorant είπε

Δεν έχουν όλες οι εφαρμογές τις ίδιες απαιτήσεις. Καταρχάς, δεν μας έχεις πει θες να φτιάξεις mobile app, desktop app ή web app. Ένα πρόγραμμα αποτελείται από εκατοντάδες λειτουργίες. Θα έχει usernames η εφαρμογή σου; Θα έχει database και τι θα αποθηκεύεις; Θα έχει UI και τι θα αφορά; Θα είναι live app ή standalone; Πόσοι θα είναι οι δυνητικοί χρήστες;

Εσύ νομίζεις τώρα ότι θα πάρεις ένα app builder, θα πατήσεις δέκα-είκοσι κουμπάκια και τσουπ σε μια βδομάδα θα είναι έτοιμο το app. Sorry αλλά δεν δουλεύουν έτσι τα προγράμματα. Αφού δεν θες να το καταλάβεις αυτό κι έχεις μονίμως ένα επιθετικό υφάκι ας το αφήσουμε εδώ και καλή σου τύχη σε ό,τι κάνεις.

Over and out

Μιλάς σε 12χρονο τι περίμενες να σου πει έχω Τελειώσει ΑΕΙ και δεν ξέρω Κώδικα από Μακριά βρωμάει το ψάρι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, katkol είπε

Το ίδιο και η περιέργεια... 

Επίσης σε ένα τόπικ απαντάς όταν έχεις διάθεση να βοηθήσεις... αλλιώς Απλά το αγνοείς! 

Από ότι φαίνεται όμως έχετε άπλετο χρόνο για ανούσια μηνύματα και τρολάρισμα! 

Ευχαριστώ πολύ! 

Sorry αλλά μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου και καθόλου γνώσεις για να υλοποιήσεις αυτό το «άγνωστο».

Οπότε ναι αν θες «χέρι βοηθείας» πρέπει να κινηθείς διαφορετικά απ ότι ως τώρα εναλλακτικά η «φιλανθρωπία θα πάει κουβά»

ΜΦΧ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...