Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά σε όλους! 

Θελω να φτιάξω μια εφαρμογή. Γνώσεις κώδικα δεν έχω αλλά έχω γενικές γνώσεις πληροφορικής και μπορώ άνετα να χειριστώ προγράμματα.

Θα ήθελα προτάσεις για δωρεάν προγράμματα ή sites κατασκευής εφαρμογών που δεν χρειάζονται κώδικα και είναι δωρεάν ή είναι πολύ οικονομικά. 

Επεξ/σία από katkol
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σε βοηθήσω όσο μπορώ γιατί κάτι έχεις καταλάβει λάθος.

Όταν ζητάς πρόγραμμα που να κατασκευάζει πρόγραμμα είναι σα να ζητάς αυγό να σου γεννάει αυγά.

Δυστυχώς ακόμα για να γεννήσεις χρειάζεται από τη φύση μια μήτρα. Φτιάξε μια στο μυαλό σου διαβάζοντας 1-2 χρόνια και μετά ίσως αρχίσεις να κάνεις κάτι προγραμματιστικά αν και αμφιβάλλω ότι θα φθάσει τόσο λίγος χρόνος για να αποκτήσεις κριτική σκέψη.

Έτσι πάει, άλλο χειρισμός προγράμματος και άλλο δημιουργία προγράμματος όπως άλλο πιλότος και άλλο κατασκευαστής αεροπλάνου.

Προς το μακρύ παρόν παίζεις με αυτό ή αγοράζεις παζλ, δε χρειάζεται καθόλου κώδικας.

Επεξ/σία από The King
Δημοσ.
3 ώρες πριν, katkol είπε

Γεια χαρά σε όλους! 

Θελω να φτιάξω μια εφαρμογή. Γνώσεις κώδικα δεν έχω αλλά έχω γενικές γνώσεις πληροφορικής και μπορώ άνετα να χειριστώ προγράμματα.

Θα ήθελα προτάσεις για δωρεάν προγράμματα ή sites κατασκευής εφαρμογών που δεν χρειάζονται κώδικα και είναι δωρεάν ή είναι πολύ οικονομικά. 

Μάντεψε...

Capture.JPG.a61c8c9e9d80654148ea7ea0cdd89d83.JPG

Δημοσ.
Μόλις τώρα, katkol είπε

Υψηλό χιούμορ! 

Πετυχημένο όμως!

*επι της ουσίας, ανευ γνώσεων δεν γίνεται τίποτα. Αναθέτεις τη δουλειά με το ανάλογο αντίτοιμο και βλέπεις σωστό και ολοκληρομένο αποτέλεσμα ;) 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kormos είπε

Πετυχημένο όμως!

*επι της ουσίας, ανευ γνώσεων δεν γίνεται τίποτα. Αναθέτεις τη δουλειά με το ανάλογο αντίτοιμο και βλέπεις σωστό και ολοκληρομένο αποτέλεσμα ;) 

Πετυχημένο θα ήταν αν η εφαρμογή που θέλω να φτιάξω έχει σκοπό το οικονομικός μου όφελος! 

Από τη στιγμή όμως που δεν γνωρίζετε ο άλλος τη θέλει να φτιάξει καλό θα είναι πρώτα να ρωτάτε! :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, katkol είπε

Πετυχημένο θα ήταν αν η εφαρμογή που θέλω να φτιάξω έχει σκοπό το οικονομικός μου όφελος! 

Από τη στιγμή όμως που δεν γνωρίζετε ο άλλος τη θέλει να φτιάξει καλό θα είναι πρώτα να ρωτάτε! :)

Αν περιμένεις να "βγάλεις χρήμα" με μια εφαρμογή μάλλον το σκέφτεσαι λάθος εποχή...

Θα γνωρίζαμε αν αναλυτικά ανέφερες τι ζητάς, οπότε αφού μιλάς στον αέρα θα λαμβάνεις απαντήσεις στον αέρα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, defacer είπε

Τι σημαίνει γενικές γνώσεις πληροφορικής αλλά δεν ξέρω από κώδικα; 

Δεν θα κάτσω να αναλύσω τώρα τις γνώσεις που έχω πάνω στην πληροφορική, η θέση μου ήταν ξεκάθαρη. δεν γνωρίζω γλώσσες προγραμματισμού και κώδικες. Από εκεί και πέρα όμως δεν σημαίνει ότι όποιος δεν γνωρίζει αυτά τα πράγματα χρησιμοποιεί τον υπολογιστή μόνο για να μπαίνει στο Facebook και να παίζει Candy Crush η προγράμματα του Office! 

Μόλις τώρα, kormos είπε

Αν περιμένεις να "βγάλεις χρήμα" με μια εφαρμογή μάλλον το σκέφτεσαι λάθος εποχή...

Θα γνωρίζαμε αν αναλυτικά ανέφερες τι ζητάς, οπότε αφού μιλάς στον αέρα θα λαμβάνεις απαντήσεις στον αέρα...

Η προηγούμενή μου απάντηση ηταν ξεκάθαρα Πιστεύω! με αυτή την εφαρμογή Δεν αποσκοπώ κέρδος. 

Έχει φιλοζωικό χαρακτήρα και φυσικά δεν θα αναλύσω την ιδέα μου στο forum για ευνόητους λόγους! 

Και θεωρώ ότι ημουν ξεκάθαρη από την αρχή. ζητάω προτάσεις για κάποια προγράμματα που ξέρω ότι υπάρχουν αλλά ποιο Θα ήταν το καλύτερο για να χρησιμοποιήσω. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, katkol είπε

Δεν θα κάτσω να αναλύσω τώρα τις γνώσεις που έχω πάνω στην πληροφορική, η θέση μου ήταν ξεκάθαρη. δεν γνωρίζω γλώσσες προγραμματισμού και κώδικες. Από εκεί και πέρα όμως δεν σημαίνει ότι όποιος δεν γνωρίζει αυτά τα πράγματα χρησιμοποιεί τον υπολογιστή μόνο για να μπαίνει στο Facebook και να παίζει Candy Crush η προγράμματα του Office! 

Η προηγούμενή μου απάντηση ηταν ξεκάθαρα Πιστεύω! με αυτή την εφαρμογή Δεν αποσκοπώ κέρδος. 

Έχει φιλοζωικό χαρακτήρα και φυσικά δεν θα αναλύσω την ιδέα μου στο forum για ευνόητους λόγους! 

Και θεωρώ ότι ημουν ξεκάθαρη από την αρχή. ζητάω προτάσεις για κάποια προγράμματα που ξέρω ότι υπάρχουν αλλά ποιο Θα ήταν το καλύτερο για να χρησιμοποιήσω. 

Κρατάς την ιδέα σου τότε (αφού θεωρείς πως κάποιος θα την "υποκλέψει") και αναζητάς τη λύση μόνος σου...ανευ βοήθειας!

Καλή τύχη!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, katkol είπε

Δεν ρωταμε τι θελει ο αλλος να φτιαξει γιατι 99.9% δεν θα μας πει, και ειναι λογικο.

Απο εκει και περα, το να φτιαξεις μια εφαρμογη για ευρυ κοινο δεν ειναι ευκολο πραγμα. Αν την φτιαξεις για κλειστο κυκλο τοτε οκ, δεν θα σε πειραζει και τοσο αν ειναι φτιαγμενη με app builder.

Εχε στα υποψιν σου οτι για android θελεις 25€ τα οποια τα πληρωνεις μια φορα για παντα ενω για iOS θελεις 99$ καθε χρονο, αν δεν τα πληρωσεις αποσυρονται οι εφαρμογες απο το app store.

ps. Λογικο να σε τρολλαρουμε, αν θες να γινει σοβαρη δουλεια, βρες καποιον που ξερει να στη φτιαξει με το οποιο αντιτιμο φυσικα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, katkol είπε

Ευχαριστώ, το έχω δει αυτό το άρθρο. Απλά θα ήθελα πληροφορίες από κάποιους που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει αντίστοιχες εφαρμογές

Δυσκολο εως απιθανο να βρεις καποιον εδω μεσα που να εχει χρησιμοποιησει app builders. Σχεδον ολοι γραφουμε μονοι μας (απο οσο εχω καταλαβει δηλαδη ολα αυτα τα χρονια).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...