fingolfingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Plig88 είπε Και ο Nio από το Matrix αυτό δεν είχε ;;; Όχι. Εκείνο ήταν το 8110 αλλα είχε μικρότερη οθόνη από το 7110. Και ήταν και 3-4 χρόνια πριν το 7110. 4 λεπτά πριν, coffeex είπε Με προλαβες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ωραίο review ! αλλά το 1999 βγήκε το Matrix οχι το 1996 Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Zengar Zombolt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε ωραίο review ! αλλά το 1999 βγήκε το Matrix οχι το 1996 To 1ο 8110 όμως είχε βγεί το 1996 https://www.gsmarena.com/nokia_8110-11.php Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από fingolfingr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, fingolfingr είπε To 1ο 8110 όμως είχε βγεί το 1996 https://www.gsmarena.com/nokia_8110-11.php ναι οκ...δεν διαφωνώ εγώ για την ταινία λέω ότι βγήκε το 1999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Ωραια ιδεα αλλα χαλια υλοποιηση μονο σε κιτρινο χρωμα. Σε ενα μαυρο πιστευω η συσκευη θα ηταν αρκετα πιο ομορφη και ενδιαφερουσα για οσους θελουν ενα δευτερο ξεχωριστο τηλεφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε ναι οκ...δεν διαφωνώ εγώ για την ταινία λέω ότι βγήκε το 1999 To καταλαβα. Απλά το αρθρο δεν είδα να γραφει πουθενά ότι βγήκε το 96. Απλά γραφει ότι το τηλεφωνο εγινε γνωστό από εκεί. 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ωραια ιδεα αλλα χαλια υλοποιηση μονο σε κιτρινο χρωμα. Σε ενα μαυρο πιστευω η συσκευη θα ηταν αρκετα πιο ομορφη και ενδιαφερουσα για οσους θελουν ενα δευτερο ξεχωριστο τηλεφωνο. Εστω ενα κοκκινο. ΥΓ: Τώρα καταλαβα ότι το καινουργιο δεν εχει καν κουμπί για να ανοιγει το πορτάκι. Γιατί; Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από fingolfingr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Εγω οταν βλεπω Νοκια κινητο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Whatsapp ή viber παίρνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, fingolfingr είπε To καταλαβα. Απλά το αρθρο δεν είδα να γραφει πουθενά ότι βγήκε το 96. Απλά γραφει ότι το τηλεφωνο εγινε γνωστό από εκεί. Εστω ενα κοκκινο. ΥΓ: Τώρα καταλαβα ότι το καινουργιο δεν εχει καν κουμπί για να ανοιγει το πορτάκι. Γιατί; το λεει στο video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε το λεει στο video Από εδώ που είμαι δεν μπορώ να δώ video Αν το λεει τότε πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Σε μαύρο το έχουν στο skroutz στα 80€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdim16 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Πολύ κακκκή συσκευή... Το πήρα στα τυφλά για την Κακομοίρα τη μάνα μου κ το φόρτωσα στον αρχικακομοιρη πατέρα μου! Συμβουλη:Μακρυααα ούτε εγώ μπορώ να το χρησιμοποιήσω!-κ μια ανθρώπινη ζωή να σώσω σήμερα θα είναι μια σημαντική μέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niksor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Το ειπεχε ένας φίλος μου τότε, το ζήλευα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bl4ckSn4ke Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το matrix το 99 δεν βγήκε? ( α ρε filmnet πως και πως περίμενα να το δείξεις). Για το κινητό τι να πεις. Οκ... νοσταλγία μάρκετινγκ. Ωραίο. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Bl4ckSn4ke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roulis37 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Παιδεία κλαίω πραγματικά από τα γελια μόλις το είδα, μπανάνα με κουμπιά είναι το εργαλείο πραγματικά σε άλλο επίπεδο φινέτσας και σχεδιασμού . PS: προσοχή μην το αφήνετε στην κουζίνα και πάει κάνεις να το φαει το βραδύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα