G3orge_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Ποιος είπε άσχημα λόγια για το βίντεο??? Μάλλον ξεχάσαμε τα αλησμόνητα πορν τύπου έτσι γ@μ@ει Ο Ράμπο που βλέπετε κ ξαναβλεπαμε στην λειψή οθόνη ανάλογων ΝΟΚΙΑ χεχεχεχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefos78 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Στις 24/8/2018 στις 3:34 ΜΜ, Alexandros74 είπε Εγώ θα το πάρω και ας ξέρω κατά βάθος ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω... Και όσο σκέφτομαι ότι πούλησα το original πιρν πολλά χρόνια θλίβομαι.. (ετών 44) Ετών 40+ και το έχω κρατήσει ακόμα....πραγματικά θεωρώ το μόνο τηλέφωνο μετά το Motorola z που "έκανες" κλακ...και εντύπωση...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thessgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Στις 25/8/2018 στις 8:58 ΠΜ, Bil79 είπε Συγχρονισμό με το google account κάνει για να περαστουν οι επαφές; Άψογη σε ένα λεπτό έχεις όλες τις επαφές σου (~200 για μένα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORY75 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ το έχω αγοράσει διαφημίζεται ως συσκευή που υποστηρίζει volte το γράφει και πάνω στη συσκευασία αλλά δεν υπάρχει ούτε καν στο μενού εγώ έχω Cosmote έχω ενεργοποιημένο WiFi calling και λειτουργεί κανονικά στη γραμμή μου με ένα Galaxy j-5 από κει και πέρα σαν συσκευή είναι ότι χειρότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loops of fury Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 μονο τα παλια αξιζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Κανα καλο feature phone για hotspot σε ipad υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Πήγα να το αγοράσω αλλά δεν υπήρχε,μάλλον επειδή πέρασε η εποχή της μπανάνας.Είχε μόνο 2-3 παραγινωμένα. 🍌🔚 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanca12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Je vais le prendre et laissez-moi savoir en profondeur que je ne l'utiliserai pas ... Et tant que je pense avoir vendu l'original pendant de nombreuses années, je suis désolé .. ______________________________________________________ Subway Surfers Psiphon Hill Climb Racing Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από blanca12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonio_r Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 βρηκε καποιος, μηπως, πως μεγαλωνει η γραμματοσειρα ''ψειρα'' που εχει? (και απευθυνεται, υποτιθεται, και στους 40σαμθινγκ τρομαρα τους..) 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freename1964 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Ειλικρινά δέν ξέρω πρός ποία κατεύθυνση να στραφώ για να ρίξω τα φάσκελα ο ορισμός της αποτυχίας κυριολεκτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jackob2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Έχει χάρτες, γνωρίζει μήπως κάποιος αν έχει και navigation; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 εχει viber για αυτο το κινητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgoss94 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Κάπως έτσι παιδιά... χαχαχαχα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα