Hal9000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Διαβάστε ολόκληρο το review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 "ο Βαζέχα “έκλεινε το σπίτι” του Άγιαξ "... Κλαψ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το Nokia 7110 ήταν το 1ο αποκλειστικά δικό μου τηλεφωνο. Πατούσες το κουμπακι και ανοιγε το πορτάκι για να απαντήσεις στην κληση.... Θεϊκό. Ωραιες εποχές. Όσο για το τωρινό..... αδιαφορο. Το παλιο μπορεί να το ξαναγοραζα Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από fingolfingr 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros74 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Εγώ θα το πάρω και ας ξέρω κατά βάθος ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω... Και όσο σκέφτομαι ότι πούλησα το original πιρν πολλά χρόνια θλίβομαι.. (ετών 44) 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpgr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Για μπανανα το πηγαιναν... μαλλον πατατα τους βγηκε..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, Alexandros74 είπε Εγώ θα το πάρω και ας ξέρω κατά βάθος ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω... Και όσο σκέφτομαι ότι πούλησα το original πιρν πολλά χρόνια θλίβομαι.. (ετών 44) Γιατί δεν ψάχνεις για το παλιο στο ebay; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kzampa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Όπως και οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν βγάζουν πια αυτοκίνητα με φινέτσα έτσι και οι << κινητοβιομηχανίες>> σταμάτησαν να έχουν πλέον πρωτοτυπία στα μοντέλα τους .... Πραγματικά ένα τέτοιο κινητό πήρα στον γιο μου που είναι 2 χρονών για να παίζει από ένα πανηγύρι στα Τρίκαλα !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μια βοηθεια viber. Και bluetooth εχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Agony είπε Μια βοηθεια viber. Και bluetooth εχει ? viber όχι, bluetooth ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros7474 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 ο Βαζέχα δεν έκλεισε αλλά άνοιξε σπιτι μετά από αυτό το διπλό , αυτό του νέου γηπέδου ούτε Άγιαξ Που κόστιζε ακριβά και έφαγε 3 γκολ μετά στην Αθήνα . Για την ιστορία ....... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fighter pilot 71 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 25 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Το Nokia 7110 ήταν το 1ο αποκλειστικά δικό μου τηλεφωνο. Πατούσες το κουμπακι και ανοιγε το πορτάκι για να απαντήσεις στην κληση.... Θεϊκό. Ωραιες εποχές. Όχι για το τωρινό..... αδιαφορο. Το παλιο μπορεί να το ξαναγοραζα Ακριβως.Και οσοι το ειχαν στην κατοχη τους τον κοιταζαμε σαν αποχαυνωμενοι με δεος για τη συσκευη αυτη.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Zengar Zombolt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plig88 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 39 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Το Nokia 7110 ήταν το 1ο αποκλειστικά δικό μου τηλεφωνο. Πατούσες το κουμπακι και ανοιγε το πορτάκι για να απαντήσεις στην κληση.... Θεϊκό. Ωραιες εποχές. Όχι για το τωρινό..... αδιαφορο. Το παλιο μπορεί να το ξαναγοραζα Και ο Nio από το Matrix αυτό δεν είχε ;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonio_r Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 αν απευθυνοταν στους 30/40σάμθινγκ, ειδικα στους 40σαμθινγκ, θα ειχε και την δυνατοτητα επιλογης μεγαλυτερης γραμματοσειρας, που πρωτη φορα (!) απουσιαζει απο μεντελο της Νοκια. Εμφανιζονται μόνο γραμματακια ''ψειρουλες'' στην οθονη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα