Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να βάλω ίντερνετ σπίτι μου αλλά η πρίζα που θέλω να έχω το ρουτερ είναι παλιά, αυτή που είναι σαν κουτάκι, έξω από τον τοίχο. 

Ένας ηλεκτρολόγος μου είχε πει ότι δεν θα έχω ίντερνετ καλο εκεί και θέλει ξήλωμα όλη η γραμμή (πάλι εργασίες στο σπίτι)... 

Στη wind που πήρα για διάφορα μου είπε ότι θα χρειαστεί μόνο αλλαγή πριζας... Βέβαια αυτή δεν ήταν του τεχνικού τμήματος. 

Σε παλιά πρίζα το ίντερνετ θα είναι χάλια φαντάζομαι. Τι προτείνετε; 

Δημοσ.

Ο ηλεκτρολογος θελει να σου πουλησει υπηρεσια. Την δουλεια του κανει.
Θα αλλαξεις την πριζα πρωτα με μια επιτοιχια, κουτακι παλι που θα εξεχει του τοιχου, και εαν δεις χαλια ιντερνετ τοτε θα μιλησεις με τους τεχνικους της εταιριας σου για να δουνε τι ταχυτητα δινει το καλωδιο του ΟΤΕ εξω απο το σπιτι.
Εαν στο καλωδιο του ΟΤΕ εχεις πολυ καλυτερη ταχυτητα η οποια δεν ερχεται μεσα με το νεο πριζακι που λεγαμε ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα καλεσεις τον ηλεκτρολογο για να σου αλλαξει το καλωδιο.
Ειναι αρκετα πιθανο να εχεις προβλημα εαν μιλαμε για παλιο σπιτι, αλλα αυτο κανεις δεν το ξερει εαν δεν γινουν μετρησεις πρωτα.
Μην πιστευεται στον καθε "επιστημονα" που προσπαθει να πουλησει τις χαζομαρες του.

Δημοσ.

Αν ενωει ότι έχει ρολετα η παλιά διπολική παιζει σημασία για θέμα αποσυνδεσεων . Θα σου πει ο τεχνικός της wind αν έχεις απώλειες η λάθη κ αν θέλει αλλαγή η κάθετη 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, orck είπε

Ο ηλεκτρολογος θελει να σου πουλησει υπηρεσια. Την δουλεια του κανει.
Θα αλλαξεις την πριζα πρωτα με μια επιτοιχια, κουτακι παλι που θα εξεχει του τοιχου, και εαν δεις χαλια ιντερνετ τοτε θα μιλησεις με τους τεχνικους της εταιριας σου για να δουνε τι ταχυτητα δινει το καλωδιο του ΟΤΕ εξω απο το σπιτι.
Εαν στο καλωδιο του ΟΤΕ εχεις πολυ καλυτερη ταχυτητα η οποια δεν ερχεται μεσα με το νεο πριζακι που λεγαμε ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα καλεσεις τον ηλεκτρολογο για να σου αλλαξει το καλωδιο.
Ειναι αρκετα πιθανο να εχεις προβλημα εαν μιλαμε για παλιο σπιτι, αλλα αυτο κανεις δεν το ξερει εαν δεν γινουν μετρησεις πρωτα.
Μην πιστευεται στον καθε "επιστημονα" που προσπαθει να πουλησει τις χαζομαρες του.

Αυτό ακριβώς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...