Zengar Zombolt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Gougouftas είπε Οι αποστολες μια χαρα ειναι... Για τις επιστροφες ομως κουβεντα... Ποιες επιστροφές ; Best Sellers είναι τα smartphones της Σχεδόν όλοι μου οι φίλοι, γνωστοί και αρκετοί συγγενείς έχουν Xiaomi και δεν έχουν πάθει τίποτα τα smartphones τους... Αντίθετα με κάτι άλλες εταιρίες που άνετα θα μπορούσαν να χρησιμοποιουσαν τα smartphones τους οι καμικαζι
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 29 λεπτά πριν, Istros είπε Στο θέμα της κάμερας όντως μέχρι πρόσφατα τα xiaomi υστερούσαν.υπηρχε ομως το mi note 3 που έβγαζε πολύ καλές φωτογραφιες,επίσης το mi mix 2s και το mi 8.Το mi 8 έχει 99 βαθμούς στο dxomark πολύ πιο πάνω από iphone x,huawei mate 10 pro,htc u11,pixel και note 8 Προφανως μιλαω για τα μεσαιας τιμης, αυτα που λες μαλλον εχουν περισσοτερο απο 200 ευρω ;
Istros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Στα 200€ όντως περιορίζονται οι επιλογές σου.ειδικα σε αυτά που που έχουν καλές κάμερες γιατί το hardware κοστίζει.θα πρέπει να κάνεις υποχωρηση σε κάποια χαρακτηριστικά σ αυτή την τιμή.
panosveto12 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, vbeka9733 είπε του χρονου θα περασει την apple σε πωλησεις οπως το εκανε και η huawei. Ηδη στο μονο ορθολογιστικο επιχειρημα για Iphone που ειναι η καλη του καμερα την ξεπερασε με το Mi8 H Apple οποτε θελει την κλεινει την Xiaomi και την Ηuawei ! Tα iphones ειναι τα καλυτερα κινητα 1 1 5
Istros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panosveto12 είπε H Apple οποτε θελει την κλεινει την Xiaomi και την Ηuawei ! Tα iphones ειναι τα καλυτερα κινητα Σίγουρα https://www.businessinsider.com/apple-ios-market-share-us-europe-japan-2018-1 https://thenextweb.com/contributors/2017/12/29/android-will-keep-dominating-ios-despite-iphone-x-6-tech-predictions-2018/?amp=1 https://www.cultofmac.com/442781/ios-falls-as-androids-market-share-skyrockets/amp/ https://www.computerweekly.com/blog/Inspect-a-Gadget/Android-bites-Apple-in-UK-iPhone-X-marks-the-spot-in-China Κάθε χρόνο το ios πέφτει σε ποσοστά.Εαν δεν ήταν το iphone x τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο άσχημα για την apple.Μακαρι να διατηρήσει τα ποσοστά του το ios δεν νομίζω να υπάρχει σκεπτόμενος άνθρωπος που να θέλει να παραμένει ένα λειτουργικό στον κόσμο.Μακαρι να υπάρξουν και καινούργια ήδη χάθηκε το blackberry os και τα windows mobile.Ξεκολλατε με τις εταιρείες δεν σας δίνει κανένας να φάτε ούτε ποσοστά. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Istros 6 1
niksor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Arkin είπε Πεμπτο κινητο ειναι το s8 s9 iphone 7 Τύφλα να έχει η αγορά της Αιθιοπίας 2
Arkin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, niksor είπε Τύφλα να έχει η αγορά της Αιθιοπίας Στην Αιθιοπια τα πιο δημοφιλη θα ειναι κατι feature phone των 50 ευρω οπως και στην Ινδια. Το ιδιο και στα αμαξια στην Ινδια εχει ξεσκιθει να πουλαει ενα που εχει 3000 καινουργιο. Εμεις μια χαρα ειμαστε. Εχουμε πρωτα τα πιο vfm που δεν τους λειπει τιποτα(αυτο δειχνει εξυπνη αγορα χωρις να χανουν σε εμπειρια) και πιο κατω βρισκονται και τα πιο ακριβα στα 500-600 ευρω που παντα θα υπαρχουν και αυτοι που εχουν να τα δωσουν η θα βαλουν 48 δοσεις για να τα παρουν. Μονο με μνημονια θα εβαζε μυαλο ο Ελληνας και αν σφηξουν και αλλο τα λουρια να δεις τι ωραια που κοβεται και το τσιγαρο ποτο και καφες. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Arkin 1
Istros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, niksor είπε Τύφλα να έχει η αγορά της Αιθιοπίας Δηλαδή πιο περίμενες να είναι πρώτο σε πωλήσεις το iphone x η το note 8?το ότι έχεις 1200€ η βάζεις 700 δόσεις στον κοτσοβολο για να παρεις κινητό δεν σημαίνει ότι τα έχουν όλοι η ότι όλοι έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα τα κινητά.Καποιος μπορεί να θέλει το κινητό μόνο για να παίρνει τηλέφωνο οπότε ένα των 150€ να του είναι αρκετό για τις ανάγκες του όπως είναι και η πλειοψηφία.Καποιος μπορεί να εχει δύο σπίτια και να πληρώνει 200€ ΕΝΦΙΑ το μηνα και δανειο,έχει 2 αυτοκίνητα,μια μηχανή,δύο παιδιά που έχουν έξοδα και ένα κινητό των 150€.εσυ δηλαδή που σε ταιζει η μάνα σου και πας με το λεωφορείο και έχεις κινητό των 1000€ σε 360 δόσεις είσαι Ευρωπαίος και ο άλλος με δύο σπιτια και 3 οχήματα Αιθίοπας,? Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Istros
niksor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Istros είπε Δηλαδή πιο περίμενες να είναι πρώτο σε πωλήσεις το iphone x η το note 8?το ότι έχεις 1200€ η βάζεις 700 δόσεις στον κοτσοβολο για να παρεις κινητό δεν σημαίνει ότι τα έχουν όλοι η ότι όλοι έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα τα κινητά.Καποιος μπορεί να θέλει το κινητό μόνο για να παίρνει τηλέφωνο οπότε ένα των 150€ να του είναι αρκετό για τις ανάγκες του όπως είναι και η πλειοψηφία.Καποιος μπορεί να εχει δύο σπίτια και να πληρώνει 200€ ΕΝΦΙΑ το μηνα και δανειο,έχει 2 αυτοκίνητα,μια μηχανή,δύο παιδιά που έχουν έξοδα και ένα κινητό των 150€.εσυ δηλαδή που σε ταιζει η μάνα σου και πας με το λεωφορείο και έχεις κινητό των 1000€ σε 360 δόσεις είσαι Ευρωπαίος και ο άλλος με δύο σπιτια και 3 οχήματα Αιθίοπας,? Ωραίος, πήγες στο άλλο ακρό εσύ.
Istros Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το αλλο ακρο πιο ειναι?Απλα εφερα ενα παραδειγμα για να δει οτι το κινητο δεν σε κανει Ευρωπαιο και τον αλλο Αιθιοπα.Η πλειοψηφια των ανθρωπων αγοραζει κινητο για να παιρνει τηλ. αντε και καμια φωτογραφια.Δεν ειναι ολοι κολλημενοι με τα κινητα οπως εμεις και ολοι ειναι στριμωγμενοι οπως ειναι σημερα η κατασταση,δεν περισσευουν 1000-1200Ε σε ολους για κινητο.Αυτο δεν σημαινει οτι καποιος που δεν του περισσευουν ειναι Αιθιοπας μπορει να εχει αλλες προτεραιοτητες η απλα να μην χρειαζεται iphone x η note 9!? Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από Istros
adi32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Με τη βελτίωση στις κάμερες εχει ανέβει πολύ. Πριν 5 χρόνια ντρεπόσουν να πεις ότι έχεις xiaomi 1
thodoris_9 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Πήρα Xiaomi πρώτη φορά φέτος έχοντας δοκιμασει στο παρελθόν πολλές μάρκες, Nokia, LG, Samsung, HTC, Apple, μεχρι και ένα Toshiba είχα με fingerprint scanner. Μετά πηρα στη γυναίκα μου, τη μητέρα μου, θα πάρω το χειμώνα στην κόρη, το έχω προτείνει και έχουν αγοράσει άλλα 4 άτομα γνωστοί και φίλοι. Θεωρώ ότι όντως είναι τα πιο vfm κινητά για την κατηγορία που κινούμαστε οι προαναφερθεντες (150-250€). Για μένα προσωπικά, το vfm θα έπρεπε να είναι το μοναδικό κριτήριο σε αγορά smartphone... Έχω Χ λεφτά και θέλω το καλύτερο κινητό γι αυτά τα χρήματα, τέλος! 2
Istros Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, adi32 είπε Με τη βελτίωση στις κάμερες εχει ανέβει πολύ. Πριν 5 χρόνια ντρεπόσουν να πεις ότι έχεις xiaomi Εγώ είχα το mi max και δεν ντρεπόμουν αλλά όταν έβλεπαν το mi max με το μέγεθος που είχε όλοι με ρωτούσαν τι ήταν και τους απαντούσα xiaomi κι με κοιτούσαν σαν χαζοί.Μετα από ένα μήνα πήραν ακόμα 4 γνωστοί μου mi max
Arkin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 34 λεπτά πριν, Istros είπε Εγώ είχα το mi max και δεν ντρεπόμουν αλλά όταν έβλεπαν το mi max με το μέγεθος που είχε όλοι με ρωτούσαν τι ήταν και τους απαντούσα xiaomi κι με κοιτούσαν σαν χαζοί.Μετα από ένα μήνα πήραν ακόμα 4 γνωστοί μου mi max Το πρωτο Mi max το ειχα το 4/128. Το κινητο ειναι εξαιρετικο στα παντα εκτος οθονη. Ναι εχει πολυ μεγαλη οθονη αλλα χαμηλο ppi και τα χρωματα διπλα σε μια amoled δεν ειναι καλα. Στα υπολοιπα ηταν σφαιρα εξαιρετικο το miui το δαχτυλικο η αφη γενικα τα παντα. Λιγο καλυτερη οθονη και καμερα αν ειχε θα ηταν το απολυτο. Mi max 3 παλι εβαλαν ips ενω με μια amoled και 50 ευρω πανω θα ειχαμε το απολυτο.
use_your_brain Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 23 ώρες πριν, Arkin είπε Μια χαρα μας τιμα. Ο κοσμος αγοραζει τιμιες vfm συσκευες και μπραβο γιατι αλλαξαμε νοοτροπια. Χωρες που εχουν πρωτα κινητα στο skroutz 1000+ και πανω ειναι καταντια γιατι μιλαμε για πελατες που δεν τους νοιαζει αν πληρωνουν αερα. Νομίζω ότι στην Ελλάδα δεν άλλαξε η νοοτροπία αλλά το πορτοφόλι. Αν έπαιρναν και τώρα τα λεφτά του "τότε" σε μια μέρα θα πλακώσουν τα "trendy" γνωστά κινητά Αλλά θετικό είναι ότι αυξήθηκε ο κόσμος που το ψάχνει περισσότερο και θετικό ότι αυξάνεται ο ανταγωνισμός για εμάς τους καταναλωτές. Επίσης η Xaomi μου αρέσει ότι αυξάνει διαρκώς την ποιότητα αλλά και πρωτοτυπεί όπως με τα 2 GPS στο Mi8 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα