niksor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 28 λεπτά πριν, busellatos είπε Πολυ τιμια προιοντα ...και μην πειτε οτι ειναι ΚΙΝΕΖΙΚΑ .... και των 1000+ ευρω κινητα εκει κατασκευαζονται με μεροκαματο για κλαματα.(ναι και ομως υπαρχει και μικροτερο μεροκαματο απο της Ελλαδας) Ολα κινέζικα είναι αλλά άλλο το κινητό από χιαομι άλλο απο την σαμυ και άλλο απο το μηλο, αν καταλαβενεις 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Απο τις πιο τιμιες εταιριες κινητων. Χιλια μπραβο απο το 2011 το γραφω οτι θα παει μπροστα και τελικα πηγε. Μαζι με samsung huawei αξιζουν το top 3 αυτη τη στιγμη. Τεταρτη oppo και 5 η vivo για να κλεισει η 5αδα. Να πουμε οτι τα 2.1 δις κερδος ειναι απο την εισοδο στο χρηματιστηριο οχι απο καθαρα κερδη των κινητων. Η xiaomi βγαζει 5-6% κερδος ανα κινητο το προηγουμενο τριμηνο ειχε 1.5 δις ζημιες. VfM που νοιαζεται παντα για τους καταναλωτες. Οχι τυχαια. Απο 755 κινητα στο skroutz τα πιο δημοφιλη ειναι της xiaomi κατισ
Arkin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, niksor είπε Ολα κινέζικα είναι αλλά άλλο το κινητό από χιαομι άλλο απο την σαμυ και άλλο απο το μηλο, αν καταλαβενεις Προφανως αλλο. Το xiaomi κοστιζει 300 ευρω με κερδος στην εταιρια 30 ευρω Το samsung κοστιζει 1000 ευρω με κερδος στην εταιρια 200 ευρω Το apple κοστιζει 1200 ευρω με κερδος στην εταιρια 500 ευρω Αυτη ειναι η μονη σημαντικη διαφορα χρονια τωρα. 7 3
Voodooman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 18 λεπτά πριν, Istros είπε Όταν λες κατηγορία μόνη της,πως το εννοείς?smartphone είναι και το iphone!αποτελεί ειδική κατηγορία επειδή έχει άλλο λειτουργικό?η επειδή σας έχει παραμυθιασει το markting της apple ότι αγοραζετε κάτι μοναδικο το οποιο ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα? Κάποτε επίσης πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε, να κατανοούμε και να μην φοράμε παρωπίδες. Επίσης, να μη διαβάζουμε ένα κείμενο, κολλάμε σε μία ή δύο λέξεις και αρχίζουμε να βγάζουμε συμπεράσματα, χωρίς να διαβάσουμε τα υπόλοιπα. Τι σημαίνει το ρήμα "σιχαίνομαι"; Ποιο ακριβώς μοντέλο της Apple είναι το Mi2s που ανέφερα; Πώς είσαι τόσο σίγουρος από αυτά που έγραψα ότι έχω αγοράσει ποτέ οτιδήποτε apple; Δεν μπαίνω καν στον κόπο να αναλύσω τί εννοώ όταν λέω "κατηγορία από μόνης της"...
niksor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Απο τις πιο τιμιες εταιριες κινητων. Χιλια μπραβο απο το 2011 το γραφω οτι θα παει μπροστα και τελικα πηγε. Μαζι με samsung huawei αξιζουν το top 3 αυτη τη στιγμη. Τεταρτη oppo και 5 η vivo για να κλεισει η 5αδα. Να πουμε οτι τα 2.1 δις κερδος ειναι απο την εισοδο στο χρηματιστηριο οχι απο καθαρα κερδη των κινητων. Η xiaomi βγαζει 5-6% κερδος ανα κινητο το προηγουμενο τριμηνο ειχε 1.5 δις ζημιες. VfM που νοιαζεται παντα για τους καταναλωτες. Οχι τυχαια. Απο 755 κινητα στο skroutz τα πιο δημοφιλη ειναι της xiaomi Δεν μας τιμά, κατι σαν την Ινδία η αγορα της Ελλάδας ενα πράγμα.
Arkin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, niksor είπε Δεν μας τιμά, κατι σαν την Ινδία η αγορα της Ελλάδας ενα πράγμα. Μια χαρα μας τιμα. Ο κοσμος αγοραζει τιμιες vfm συσκευες και μπραβο γιατι αλλαξαμε νοοτροπια. Χωρες που εχουν πρωτα κινητα στο skroutz 1000+ και πανω ειναι καταντια γιατι μιλαμε για πελατες που δεν τους νοιαζει αν πληρωνουν αερα. 7 1
niksor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Προφανως αλλο. Το xiaomi κοστιζει 300 ευρω με κερδος στην εταιρια 30 ευρω Το samsung κοστιζει 1000 ευρω με κερδος στην εταιρια 200 ευρω Το apple κοστιζει 1200 ευρω με κερδος στην εταιρια 500 ευρω Αυτη ειναι η μονη σημαντικη διαφορα χρονια τωρα. Μιλάμε για την ποιότητα νομίζω και οχι για τιμές.
Istros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Voodooman είπε Κάποτε επίσης πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε, να κατανοούμε και να μην φοράμε παρωπίδες. Επίσης, να μη διαβάζουμε ένα κείμενο, κολλάμε σε μία ή δύο λέξεις και αρχίζουμε να βγάζουμε συμπεράσματα, χωρίς να διαβάσουμε τα υπόλοιπα. Τι σημαίνει το ρήμα "σιχαίνομαι"; Ποιο ακριβώς μοντέλο της Apple είναι το Mi2s που ανέφερα; Πώς είσαι τόσο σίγουρος από αυτά που έγραψα ότι έχω αγοράσει ποτέ οτιδήποτε apple; Δεν μπαίνω καν στον κόπο να αναλύσω τί εννοώ όταν λέω "κατηγορία από μόνης της"... Εγώ δεν αναφέρομαι ούτε στο ότι σιχαίνεσαι ούτε στο mi2s που είχες αγορασει.,αλλά στο κομμάτι που αναφέρεις ότι το iphone αποτελεί ειδική κατηγορία!και απλά επειδή δεν μπορώ να το κατανοήσω με το φτωχό μου το μυαλό ρώτησα μήπως μπορείς να με διευκολύνεις.
Arkin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, niksor είπε Μιλάμε για την ποιότητα νομίζω και οχι για τιμές. Πεμπτο κινητο ειναι το s8 s9 iphone 7
dalain Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Χαιρομαι που οι μετοχες καποιων εδω μεσα πανε τοσο καλα.....
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 έχω εδώ και 9 μήνες το Mi A1 και το βρίσκω σχεδόν τέλειο το μόνο που με χαλάει είναι η οθόνη αν ήταν oled θα ήταν άψογη η εμπειρία χρήσης. Το κινητό για τά λεφτά ούτε έχει είναι απαιχτο καί ενώ στις αρχές είχα επιφυλάξεις τώρα είμαι 100% ικανοποιημένος από την αγορά που έκανα. Τό επόμενο κινητό μου θα είναι σίγουρα πάλι Xiaomi αν έχω λεφτά θα κοίταξω να πάρω τό mi8 τα Χριστούγεννα. 1
Istros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Voodooman είπε Κάποτε επίσης πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε, να κατανοούμε και να μην φοράμε παρωπίδες. Επίσης, να μη διαβάζουμε ένα κείμενο, κολλάμε σε μία ή δύο λέξεις και αρχίζουμε να βγάζουμε συμπεράσματα, χωρίς να διαβάσουμε τα υπόλοιπα. Τι σημαίνει το ρήμα "σιχαίνομαι"; Ποιο ακριβώς μοντέλο της Apple είναι το Mi2s που ανέφερα; Πώς είσαι τόσο σίγουρος από αυτά που έγραψα ότι έχω αγοράσει ποτέ οτιδήποτε apple; Δεν μπαίνω καν στον κόπο να αναλύσω τί εννοώ όταν λέω "κατηγορία από μόνης της"... Μια χαρά ξέρουμε να διαβάζουμε και να κατανοούμε αυτό που διαβάζουμε και δεν φοράμε παρωπιδες.Αναφερεις ότι σιχαίνεσαι μια εταιρεία και μετά ότι αποτελεί ειδική κατηγορία και δεν πρέπει να συγκρίνουμε τα προϊόντα της με των υπολοίπων εταιρειών?????Τι φτιάχνει δηλαδή συσκευές με εξωγήινη τεχνολογία?η το λογισμικό την τοποθετεί σε ειδική κατηγορία?δηλαδή η blackberry.nokia αποτελούσαν και αυτές ειδική κατηγορία? 1
Voodooman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Istros είπε Εγώ δεν αναφέρομαι ούτε στο ότι σιχαίνεσαι ούτε στο mi2s που είχες αγορασει.,αλλά στο κομμάτι που αναφέρεις ότι το iphone αποτελεί ειδική κατηγορία!και απλά επειδή δεν μπορώ να το κατανοήσω με το φτωχό μου το μυαλό ρώτησα μήπως μπορείς να με διευκολύνεις. Από τα τρία ερωτήματα που έθεσα, αναφέρεις μόνο τα δύο και αφήνεις απ'έξω το τρίτο. Αναφέρσου, αν θέλεις, στο κομμάτι που λες "η επειδή σας έχει παραμυθιασει το markting της apple ότι αγοραζετε κάτι μοναδικο το οποιο ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα" και πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι έχω αγοράσει ποτέ οτιδήποτε apple.
Istros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Voodooman είπε Από τα τρία ερωτήματα που έθεσα, αναφέρεις μόνο τα δύο και αφήνεις απ'έξω το τρίτο. Αναφέρσου, αν θέλεις, στο κομμάτι που λες "η επειδή σας έχει παραμυθιασει το markting της apple ότι αγοραζετε κάτι μοναδικο το οποιο ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα" και πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι έχω αγοράσει ποτέ οτιδήποτε apple. Κάποιοι έχουν παραμυθιαστειι από το marketing και το lifestyle της εποχής και όταν αγοράζουν ένα iphone με οθόνη LG,μνήμη samsung,κάμερα sony που είναι made in china όνομιζουν οτι αγόρασαν κάτι το οποίο αποτελεί ειδική κατηγορία!!!το κατάλαβες τώρα πως το εννοω.?εσύ πως το εννοείς ειδική κατηγορία να το καταλάβουμε και μεις Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Istros 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Εγω παλι προτιμω να αγοραζω αλλες μαρκες λιγο πριν αλλαξουν μοντελο. Περισσοτερο αξιοπιστες και με καλυτερη κατασκευη και ποιοτητα. Στην μεσαια κατηγορια, που αρχιζουν λιγο κατω απο 200 ευρω και λιγο πριν βγει το νεο μοντελο εχουν 110-120 ευρω. Επίσης δυο Xiaomi που ετυχε να πιασω στα χερια μου, απο θεμα καμερας δεν μου ειπαν κατι. Παρολα αυτα εχω ενα εξαιρετικο Xiaomi battery bank και 2 εξαιρετικα ακουστικα Pistons.
Istros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, QuitLife είπε Εγω παλι προτιμω να αγοραζω αλλες μαρκες λιγο πριν αλλαξουν μοντελο. Περισσοτερο αξιοπιστες και με καλυτερη κατασκευη και ποιοτητα. Στην μεσαια κατηγορια, που αρχιζουν λιγο κατω απο 200 ευρω και λιγο πριν βγει το νεο μοντελο εχουν 110-120 ευρω. Επίσης δυο Xiaomi που ετυχε να πιασω στα χερια μου, απο θεμα καμερας δεν μου ειπαν κατι. Παρολα αυτα εχω ενα εξαιρετικο Xiaomi battery bank και 2 εξαιρετικα ακουστικα Pistons. Στο θέμα της κάμερας όντως μέχρι πρόσφατα τα xiaomi υστερούσαν.υπηρχε ομως το mi note 3 που έβγαζε πολύ καλές φωτογραφιες,επίσης το mi mix 2s και το mi 8.Το mi 8 έχει 99 βαθμούς στο dxomark πολύ πιο πάνω από iphone x,huawei mate 10 pro,htc u11,pixel και note 8 Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Istros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα