lionheart75 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Αν προσεξες τι εγραψα, ειπα: Για μενα δεν ειναι για Ελλαδα το τηλεφωνο, και δικαιολογω το γιατι. Οσοι σας τα προτεινουν, να σας εξηγησουν αναλυτικα τι εινα αυτο που χανετε, και οχι με μισολογα ή με υπεκφυγες, του τυπου εγω ειμαι στον Ληκαβυτο και ειμαι μια χαρα. η δικη σου αγοραστικη συμπεριφορα ειναι αυτη. Του αλλου ειναι Διαφορετικη. Ας γραφουν λοιπον η συσκευη ειναι wifi only. Μην θεωρεις δεδομενο το την δικη σου αγοραστικη συμπεριφορα που ειναι η εξαιρεση. ΟΛΟΙ χρησιμοποιουμε δεδομενο. Ολοι εκτος απο ελαχιστους. Λυπάμαι που θα στο πω ειλικρινά αλλά είσαι απάλευτος φίλε μου και κακώς ασχολούμαι. Να εξηγήσουμε αναλυτικά τι και σε ποιους; Σε ποιους νομίζεις λοιπόν ότι απευθύνεσαι; Σε άτομα που δεν έχουν επαφή με smartphones; Γιατί τους προσβάλεις και τους χαρακτηρίζεις άσχετους; αυτό κάνεις με τα γραφόμενά σου γράφοντας αυτές τις ... Συσκευές "wifi only" τα non 800Mhz, πραγματικά τα εννοείς αυτά που γράφεις; Αν ναι είσαι επικίνδυνος στο να δίνεις συμβουλές. Χρειάζεσαι διάβασμα για να μην γράψω κάτι άλλο και σε προσβάλω που δεν το θέλω. 1
Zerg13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Που ειπα ασχετος; Καλα οτι να ναι...αστο ξεθολωσε και ξαναελα. Καταρχην απανταω στον αλλον τι πεταγεσαι εσυ συνεχεια; Για αλλον ηταν το κειμενο. Και πριν παλι σε αλλον μιλουσα, τσουπ να σαι και εσυ. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από Zerg13
papp0us Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Αν προσεξες τι εγραψα, ειπα: Για μενα δεν ειναι για Ελλαδα το τηλεφωνο, και δικαιολογω το γιατι. Οσοι σας τα προτεινουν, να σας εξηγησουν αναλυτικα τι εινα αυτο που χανετε, και οχι με μισολογα ή με υπεκφυγες, του τυπου εγω ειμαι στον Ληκαβυτο και ειμαι μια χαρα. η δικη σου αγοραστικη συμπεριφορα ειναι αυτη. Του αλλου ειναι Διαφορετικη. Ας γραφουν λοιπον η συσκευη ειναι wifi only. Μην θεωρεις δεδομενο το την δικη σου αγοραστικη συμπεριφορα που ειναι η εξαιρεση. ΟΛΟΙ χρησιμοποιουμε δεδομενο. Ολοι εκτος απο ελαχιστους. Ναι προσεβαλες. Αποκαλεσες κολλημενους οσου τους ενοχλει η απουσια της Β20. Που συμπερανες οτι ξεμεινα απο επιχειρηματα; Και γιατ αναφερεις συμπεριφορες εσυ που....εισαι γεματος επιχειρηματα; Ποιο ειναι το επιχειρημα σου δηλαδη; Οτι δεν μπαινει το S8 στο 4G παρολο που εχει την B20; Ή οτι δεν εχεις ποτε κανενα προβλημα στο λεκανοπεδιο ή οσο εφυγες λογο δουλειας; Στο ξαναγραφω για τελευταια φορα. Εχω 2 smartphone xiaomo το ενα με B20 και το αλλο χωρις. Ταξιδευω αρκετα, αστο λοιπον. Ενα 5-6% των περιπτωσεων το λειψο εχει προβλημα. Μην λεμε σηνεχεια τα ιδια. Το γραψαν και αλλοι ακομα και φιλος που του εκανες like. Η μεγαλυτερη ενταση σου μου ειναι οτι προτεινεις κατι χωρις να ενημερωνεις τον αλλον που ακριβως μπλεκει. Ενα τηλεφωνο που φτιαχτηκε για την ασια και δεν ειναι global. Να στα κάνω και εσένα Λιάνα λοιπόν για να βοηθηθούν οι αλλοι γιατι δαιμονοποιεις κάτι που δεν έχεις ιδέα τι είναι. H B20 είναι μια από τις 3 συχνότητες που χρησιμοποιούνται από τους ελληνικούς παρόχους για το 4G. Όποιος δεν έχει τη B20, ΔΕΝ θα έχει 4G ΜΟΝΟ σε περιοχές που καλύπτονται ΜΟΝΟ από κεραίες που εκπέμπουν στα 800mhz, δηλαδή τη b20. Όχι δε θα έχει σημα, όχι θα έχει edge , όχι θα είναι wifi only όχι αλλες τέτοιες κατηγορίες χωρίς καμία βάση. Όχι 4G αν είσαι σε περιοχή με κεραία ΜΟΝΟ στα 800. Το ότι δεν έχει την b20 δε σημαίνει ότι "δεν είναι για Ευρώπη". Οι Ισπανοί π.χ δεν έχουν κεραίες b20 , αυτοί δεν αγοράζουν ευρωπαϊκά μοντελα; Βραζιλίανικα αγοράζουν; Το Mi6 που έφερε η infoquest επίσημα εδώ χωρις b20 δεν ήταν Ευρωπαϊκο μοντέλο; Αν δεν ξέρετε, ρωτήστε. Αν ντρέπεστε να ρωτήσετε, διαβάστε. Δεν χρειάζεται να ξέρουν όλοι τα πάντα. 2
Zerg13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παλι τα ιδια; Καλα δεν εβαλα link και κειμενο για το τι γινεται στο εξωτερικο; Και οτι η Β20 ειναι ακομα συχνοτερη εξω; global συμαινει ΟΛΗ η ευρωπη, ποσος με νοιαζει η Ισπανια. αν υπαρχει μονο η Β20 που συμβαινει, δεν θα εχεις καθολου internet. Το edge ειμαι πολυ αργο η δεν ανοιγει καθολου, τουλαχιστον στην Ελλαδα. υπαρχουν περιοχες που υπαρχει μονο η Β20. Only Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από Zerg13
papp0us Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Global σημαινει όλος ο κόσμος, αλλά και αυτό ποσως σε νοιάζει. Σου εξήγησα ακριβώς τι σημαίνει απουσία b20. Αν έχεις καμία απόδειξη ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά, θα την ακούσω με ενδιαφέρον. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να αποδεχτώ κάτι αν έχει βάση. Αφορισμούς δε δέχομαι όμως. Όταν θα γίνει απαραίτητη η b20 θα το δούμε, μέχρι τότε είναι θεμιτή αλλα όχι απαραίτητη, για τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών. Τόσο απλά
Zerg13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 25/8/2018 στις 8:43 ΜΜ, fredd0 είπε καμια σχεση με τη πραγματικοτητα. Η αναπαραγεις πληροφοριες 3ετιας+ ολες (Cosmote, Wind, Voda) χρησιμοποιουν B20 στο 4G, Aθηνα υπαρχουν πολλες περιοχες (ειδικα μεσα σε κτιρια) που χωρις Β20 απλα δεν εχεις 4G κι ο διπλα με B20 εχει full Δες pappous...δεν τα λεω εγω μονο, και οχι δεν εξηγησες κατι περισσοτερο απο αυτα που ξερω ή λεω. Ισως δεν διαβαζεις προσεκτικα οσα λεω ή δεν παρακολουθεις. Οταν λειπει η B20 σε περιοχες που καλυπτονται μονο απο αυτη δεν εχεις internet. Που διαφωνεις εσυ; Αυτο ειναι το 5-6% που λεω, και αφου η Β20 χρησιμοποιειται στην Ελλαδα γιατι το παιρνουμε αυτο το τηλεφωνο;;; Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από Zerg13
papafigos84 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στην ελληνικη αγορα πωλουνται κανονικα και κινητα χωρις την b20. Παραδειγμα το xiaomi mi6 που εφερε κανονικα η infoquest χωρις β20 και μαλιστα πουλησε και πολυ. Τωρα οποιος θελει να λεει οτι αυτη η εκδοση δεν ηταν για την Ευρωπη, μαλλον ειναι αδιαβαστος. Το ιδιο και το mi max2 και δεν ξερω ποσα αλλα. Αυτα τα τηλεφωνα πωληθηκαν με σημανση global, ευρωπαικους φορτιστες, χωρις b20. Το μαχ2 ειναι και αγαπημενο κινητο στη χωρα μας. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από papafigos84 1
Zerg13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Στην ελληνικη αγορα πωλουνται κανονικα και κινητα χωρις την b20. Παραδειγμα το xiaomi mi6 που εφερε κανονικα η infoquest χωρις β20 και μαλιστα πουλησε και πολυ. Τωρα οποιος θελει να λεει οτι αυτη η εκδοση δεν ηταν για την Ευρωπη, μαλλον ειναι αδιαβαστος. Πολλες φορες οι εταιρεις εισαγουν κατι που δεν ειναι ακριβως για εδω. Μου ερχεται στο μυαλο οι αμερικανικοι φορτιστες ή τα laptop που δεν εχουν Ελληνικα πανω. Βεβαια αυτα ειναι μικροπροβληματα, δεν λεω, απλα δεν προοριζονται για εδω. Πατανε πανω στην αγνοια του χρηστη και ο γνωμονας ειναι το κερδος οχι η ευφορια σας. To οτι το εφερε η infoquest δεν μου λεει τιποτα. Κανονικα δεν θα επρεπε κατ εμε. Δεν εχει ολες τις band των carrier της Ελλαδας. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από Zerg13
papafigos84 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Πολλες φορες οι εταιρεις εισαγουν κατι που δεν ειναι ακριβως για εδω. Μου ερχεται στο μυαλο οι αμερικανικοι φορτιστες ή τα laptop που δεν εχουν Ελληνικα πανω. Βεβαια αυτα ειναι μικροπροβληματα, δεν λεω, απλα δεν προοριζονται για εδω. Πατανε πανω στην αγνοια του χρηστη. To οτι το εφερε η infoquest δεν μου λεει τιποτα. Τα λαπτοπ που ερχονται με αμερικανικους φορτιστες ειναι παραεισαγωγης. Αυτα που ερχονται απο τον επισημο αντιπροσωπο ειναι με ευρωπαικους φορτιστες. Πωλουνται κινητα με σημανση GLOBAL, ευρωπαικους φορτιστες, χωρις b20 απο τον επισημο εισαγωγεα. Τωρα εσυ μπορει να λες οτι θελεις αυθαιρετα. Δε με ενδιαφερει. Και για να μην παρεξηγηθω, δε λεω ο κοσμος να προτιμησει κινητα χωρις b20. Οταν εχει επιλογη, να παρει με β20.
Zerg13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Τα λαπτοπ που ερχονται με αμερικανικους φορτιστες ειναι παραεισαγωγης. Αυτα που ερχονται απο τον επισημο αντιπροσωπο ειναι με ευρωπαικους φορτιστες. Πωλουνται κινητα με σημανση GLOBAL, ευρωπαικους φορτιστες, χωρις b20 απο τον επισημο εισαγωγεα. Τωρα εσυ μπορει να λες οτι θελεις αυθαιρετα. Δε με ενδιαφερει. Και για να μην παρεξηγηθω, δε λεω ο κοσμος να προτιμησει κινητα χωρις b20. Οταν εχει επιλογη, να παρει με β20. Το global ειναι αλλο. Και το γνωριζεις καλα. Ειναι με την Β20. Αν καποιος εγραψε global χωρις να ειναι δεν θα την πληρωσω εγω. Βασικα ψευτικο ειναι το επιχειρημα σου(αφου το γραφει η infoquest δεν με νοιαζει). Και εσυ γνωριζεις το ατοπο της υποθεσης. Ολη η Ευρωπη και η Ελλαδα εχει την Β20 ποιο global Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από Zerg13
papafigos84 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Το global ειναι αλλο. Και το γνωριζεις καλα. Ειναι με την Β20. Αν καποιος εγραψε global χωρις να ειναι δεν θα την πληρωσω εγω. Βασικα ψευτικο ειναι το επιχειρημα σου. Και εσυ γνωριζεις το ατοπο της υποθεσης. Αμφισβητεις οτι η infoquest πουλησε ολα τα Mi6 και ολα τα mi max 2 με ενδειξη GLOBAL και χωρις b20;
Zerg13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, papafigos84 είπε Αμφισβητεις οτι η infoquest πουλησε ολα τα Mi6 και ολα τα mi max 2 με ενδειξη GLOBAL και χωρις b20; Οχι το εκανε. Αλλα δεν ειναι global
papafigos84 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Οχι το εκανε. Αλλα δεν ειναι global Αυριο πρωι πρωι να κανεις καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη για παραπλανηση τοτε. Αφου γραφει κατι που δεν ειναι.
Zerg13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, papafigos84 είπε Αυριο πρωι πρωι να κανεις καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη για παραπλανηση τοτε. Αφου γραφει κατι που δεν ειναι. Αν πιστευεις οτι χωρις την Β20 ειναι global ok. Καποτε γραφαν τους supported carriers τα non global. Το κοψαν, χαναν κερδη. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από Zerg13
papafigos84 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Αν πιστευεις οτι χωρις την Β20 ειναι global ok Ολη μερα εχεις το επιχειρημα οτι τα κινητα χωρις την b20 δεν προοριζονται για την ευρωπαικη αγορα. Σου αποδεικνυω ,χωρις να το αμφισβητεις,οτι στην Ελλαδα πωλουνται ΕΠΙΣΗΜΑ κινητα χωρις την b20. Οποτε το επιχειρημα οτι ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ για την ελληνικη αγορα καταρρεει αυτοματα. Το χουμε;;;;;;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις