Antretng Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Καλά υπάρχουν περιοχές που χωρίς 800αρα απλά δεν έχεις mobile internet. (πέφτεις σε edge). Κατά τα άλλα για πολύ κόσμο δεν αποτελεί deal breaker, όπως φυσικά για άλλους είναι must η 800αρα. Έχω πάρει πολλές φορές κινητό χωρίς 800αρα μιας και μένω Αθήνα (που δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα) ενώ δεν ταξιδεύω συχνά εκτός Αθηνων Οπότε παιδιά να γράφετε οπωσδήποτε αν δεν έχει 800αρα και από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει βάσει της χρήσης του και των απαιτήσεων του. Αν είναι να μην γράφουμε προσφορές βάσει κάποιας έλλειψης τότε να σταματήσουμε να γράφουμε και οποίες συσκευές δεν έχουν ευρωπαϊκή εγγύηση, nfc, αδιαβροχοποιηση και ότι τέλος παντων για κάποιους αποτελεί αναπόσπαστο χαρακτηριστικό του κινητού για τη χρήση τους. 3
papp0us Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ναι απαγορεύεται, με λίγη δόση χιούμορ. Δεν είναι για Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι Ευρώπη και αυτή. Το γράφω γιατί μέχρι και σε αυτό έχουμε διαφωνία. Πάρε ένα τηλέφωνο με την B20 και ένα χώρις. Άρχισε να ταξιδεύεις μέσα στην Ελλάδα. Τέλος. Αν είσαι ειλικρινείς θα έρθεις και θα παραδεχτείς το λάθος σου. ΕΧΩ 2 smartphone ένα με και ένα χωρίς την B20. Μιλάτε χωρίς να ξέρετε ή χωρίς να μετακινείστε. Δεν ταξιδεύετε. Χωρίς την Β20 δεν είναι για Ελλαδα τέλος. Εκτός αν δεν χρησιμοποιείς data. Το ίδιο και για Ευρώπη. Δεν είναι για κανέναν που θέλει data. Oι περισσότεροι δεν ξέρουν και τους παρασερνεται όπως παρασύρθηκα και εγώ και πήρα μια μπούρδα. Έχεις δύο κινητά και αποφασίζεις για μένα που αλλάζω δυο τη βδομάδα; Είμαι στην Κρήτη, σε περιοχη με πολλά σημεία που εξυπηρετούντε απο 800αρα κεραία. Είπα εγώ οτι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα χωρίς τη B20; Είπα οτι αν η προσφορά το αξίζει, ΔΕΝ ειναι τόσο μεγάλο πρόβλήμα η απώλεια της. Επίσης σε κινητό με την 800άρα σχεδόν σε ολο τον Βόρειο οδικό άξονα της κρήτης απο Χερσόνησο μεχρι ρέθυμνο είμαι με Edge στην Vodafone, αυτό σημαίνει οτι θα πρέπει να αρχίσω να λέω σε όλους μην αγοράζετε Smartphone αν έχετε Vodafone; Το αν έχει 4G, είναι συνδιασμός πολλών παραγόντων, η υποστήριξη ή οχι της μιας απο τις 3 μπάντες που χρησιμοποιούνται, είναι ένας απο αυτούς. Επίσης στο 99% των περιπτώσεων έχω καλύτερη κάλυψη 4G απο το Zenfone 5, παρά απο το Nexus 6p. Μάντεψε ποιο έχει την B20 και ποιο όχι. Είσαι απόλυτος σε κάτι εντελώς υποκειμενικό, και ταυτόχρονα εμείς που δε συμφωνούμε παίζουμε με νόκια 3310 και δεν πάμε ούτε μέχρι το περίπτερο, αλλα μάντεψε... Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από papp0us 1
papafigos84 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, papp0us είπε Έχεις δύο κινητά και αποφασίζεις για μένα που αλλάζω δυο τη βδομάδα; Είμαι στην Κρήτη, σε περιοχη με πολλά σημεία που εξυπηρετούντε απο 800αρα κεραία. Είπα εγώ οτι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα χωρίς τη B20, είπα οτι αν η προσφορά το αξίζει, ΔΕΝ ειναι τόσο μεγάλο πρόβλήμα η απώλεια της. Επίσης σε κινητό με την 800άρα σχεδόν σε ολο τον Βόρειο οδικό άξονα της κρήτης απο Χερσόνησο μεχρι ρέθυμνο είμαι με Edge στην Vodafone, αυτό σημαίνει οτι θα πρέπει να αρχίσω να λέω σε όλους μην αγοράζετε Smartphone αν έχετε Vodafone; Το αν έχει 4G, είναι συνδιασμός πολλών παραγόντων, η υποστήριξη ή οχι της μιας απο τις 3 μπάντες που χρησιμοποιούνται, είναι ένας απο αυτούς. Επίσης στο 99% των περιπτώσεων έχω καλύτερη κάλυψη 4G απο το Zenfone 5, παρά απο το Nexus 6p. Μάντεψε ποιο έχει την B20 και ποιο όχι. Είσαι απόλυτος σε κάτι εντελώς υποκειμενικό, και ταυτόχρονα εμείς που δε συμφωνούμε παίζουμε με νόκια 3310 και δεν πάμε ούτε μέχρι το περίπτερο, αλλα μάντεψε... Εμεις παππου, παμε μεχρι τα καπη για τσαγακι. Που να ταξιδευουμε τωρα; Ειναι και τα διοδια στο θεο. Σπιτι ,με κινητο χωρις 800αρα, wifi μιζερο να κολλαει και γενικα σαπιλα και αγνοια.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Λίγο off topic με αφορμή αυτά που είπαν κάποιοι συμφορουμιτες Μάλλον τα φόρουμ πρέπει να γίνουν με πληρωμή και donations και αυτοί που δίνουν χρήσιμες πληροφορίες να ανταμείβονται. Έχουν γεμίσει τα φόρουμ φωτεινούς παντογνώστες που παίρνουν κόσμο και κοσμακη στο λαιμό τους, απλά για να το παίξουν έξυπνοι. Και φυσικά δεν ισχύει μόνο στα φόρουμ αλλά είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα
Antretng Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Νομίζω ότι το topic πρέπει να αλλάξει τίτλο. Λέμε για τα πάντα εκτός από το moto g6 play. 😛
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Antretng είπε Νομίζω ότι το topic πρέπει να αλλάξει τίτλο. Λέμε για τα πάντα εκτός από το moto g6 play. 😛 Γιατί απλούστατα δεν είναι προσφορά καθώς υπάρχουν από καλύτερες έως πολύ καλύτερες συσκευές με λιγότερα ή σε παρόμοια χρήματα. Αναφέρθηκαν επί παραδείγματι τα xiaomi redmi s2 3/32 global ~120 ευρώ banggood, xiaomi note 5 3/32 global ~160 ευρώ banggood και για τους μερακλήδες που δεν είναι κολλημένοι τα Moto Z 4/64 (χωρίς B20) ~175 ευρώ banggood με χρήση κωδικού, Meizu 6 pro plus 4/64 (χωρίς Β20) ~170 ευρώ banggood, όλα τελική με τα μεταφορικά. Edit: Το κολλημένοι φιλικά χωρίς παρεξήγηση έτσι; Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από lionheart75 6
Antretng Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Γιατί απλούστατα δεν είναι προσφορά καθώς υπάρχουν από καλύτερες έως πολύ καλύτερες συσκευές με λιγότερα ή σε παρόμοια χρήματα. Αναφέρθηκαν επί παραδείγματι τα xiaomi redmi s2 3/32 global ~120 ευρώ banggood, xiaomi note 5 3/32 global ~160 ευρώ banggood και για τους μερακλήδες που δεν είναι κολλημένοι τα Moto Z 4/64 (χωρίς B20) ~175 ευρώ banggood με χρήση κωδικού, Meizu 6 pro plus 4/64 (χωρίς Β20) ~170 ευρώ banggood, όλα τελική με τα μεταφορικά. Edit: Το κολλημένοι φιλικά χωρίς παρεξήγηση έτσι; Το meizu το ψηνα καιρό να το πάρω (παίζει πανω από 6 μήνες σε αυτή τη τιμή) αλλά τελικά πήρα αλλά κινητά. Κινηταρα. Συμφωνώ πως δεν αξίζει ως συσκευή. Ούτε αυτονομία έχει, ούτε κάμερα, ούτε soc ούτε τίποτα. Ακόμα και για ελαφρύτερο λογισμικό να το κοιτάξεις που έχουν τα motorola, υπάρχει πάντα το mi a1 και το mi a2 lite. Απλά νομίζω ότι δεν έχει πια νόημα η συζήτηση. Αυτή είναι η συσκευη, αυτές είναι οι εναλλακτικές, αυτά είναι τα οποία προβλήματα της 800αρας... Τι άλλο να πούμε πια; Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από Antretng 1
Zerg13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Antretng είπε Καλά υπάρχουν περιοχές που χωρίς 800αρα απλά δεν έχεις mobile internet. (πέφτεις σε edge). Κατά τα άλλα για πολύ κόσμο δεν αποτελεί deal breaker, όπως φυσικά για άλλους είναι must η 800αρα. Έχω πάρει πολλές φορές κινητό χωρίς 800αρα μιας και μένω Αθήνα (που δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα) ενώ δεν ταξιδεύω συχνά εκτός Αθηνων Οπότε παιδιά να γράφετε οπωσδήποτε αν δεν έχει 800αρα και από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει βάσει της χρήσης του και των απαιτήσεων του. Αν είναι να μην γράφουμε προσφορές βάσει κάποιας έλλειψης τότε να σταματήσουμε να γράφουμε και οποίες συσκευές δεν έχουν ευρωπαϊκή εγγύηση, nfc, αδιαβροχοποιηση και ότι τέλος παντων για κάποιους αποτελεί αναπόσπαστο χαρακτηριστικό του κινητού για τη χρήση τους. Που edge σημαίνει no Internet ή πολύ αργό. Οπότε δεν έχεις την πλήρη κάλυψη που προσφερει η εταιρεία σου έχεις κάτι λιγότερο. Και αυτό γιατί πήρες τηλέφωνο χωρίς αυτή την B20. Είδατε που συννενοηθηκαμε(μια χαρά τα λες εσυ) . Οπότε καλό θα είναι να αναφέρετε ότι η απώλεια της B20 κόβει το Internet data σε περιοχές της Ελλάδας και στο εξωτερικό. Για μένα ναι απαγορεύεται. Όποιος την προτείνει να εξηγεί και τι αρνητικό έχει το πακετο....αλλιώς δεν βοηθάει. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από Zerg13
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Zerg13 είπε )Που edge σημαίνει no Internet ή πολύ αργό. Οπότε δεν έχεις την πλήρη κάλυψη που προσφερει η εταιρεία σου έχεις κάτι λιγότερο. Και αυτό γιατί πήρες τηλέφωνο χωρίς αυτή την B20. Είδατε που συννενοηθηκαμε(μια χαρά τα λες εσυ) . Οπότε καλό θα είναι να αναφέρετε ότι η απώλεια της B20 κόβει το Internet data σε περιοχές της Ελλάδας και στο εξωτερικό. Για μένα ναι απαγορεύεται. Όποιος την προτείνει να εξηγεί και τι αρνητικό έχει το πακετο....αλλιώς δεν βοηθάει. Εγώ που έχω s8+ με την B20 και στην δουλειά μου εντός κτιρίου (πρόποδες Λυκαβηττού στο Κολωνάκι) δεν πιάνω 4G αλλά 3G τι πρέπει να κάνω; Να αλλάξω δουλειά; να αλλάξω πάροχο; να πετάξω το κινητό; Τίποτα από όλα αυτά δεν θα κάνω. Τη δουλειά μου αν χρειαστεί ανάγκη θα την κάνω με το 3G μέχρι να φύγω, που δεν θα χρειαστεί καθώς έχω ταχύτατο internet στο pc στο γραφείο και να σου πώ δεν προλαβαίνω ουτε να πιάσω το κινητό κάποιες φορές λόγο δουλειάς. Επίσης όπως είπα είχα κινητό χωρίς B20 (leeco le max 2 x829), το κράτησα 6 μήνες περίπου με μετακινήσεις εντός λεκανοπεδίου και εκτός λόγο δουλειάς. Κανένα πρόβλημα με το 4G το οποίο παρεμπιπτόντως το έχω ΜΟΝΙΜΑ ανοικτό (δεδομένα) μιας και το πρόγραμμά μου επαρκεί με το παραπάνω και περισεύει (4GB μηνιαιώς). To έχετε κουράσει παιδιά. Δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα στην χρήση κινητών χωρίς την B20 στην Ελλάδα. Αντίθετα, κανένας δεν σου εξασφαλίζει ότι ΔΕΝ θα έχεις πρόβλημα αν έχεις την B20 διαθέσιμη στο κινητό σου στην Ελλάδα... Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από lionheart75 2
Arkin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Χαλκιδική cosmote Σε 3G force μπαίνει με 2100 B1 Με LTE μπαίνει με 1800 B03 B20 δεν βλέπω. 1
Arkin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Root not found βγάζει. Θέλει rootarismeni συσκευή. Άλλη εφαρμογή υπάρχει; Είδα το δικό σου λίγα ποστ παραπανω Για τσέκαρε αυτό το άλλο θέλει ρουτ ναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wilysis.cellinfolite
fagoura Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Για μένα που δεν χρησιμοποιώ καθόλου δεδομένα και δεν με ενδιαφέρει να μάθω τι είναι αυτές οι μπάντες, με ποιό δικαίωμα μου στερείτε την πρόσβαση σε προσφορές καλών κινητών; Δικτατορία έχουμε εδώ και δεν το γνωρίζω; Ποιοί είναι αυτοί οι δικτάτορες "drdedus" και "Zerg13" που μου απαγορεύουν την πρόσβαση σε αυτές τις προσφορές; Ένας Θεός ξέρει τι είδους απωθημένα κρύβετε και ονειρεύεστε Σοβιετία... 1
what_if Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 νομιζω το τοπικ ειναι τελειο ,ποσταριστηκε "προσφορα" κ υπηρξε απο πολλους αμφισβητηση με προτασεις στα ιδια η λιγοτερα χρηματα με καλυτερα εως πολυ καλυτερα κινητα με τις αδυναμιες τους στο φανερο μεγαλα παιδια ειμαστε ο καθενας κανεις τις επιλογες του,το ζητημα ειναι να υπαρχει η σωστη πληροφορηση 1
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Aς μας πει ο @Zerg13 ποιο επίπεδο επέδειξα στο νήμα, προσέβαλα κανένα; Αντίθετα και ο @drdredus και o @Zerg13 έχουν επιδείξει εριστική, επιθετική μπορώ να πώ ο πρώτος αλλά και προσβλητική συμπεριφορά ο δεύτερος. Από την αρχή, στην πρώτη σελίδα που ανέφερα το Moto Ζ σαν καλύτερη εναλλακτική, έγραψα ξεκάθαρα ότι δεν φέρει την Β20. Δεν το απέκρυψα ώστε και καλά να παρασύρω τον αδαή όπως έγραψε λίγο μετά ο @drdredus και συνέχισε το παραλήρημα και σε άλλα σχόλια. Σεβαστές οι απόψεις σας αλλά μην προσβάλλετε τους υπόλοιπους προσπαθώντας να τις επιβάλετε επειδή πολύ απλά έχετε ξεμείνει από επιχειρήματα. 3-4 άτομα γράψαμε ότι ναι μεν καλό είναι τα κινητά να έχουν την Β20 αλλά δουλεύουν απρόσκοπτα και χωρίς την Β20 στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Αναφέρθηκαν και παραδείγματα, το δικό μου και άλλων, όπως αναφέρθηκαν και παραδείγματα που εξαιτίας παρόχου (και εγώ vodafone έχω) δεν έχουμε 4G σε περιοχές και στην Αττική αλλά και στην Επαρχία (Κρήτη όπως ανέφερε ο @papp0us) με συσκευές που έχουν την B20. Επομένως τι το κουράζετε και δεν καταλαβαίνετε ότι εσείς δεν είστε ο κανόνας αλλά η εξαίρεση καθώς οι περισσότεροι που είναι ενεργοί χρήστες και ψάχνουν μια vfm συσκευή το πιθανότερο είναι να μην έχουν θέμα με την έλλειψη B20 αφού φυσικά πρώτα ενημερωθούν, όπως γίνεται κάθε φορά νομίζω. Πραγματικά απορώ μερικές φορές με ορισμένους εδώ μέσα παιδιά, κρίμα να χαλιόμαστε για κάτι που γουστάρουμε τόσο πολύ. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από lionheart75 2
Zerg13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, fagoura είπε Για μένα που δεν χρησιμοποιώ καθόλου δεδομένα και δεν με ενδιαφέρει να μάθω τι είναι αυτές οι μπάντες, με ποιό δικαίωμα μου στερείτε την πρόσβαση σε προσφορές καλών κινητών; Δικτατορία έχουμε εδώ και δεν το γνωρίζω; Ποιοί είναι αυτοί οι δικτάτορες "drdedus" και "Zerg13" που μου απαγορεύουν την πρόσβαση σε αυτές τις προσφορές; Ένας Θεός ξέρει τι είδους απωθημένα κρύβετε και ονειρεύεστε Σοβιετία... Αν προσεξες τι εγραψα, ειπα: Για μενα δεν ειναι για Ελλαδα το τηλεφωνο, και δικαιολογω το γιατι. Οσοι σας τα προτεινουν, να σας εξηγησουν αναλυτικα τι ειναι αυτο που χανετε, και οχι με μισολογα ή με υπεκφυγες, του τυπου εγω ειμαι στον Ληκαβυτο και ειμαι μια χαρα. η δικη σου αγοραστικη συμπεριφορα ειναι αυτη. Του αλλου ειναι Διαφορετικη. Ας γραφουν λοιπον η συσκευη ειναι wifi only. Μην θεωρεις δεδομενο το την δικη σου αγοραστικη συμπεριφορα που ειναι η εξαιρεση. ΟΛΟΙ χρησιμοποιουμε δεδομενο. Ολοι εκτος απο ελαχιστους. 27 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Aς μας πει ο @Zerg13 ποιο επίπεδο επέδειξα στο νήμα, προσέβαλα κανένα; Αντίθετα και ο @drdredus και o @Zerg13 έχουν επιδείξει εριστική, επιθετική μπορώ να πώ ο πρώτος αλλά και προσβλητική συμπεριφορά ο δεύτερος. Από την αρχή, στην πρώτη σελίδα που ανέφερα το Moto Ζ σαν καλύτερη εναλλακτική, έγραψα ξεκάθαρα ότι δεν φέρει την Β20. Δεν το απέκρυψα ώστε και καλά να παρασύρω τον αδαή όπως έγραψε λίγο μετά ο @drdredus και συνέχισε το παραλήρημα και σε άλλα σχόλια. Σεβαστές οι απόψεις σας αλλά μην προσβάλλετε τους υπόλοιπους προσπαθώντας να τις επιβάλετε επειδή πολύ απλά έχετε ξεμείνει από επιχειρήματα. 3-4 άτομα γράψαμε ότι ναι μεν καλό είναι τα κινητά να έχουν την Β20 αλλά δουλεύουν απρόσκοπτα και χωρίς την Β20 στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Αναφέρθηκαν και παραδείγματα, το δικό μου και άλλων, όπως αναφέρθηκαν και παραδείγματα που εξαιτίας παρόχου (και εγώ vodafone έχω) δεν έχουμε 4G σε περιοχές και στην Αττική αλλά και στην Επαρχία (Κρήτη όπως ανέφερε ο @papp0us) με συσκευές που έχουν την B20. Επομένως τι το κουράζετε και δεν καταλαβαίνετε ότι εσείς δεν είστε ο κανόνας αλλά η εξαίρεση καθώς οι περισσότεροι που είναι ενεργοί χρήστες και ψάχνουν μια vfm συσκευή το πιθανότερο είναι να μην έχουν θέμα με την έλλειψη B20 αφού φυσικά πρώτα ενημερωθούν, όπως γίνεται κάθε φορά νομίζω. Πραγματικά απορώ μερικές φορές με ορισμένους εδώ μέσα παιδιά, κρίμα να χαλιόμαστε για κάτι που γουστάρουμε τόσο πολύ. Ναι προσεβαλες. Αποκαλεσες κολλημενους οσου τους ενοχλει η απουσια της Β20. Που συμπερανες οτι ξεμεινα απο επιχειρηματα; Και γιατι αναφερεις συμπεριφορες εσυ που....εισαι γεματος επιχειρηματα; Ποιο ειναι το επιχειρημα σου δηλαδη; Οτι δεν μπαινει το S8 στο 4G παρολο που εχει την B20; Ή οτι δεν εχεις ποτε κανενα προβλημα στο λεκανοπεδιο ή οσο εφυγες λογο δουλειας; Στο ξαναγραφω για τελευταια φορα. Εχω 2 smartphone xiaomi το ενα με B20 και το αλλο χωρις. Ταξιδευω αρκετα, αστο λοιπον. Ενα 5-6% των περιπτωσεων το λειψο εχει προβλημα. Μην λεμε συνεχεια τα ιδια. Το γραψαν και αλλοι ακομα και φιλος που του εκανες like. Η μεγαλυτερη ενταση μου ειναι οτι προτεινεις κατι χωρις να ενημερωνεις τον αλλον που ακριβως μπλεκει. Ενα τηλεφωνο που φτιαχτηκε για την ασια και δεν ειναι global. Γιαυτο γραφουν global, για καποιο λογο. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις