drdedus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το σωστό και το Καλύτερο είναι να έχει 800. Οτι και να πειτε Αυτο είναι το σωστό. ο νοών νοείτω. Αυτα και απο εμενα και καλή επιτυχία στον προσανατολισμό.. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από drdedus
Arkin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 49 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Οταν κατσει το 1% τι κανουμε; Ειχε στην Ελλαδα τι καναν κλεισαν; Εφόσον γνωρίζει κάποιος ότι εκεί που πάει παίζει μόνο 800αρα ας πάει σε κινητό που θα την έχει. Αλλά δεν είναι deal breaker για τους περισσότερους. Δεν υπάρχει μόνο η 800 στην Ελλάδα. 49 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Οταν κατσει το 1% τι κανουμε; Ειχε στην Ελλαδα τι καναν κλεισαν; Εφόσον γνωρίζει κάποιος ότι εκεί που πάει παίζει μόνο 800αρα ας πάει σε κινητό που θα την έχει. Αλλά δεν είναι deal breaker για τους περισσότερους. Δεν υπάρχει μόνο η 800 στην Ελλάδα. 1
nek4d Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 drdedus, εχεις κολλησει με την 800αρα, με λανθασμενες απολυτες εκφρασεις. Ξεκολλα. Και που ανοιγει το volte σε "λιγο", χεστηκε η φοραδα στο αλωνι. Μια χαρα κανουν την δουλεια τους οι συνειδητοποιημενοι και γνωστες καταναλωτες χωρις 800αρα, παραδειγματα δοθηκαν. Μεχρι να ερθει η ωρα να μην παιζουν καθολου αυτα τα κινητα, θα εχουμε αλλαξει 800 κινητα εως τοτε, ασε που θα χουμε φυγει απο μπαντες 4G και θα μιλαμε για 5G κλπ. Θα ψωνισουμε και με Β20, μην στενοχωριεσαι, χαμενα δεν πανε τα κινητα χωρις Β20, στην χειροτερη τα πουλαμε μετα σε μεταναστες που επιστρεφουν στις χωρες τους χωρις Β20, χαχα, αν σε χαλαει το σεναριο αυτο, ξεζουμισε τα σημερα και βαλτα στο ebay μεθαυριο, ειναι δυσκολο να το πιστεψεις αλλα υπαρχουν πιο πολλες χωρες στον κοσμο εκτος Ευρωπης παρα εντος, κινητα ειναι δεν τα παντρευομαστε, σε 5 χρονια πηγαινε διακοπες στην Τυνησια και χαρισε το στον καμηλιερη 😜
drdedus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nek4d είπε drdedus, εχεις κολλησει με την 800αρα, με λανθασμενες απολυτες εκφρασεις. Ξεκολλα. Και που ανοιγει το volte σε "λιγο", χεστηκε η φοραδα στο αλωνι. Μια χαρα κανουν την δουλεια τους οι συνειδητοποιημενοι και γνωστες καταναλωτες χωρις 800αρα, παραδειγματα δοθηκαν. Μεχρι να ερθει η ωρα να μην παιζουν καθολου αυτα τα κινητα, θα εχουμε αλλαξει 800 κινητα εως τοτε, ασε που θα χουμε φυγει απο μπαντες 4G και θα μιλαμε για 5G κλπ. Θα ψωνισουμε και με Β20, μην στενοχωριεσαι, χαμενα δεν πανε τα κινητα χωρις Β20, στην χειροτερη τα πουλαμε μετα σε μεταναστες που επιστρεφουν στις χωρες τους χωρις Β20, χαχα, αν σε χαλαει το σεναριο αυτο, ξεζουμισε τα σημερα και βαλτα στο ebay μεθαυριο, ειναι δυσκολο να το πιστεψεις αλλα υπαρχουν πιο πολλες χωρες στον κοσμο εκτος Ευρωπης παρα εντος, κινητα ειναι δεν τα παντρευομαστε, σε 5 χρονια πηγαινε διακοπες στην Τυνησια και χαρισε το στον καμηλιερη 😜 Τουλάχιστον εχω κολλήσει με το σωστό. Εσυ δεν βλέπεις οτι έχεις κολλήσει με το λάθος. Τα εχεις μπλέξει πολυ στο μυαλό σου και δεν σκέφτεσαι ορθά δεν βλέπεις προς την σωστή κατεύθυνση ουτε με παραδείγματα . Δεν είμαι καλός στην ζωγραφική για να κάνω κάτι άλλο. Όσο για το "συνειδητοποιημένοι και γνώστες.." που λες οτι κάνουν μια χαρά την δουλειά τους απο την στιγμή που είναι συνειδητοποιημένοι θα συμφωνήσω. Ισως να μην το κατάλαβες, και οχι ισως δεν το κατάλαβες, αλλιώς δεν θα το έλεγες, θα σου πω οτι το ζουμί της συζήτησης είναι να μην "προσηλυτίζουμε" σε κάτι λάθος εξ αρχής μη συνειδητοποιημένους. Άρα όπως καταλαβαίνεις Ακυρο το σχόλιο σου εκτός αν δεν κατάλαβα εγώ καλά τώρα.. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από drdedus
Zerg13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, Arkin είπε Εφόσον γνωρίζει κάποιος ότι εκεί που πάει παίζει μόνο 800αρα ας πάει σε κινητό που θα την έχει. Αλλά δεν είναι deal breaker για τους περισσότερους. Δεν υπάρχει μόνο η 800 στην Ελλάδα. Εφόσον γνωρίζει κάποιος ότι εκεί που πάει παίζει μόνο 800αρα ας πάει σε κινητό που θα την έχει. Αλλά δεν είναι deal breaker για τους περισσότερους. Δεν υπάρχει μόνο η 800 στην Ελλάδα. Πως καποιος μπορει να το γνωριζει; Για τις περιοχες που ενδιαφερεται.
Arkin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Πως καποιος μπορει να το γνωριζει; Για τις περιοχες που ενδιαφερεται. Υπαρχει προγραμμα στο android που γραφει ακριβως πια μπαντα χρησιμοποιεις την καθε στιγμη. Το δουλευω χρονια και ξερω τι μπαντες δουλευω εκει που παω.Βολευει πολυ αν δεν ξερει καποιος σιγουρα τι band δουλευει η εταιρια που εχει στις περιοχες που παει. 1
dimoskoutr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Υπαρχει προγραμμα στο android που γραφει ακριβως πια μπαντα χρησιμοποιεις την καθε στιγμη. Το δουλευω χρονια και ξερω τι μπαντες δουλευω εκει που παω.Βολευει πολυ αν δεν ξερει καποιος σιγουρα τι band δουλευει η εταιρια που εχει στις περιοχες που παει. Ε δώσει φιλτατος και link από πρόγκραμμα; Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από dimoskoutr
Arkin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε Ε δώσει φιλτατος και link από πρόγραμμα; Βεβαιως https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qtrun.QuickTest&hl=el Γραφει τα παντα για οτι εχει σχεση με τα mobile network. 2 1
nek4d Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, drdedus είπε Τουλάχιστον εχω κολλήσει με το σωστό. Εσυ δεν βλέπεις οτι έχεις κολλήσει με το λάθος. .... .... .... Άρα όπως καταλαβαίνεις Ακυρο το σχόλιο σου εκτός αν δεν κατάλαβα εγώ καλά τώρα.. Ασε μας λοιπον να κανουμε λαθος και μην το συνεχιζεις. Αφου δεν καταλαβες το νοημα με το προηγουμενο σχόλιο, δεν προκειται να το καταλαβεις ποτέ, ειναι αδικος κοπος και χαμενος χρονος. Σεβασου οτι υπαρχουν αλλα μελη που θελουν να ενημερωνονται για προσφορες κινητων χωρις 800αρα. Δεν χρειαζεται σε καθε θεμα κινητου χωρις 800αρα να το κανεις σηριαλ. Πες την αποψη σου μια φορα και σταματα το εκει. Ειναι προφανες οτι διαφωνουμε. Χαιρω πολυ, παμε εις αλλα με υγεια. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από nek4d 2
Antretng Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Για μένα απλά πρέπει να επισημαίνεται ότι δεν έχει 800αρα ένα κινητό και από εκεί και πέρα κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του αν είναι οκ. 4
what_if Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 εγω μολις παρελαβα κινητο χωρις 800αρα κ δεν εχω κανενα προβλημα οπως δεν ειχα κ με το παλιο μου που δεν ειχε δεν χρησιμοποιω data αλλα κ αν χρειαστω καμια φορα ειμαι οκ εδω που ειμαι κ οπου εχω παει μπορω να βλεπω προσφορες χωρις την 800αρα κ ας αποφασισω η απαγορευεται; 2
papafigos84 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, what_if είπε εγω μολις παρελαβα κινητο χωρις 800αρα κ δεν εχω κανενα προβλημα οπως δεν ειχα κ με το παλιο μου που δεν ειχε δεν χρησιμοποιω data αλλα κ αν χρειαστω καμια φορα ειμαι οκ εδω που ειμαι κ οπου εχω παει μπορω να βλεπω προσφορες χωρις την 800αρα κ ας αποφασισω η απαγορευεται; Απαγορευεται λεμε. makeroso eee
papp0us Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Έχετε ξεφύγει φουλ. Δυο πράγματα. Α) ένα "δεν έχει την 800άρα" αρκεί, Ούτε αναθεματισμοί, ούτε μην το πάρεις ούτε τίποτα. Καλό ειναι να αναφέρεται, αλλα σε καμια περίπτωση δεν είναι λογος να ΜΗΝ πάρεις μια εξαιρετική συσκευή σε πολύ καλή τιμή. Το έχω κάνει πολλές φορές, δεν το μετάνιωσα καμιά. Β) Το κινητό αυτό δεν αξίζει ούτε στην τιμή της προσφοράς. Δεν είναι ντέ και καλά οτι πρέπει να έχει high end Soc, αλλα τουλάχιστον να μην έχει σάπιο, οπως το SD 430. 6
Zerg13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, papafigos84 είπε Απαγορευεται λεμε. makeroso eee Ναι απαγορεύεται, με λίγη δόση χιούμορ. 1 ώρα πριν, papp0us είπε Έχετε ξεφύγει φουλ. Δυο πράγματα. Α) ένα "δεν έχει την 800άρα" αρκεί, Ούτε αναθεματισμοί, ούτε μην το πάρεις ούτε τίποτα. Καλό ειναι να αναφέρεται, αλλα σε καμια περίπτωση δεν είναι λογος να ΜΗΝ πάρεις μια εξαιρετική συσκευή σε πολύ καλή τιμή. Το έχω κάνει πολλές φορές, δεν το μετάνιωσα καμιά. Β) Το κινητό αυτό δεν αξίζει ούτε στην τιμή της προσφοράς. Δεν είναι ντέ και καλά οτι πρέπει να έχει high end Soc, αλλα τουλάχιστον να μην έχει σάπιο, οπως το SD 430. Δεν είναι για Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι Ευρώπη και αυτή. Το γράφω γιατί μέχρι και σε αυτό έχουμε διαφωνία. Πάρε ένα τηλέφωνο με την B20 και ένα χώρις. Άρχισε να ταξιδεύεις μέσα στην Ελλάδα. Τέλος. Αν είσαι ειλικρινείς θα έρθεις και θα παραδεχτείς το λάθος σου. ΕΧΩ 2 smartphone ένα με και ένα χωρίς την B20. Μιλάτε χωρίς να ξέρετε ή χωρίς να μετακινείστε. Δεν ταξιδεύετε. Χωρίς την Β20 δεν είναι για Ελλαδα τέλος. Εκτός αν δεν χρησιμοποιείς data. Το ίδιο και για Ευρώπη. Δεν είναι για κανέναν που θέλει data. Oι περισσότεροι δεν ξέρουν και τους παρασερνεται όπως παρασύρθηκα και εγώ και πήρα μια μπούρδα. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από Zerg13
papafigos84 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ναι απαγορεύεται, με λίγη δόση χιούμορ. Δεν είναι για Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι Ευρώπη και αυτή. Το γράφω γιατί μέχρι και σε αυτό έχουμε διαφωνία. Πάρε ένα τηλέφωνο με την B20 και ένα χώρις. Άρχισε να ταξιδεύεις μέσα στην Ελλάδα. Τέλος. Αν είσαι ειλικρινείς θα έρθεις και θα παραδεχτείς το λάθος σου. ΕΧΩ 2 smartphone ένα με και ένα χωρίς την B20. Μιλάτε χωρίς να ξέρετε ή χωρίς να μετακινείστε. Δεν ταξιδεύετε. Χωρίς την Β20 δεν είναι για Ελλαδα τέλος. Εκτός αν δεν χρησιμοποιείς data. Το ίδιο και για Ευρώπη. Δεν είναι για κανέναν. Για να καταλαβω, λες στους ανθρωπους οτι δεν ταξιδευουν;;; Τι εισαι;;; Το gps τους;;; Ελα παναγια μου. Κι εγω ταξιδευω σε ολη την Ελλαδα. Και ειχα κινητα και με 800 και χωρις 800. Φυσικα με την 800 ειναι καλυτερα και πληρεστερα. Αλλα και χωρις την 800 μια χαρα ειναι για Ελλαδα. Επισης ειναι πολλα τα σημεια σε ολους τους οδικους αξονες που τα data ειναι θλιβερα για ολες τις εταιρειες. Πχ ταξιδευα Πατρα-Θεσσαλονικη και σε πολυ μεγαλο μερος της διαδρομης δεν ειχα ιντερνετικο ραδιο. Κινητο με 800αρα. ΥΓ.Σταματηστε μερικοι να εχετε το υφος του αστυνομου. Δεν πιανει παιδια. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις