Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tantalord είπε

Λιγο in-out topic.....Απο Banggood Priority Direct Mail για να μην περάσει τελωνείο έτσι; Και από Alliexpress DHL;

μονο bangood priority ,οτιδηποτε αλλο ειναι σχεδον σιγουρο τελωνειο

dhl ειδικα σιγουροτατο τελωνειο

• Like 3
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θελει πολυ μυαλο να μην ειμαστε απολυτοι και να δεχομαστε οτι αυτο που για εμας ειναι no go για αλλους ειναι λεπτομεριες??

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να παίρνεις κόσμο στον λαιμό σου είναι το πρόβλημα και δεν είναι λεπτομέρεια.

Προσπαθούμε για κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ανά πάσα στιγμή καλύτερο χρησιμότερο για τους γύρω μας όχι χειρότερο.

Το λάθος εξαρχής το τονίζουμε με bold γράμματα και το αναφέρουμε 2 φορές για να γίνει κατανοητό ότι είναι λάθος απλά εμάς μας κάνει για κάποιο λόγο.

θέλει μυαλό?

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, drdedus είπε

Το να παίρνεις κόσμο στον λαιμό σου είναι το πρόβλημα και δεν είναι λεπτομέρεια.

Προσπαθούμε για κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ανά πάσα στιγμή καλύτερο χρησιμότερο για τους γύρω μας όχι χειρότερο.

Το λάθος εξαρχής το τονίζουμε με bold γράμματα και το αναφέρουμε 2 φορές για να γίνει κατανοητό ότι είναι λάθος απλά εμάς μας κάνει για κάποιο λόγο.

θέλει μυαλό?

Γενικά μιλούσα και δεν ήθελα να πάρω κάποια θέση απλά γιατί ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες.

Αλλά για να καταλάβω μας λες έμμεσα ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης στην αγορά smartphone χωρίς B20?

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spy94 είπε

Γενικά μιλούσα και δεν ήθελα να πάρω κάποια θέση απλά γιατί ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες.

Αλλά για να καταλάβω μας λες έμμεσα ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης στην αγορά smartphone χωρίς B20?

στην Ευρωπη* οχι δεν εχει λογο υπαρξης κινητο χωρις B20. Εκτος αν ζεις τερμα επαρχια, η δε χρησιμοποιεις data.

στις πολεις ολα τα κενα στην καλυψη κλεινουν με B20

*και η Ελλαδα στην Ευρωπη ειναι

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, spy94 είπε

τι να σου πω τώρα...

Σίγουρα ξανασκεψου την αγορά μαύρου αυτοκινήτου αν ζεις στην Νότια Ελλάδα..

Δημοσ.

Λοιπον για να ξεκαθαρισουμε. B20 η αλλιως 800αρα χρησιμοποιει κυριως η wind και η cosmote στην επαρχια. Εγω που ειμαι επαρχια με cosmote πιανω b20 σε 3g και LTE με 1800 μπαντα. Δεν ειναι αναγκαιο το κινητο να εχει b20 ειδικα με τις 1800 2100 2600 μπαντες που παιζουν και οι τρεις εταιριες τα τελευταια χρονια. Τωρα αν τυχει να βρεθειτε σε περιοχη που εχει μονο B20 αυτο καλυτερα να το γνωριζετε ωστε να αποφυγετε ενα τετοιο κινητο. Προβλημα στο 99% τον περιπτωσεων δεν θα εχετε με vodafone/cosmote και στο 90% με wind.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Arkin είπε

Λοιπον για να ξεκαθαρισουμε. B20 η αλλιως 800αρα χρησιμοποιει κυριως η wind και η cosmote στην επαρχια. Εγω που ειμαι επαρχια με cosmote πιανω b20 σε 3g και LTE με 1800 μπαντα. Δεν ειναι αναγκαιο το κινητο να εχει b20 ειδικα με τις 1800 2100 2600 μπαντες που παιζουν και οι τρεις εταιριες τα τελευταια χρονια. Τωρα αν τυχει να βρεθειτε σε περιοχη που εχει μονο B20 αυτο καλυτερα να το γνωριζετε ωστε να αποφυγετε ενα τετοιο κινητο. Προβλημα στο 99% τον περιπτωσεων δεν θα εχετε με vodafone/cosmote και στο 90% με wind.

καμια σχεση με τη πραγματικοτητα. Η αναπαραγεις πληροφοριες 3ετιας+

ολες (Cosmote, Wind, Voda)  χρησιμοποιουν B20 στο 4G, Aθηνα υπαρχουν πολλες περιοχες (ειδικα μεσα σε κτιρια) που χωρις Β20 απλα δεν εχεις 4G κι ο διπλα με B20 εχει full

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fredd0 είπε

καμια σχεση με τη πραγματικοτητα. Η αναπαραγεις πληροφοριες 3ετιας+

ολες (Cosmote, Wind, Voda)  χρησιμοποιουν B20 στο 4G, Aθηνα υπαρχουν πολλες περιοχες (ειδικα μεσα σε κτιρια) που χωρις Β20 απλα δεν εχεις 4G κι ο διπλα με B20 εχει full

Εδώ που είμαι και Θεσσαλονίκη έχω άλλη άποψη. Πιάνω 4G με 1800 μπάντα στα 80mb download 45 upload. Ειδικά σε πόλεις με παραξενεύει αυτό που γράφεις για την 800αρα που ξέρω ότι δουλεύει κυρίως επαρχία. Επίσης αν υπάρχουν λίγα σημεία που πιάνει καλο 3g και όχι 4g δεν χάθηκε και ο κόσμος νομίζω. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Είσαι λάθος Πολύ λάθος.

1 απο τα χιλιάδες παραδείγματα ... Μόλις φύγεις από την πόλη στο νομό Χανίων η voda παίζει με 800.

Αν πας και νότια... φαντάσου μόνος την απάντηση.

Το τι παίζει στην υπόλοιπη Κρήτη και το πιθανότερο σε αρκετά από τα υπόλοιπα σημεία της Ελλάδας δεν θα το σχολιάσω καν.

Πάντως το να "ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.." ηταν εντυπωσιακό..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, drdedus είπε

Είσαι λάθος Πολύ λάθος.

1 απο τα χιλιάδες παραδείγματα ... Μόλις φύγεις από την πόλη στο νομό Χανίων η voda παίζει με 800.

Αν πας και νότια... φαντάσου μόνος την απάντηση.

Το τι παίζει στην υπόλοιπη Κρήτη και το πιθανότερο σε αρκετά από τα υπόλοιπα σημεία της Ελλάδας δεν θα το σχολιάσω καν.

Πάντως το να "ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.." ηταν εντυπωσιακό..

Δεν έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα. Ξέρω πολύ κόσμο με κινητά χωρίς b20 ποτέ δεν είχαν θέμα. Είστε υπερβολικοί το λιγότερο. 

• Like 1
Δημοσ.

Επιμένει ο φιλος και δεν λέει να καταλάβει οτι ανθρωποι με κινητά που δεν εχουν b20 δεν εχουν κανενα προβλημα εντος της Ελλαδας χρονια τωρα. Δεν το ακουσα καπου να το λενε το δοκιμασα και ξερω. Οπως επισης δοκιμασα και κινητο που εχει b20 αλλα ελα που στο σημειο που το χρειαζομαι ο παροχος δεν παιζει με 800αρα. Το να λες την αποψη σου ειναι δεκτο, το να επιμενεις και να προσπαθείς να την επιβαλεις ειναι κουραστικο. Οσο αφορα για αυτα που εγραψες νωριτερα, δεν επιθυμω να παρω κανενα στον λαιμο μου, μεγαλοι ειμαστε και εχουμε κριση νομιζω οταν διαβαζουμε καποια πραγματα. Απο την αλλη το να μην επιλεξω το καλυτερο δυνατο στα χρηματα που διαθετω και να αρκεστω σε ημιμετρα χωρις ουσιαστικο λογο το θεωρω χαζομαρα απο μερους μου. Αυτος ειναι και ο λογος που προτεινα το moto Z, το οποιο και εχω παραγγειλει ηδη μερες τωρα. Αυτα απο μενα και καλη συνεχεια.

• Like 1
Δημοσ.

Να βγω και εγω λιγο offtopic, το Saturn στη γερμανια δινει το moto Z2 force με τα 6gb ram, στα 249 ευρω μονο. Κριμα που δε μπορούμε να το παραγγειλουμε απο εδώ ελλαδα γμτ, μιλαμε φοβερο κινητο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Οταν κατσει το 1% τι κανουμε;

4 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Να βγω και εγω λιγο offtopic, το Saturn στη γερμανια δινει το moto Z2 force με τα 6gb ram, στα 249 ευρω μονο. Κριμα που δε μπορούμε να το παραγγειλουμε απο εδώ ελλαδα γμτ, μιλαμε φοβερο κινητο

Ειχε στην Ελλαδα τι καναν κλεισαν;

Δημοσ.

Και τα media markt στην γερμανια στην ιδια τιμη το εχουν, 249 ευρω, στην ελλαδα εχει χρονια που τα Saturn κλεισανε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...