nitse1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μια πολύ καλή θήκη για σκληρό δισκο 2.5 ιντσών από το dresslily. Με τον κωδικό DSDLTOY8 η τιμή (με τα μεταφορικά) είναι 3.52 ευρώ. https://www.dresslily.com/maiwo-k104-2-5-inch-product2894903.html?utm_source=shareasale 10 4
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Περιεργη θηκη. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από LLLEFTERIS
seba Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Περιεργη θηκη. Δεν είναι θήκη με τη κλασσική έννοια αλλά μετατροπέας άποψη sata σε USB.
SKRUTZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Επειδή την έχω εδω και κανένα 6μηνο από Gearbest να ενημερώσω πως είναι θήκη 2,5΄΄σκληρού USB 3 χωρίς βίδες που έχουν άλλες. Βαζεις τον δίσκο μέσα και κλείνεις το πλαστικό καπάκι. Έχω βάλει μέσα εναν 500άρι για ταινίες και τέτοια πράγματα και δουλέβει άψογα. τον έχω πάνω στο USB της τηλεόρασης. Πολύ καλύτερη θήκη από άλλες που έχω πάρει κατα καιρούς από Ελλάδα με 10-15 ευρώ που έχουν και 4-6 βίδες για βίδωμα. 2
FKLDS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) αν μπορείς, καθάρισε το λινκ...ο,τι υπαρχει μετά το html δεν χρειάζεται (η θήκη δουλεύει απροβληματιστα, έχει ενα μικρό και διακριτικό φωτακι λειτουργίας και εχει το πλεονέκτημα του ενσωματωμένου καλωδίου). Η τιμή είναι πολύ καλή, αλλά δεν είναι "ιστορικό χαμηλό", παλαιότερα είχε βγει στο gearbest κάτω από 3$ (τώρα π.χ. με εξαργύρωση πόντων και belgium unregistered βγαίνει στα 3.84€). Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από FKLDS 1
Ultron Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 το WOT μου βγάζει untrusted το site εχει ψωνίσει κανεις απο εκει;
silverado Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Ultron είπε το WOT μου βγάζει untrusted το site εχει ψωνίσει κανεις απο εκει; Ενταξει ειναι.
djsaxsax Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 εχω παρει στο παρελθον δυο τετοιες θηκες...το μειον τους ειναι πως το καλωδιο τους ειναι αρκετα μικρο ωστε να ακουμπησεις καπου το κουτι.........
lionheart75 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, djsaxsax είπε εχω παρει στο παρελθον δυο τετοιες θηκες...το μειον τους ειναι πως το καλωδιο τους ειναι αρκετα μικρο ωστε να ακουμπησεις καπου το κουτι......... Χρησιμοποιείς μια προέκταση και είσαι ok. Γενικά οι περισσότερες εξωτερικές θήκες 2,5'' δεν έχουν μακρύ καλώδιο οπότε σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται προέκταση (π.χ χρήση του δίσκου σαν αποθήκη media στην Tv). Πήρα και εγώ μία καθώς η τιμή είναι ένας καφές. Να δώ σε σχέση με τις πολύ καλές Orico που πήραμε σε προσφορά τελευταία τι λέει αυτή. Έχει κανείς και τις δύο θήκες να μας πεί; Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από lionheart75 1
djsaxsax Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 ναι αδικο δεν εχεις ,για απλες δουλειες οπως να δεις μια ταινια κτλ βαζεις εναν ανταπτορα προεκτασης και εισαι οκ...αν ομως θες να χρησημοποιησεις τον σκληρο σου για καποιο επαγγελματικο λογο,πχ να εισαι dj και να παιζεις μουσικη τραβωντας κομματια απο τον σκληρο ,οσο λιγοτερα καλωδια και ανταπτορες τοσο το καλυτερο.... 1
vrwmiaris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μια χαρά είναι η θήκη, δεν υποστηρίζει uasp όμως, όπως εκείνες της orico που πήραμε.
mcret Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Γιατί το λες αυτό; Main Features: ● Professional PP material hard disk enclosure, which brings amazing super-speed experience ● USB 3.0 to SATA 3.0 transmission, setting aside more time to do what else you want ● New UASP protocol improves transmission speed, and reduces the utilization of CPU, data delay and waiting time ● Plug and play, no software drivers are needed ● Compatible with Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10, Mac OS operating systems ● Support 2.5 inch 9.5mm thickness and below HDD and SSD ● HDD enclosure size: 13 x 7.9 x 1.7cm ( not include the cable ) ● Read speed: 390m/s ● Write speed: 400m/s
lionheart75 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 29 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Μια χαρά είναι η θήκη, δεν υποστηρίζει uasp όμως, όπως εκείνες της orico που πήραμε. Να σαι καλά, πολύ χρήσιμη πληροφορία. 1 λεπτό πριν, mcret είπε Γιατί το λες αυτό; Main Features: ● Professional PP material hard disk enclosure, which brings amazing super-speed experience ● USB 3.0 to SATA 3.0 transmission, setting aside more time to do what else you want ● New UASP protocol improves transmission speed, and reduces the utilization of CPU, data delay and waiting time ● Plug and play, no software drivers are needed ● Compatible with Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10, Mac OS operating systems ● Support 2.5 inch 9.5mm thickness and below HDD and SSD ● HDD enclosure size: 13 x 7.9 x 1.7cm ( not include the cable ) ● Read speed: 390m/s ● Write speed: 400m/s Ούπς, τι ισχύει τελικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα