jkidd13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Φτάνει ο καιρός για να αλλάξουμε συσκευή, έχω απο τον Δεκέμβριο το Mate 10 lite το οποίο ευχαριστήθηκα,αλλά το βαρέθηκα πλεόν,και πολύ το κράτησα για τα δεδομένα μου 😀 Οι συσκευές που έχω στο μάτι είναι κυριως τα Oneplus 6, Xiaomi Μi 8 , Huawei P20, και το Honor 10.Τα τελευταίο είναι σίγουρα σε υποδεέστερη κατηγορία,ωστόσο είναι και σε χαμηλότερη τιμή(κοιτάω και το s8 plus αλλα οχι τόσο ζεστά όσο τα 3 πρώτα). Αυτά που κοιτάω περισσότερο σε ένα κινητό είναι η οθόνη και η αυτονομία του,με ενδιαφέρει φυσικά και η κάμερα και το βίντεο,όπως και το ηχείο,ωστόσο προτεραιότητα δίνω σε οθόνη και αυτονομία. Ποιο θα μου προτείνατε?Προσωπικά είμαι περισσότερο στο Oneplus γιατί απο τα διάφορα reviews που έχω δεί,πρέπει να έχει εξαιρετική οθόνη.
saruman123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Και αν θες πιο οικονομικό κοιτάς το Mi8. Καλά κάνεις και κοιτάς το 1+6 😁 Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από saruman123
Obiwan88 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 παιδια, εχω μια ερωτηση η οποια σχετιζεται γενικα με τα κινητα τηλεφωνα αλλα για ΝΑ ΜΗΝ ανοιξω τωρα ολακερο θεμα για μια ερωτηση, βρηκα αυτο το θεμα για να την κανω εδω, μιας και εχω το συγκεκριμμενο κινητο (HUAWEI mate 10 lite). Tωρα αν δεν εχω πραξει σωστα, να με συγχωρουνε οι moderators, και ας μεταταφερουν το post μου στο αναλογο θεμα. Εγω ενα καλο πηγα να κανω. χαχα Λοιπον, στο δια ταυτα, η ερωτηση μου: Έχοντας ενεργοποιημενη την λειτουργια εξοικ. ενεργειας, το κινητο μου, μου "πηγαινει" περιπου μιση μερα παραπανω απο οτι αν ΔΕΝ την ειχα ενεργοποιημενη. Οποτε κι εγω αποφασισα να την εχω ΜΟΝΙΜΑ ενεργοποιημενη, ετσι ωστε η μπαταρια μου να αντεχει παραπανω και να φορτιζω τη συσκευη οσο πιο "αραια" γινεται. Αλλα όντας καπως ασχετος με το θεμα, θελησα να ρωτησω αν τυχων αυτο που κανω, εχει εμεσα καποια επιπτωση στη ζωη της μπαταριας μου. Η λογικη λεει, πως "οχι, μπορω να το κανω αφοβα, και ειναι μαλιστα καλο για την ζωη της μπαταριας". Αλλα επειδη θελω να 'μαι 100% σιγουρος, μιας κ το απεκτησα προσφατα και θελω να αντεξει οσο περισσοτερο γινεται μιας κ δεν θελω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να αλλαζω καθε 1-2 χρονια συσκευη, ειπα να ρωτησω κι εδω. Καποιος ειδικος επι του θεματος θα βρεθει να μου δωσει τα φωτα του. Ευχαριστω εκ των προτέρων .
~mxls~ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Το μόνο που κάνει είναι να σταματάει κάποιες λειτουργίες παρασκηνίου, συγχρονισμό email κ.α Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να βλάψει τη ζωή της μπαταρίας σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα