Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κάνω ενα site προσωπικο το οποιο θα το αναπτυξω με το wordpress.  θελω να ρωτησω εαν θα πρεπει να βρω ενα ετοιμο template που να βασίζεται σε cv-resume ή μπορώ να βρώ ενα διαφορετικό template το οποιο να μου αρεσει και μέσω καποιου plugin να προσθέσω ενότητες βιογραφικού. Το βιογραφικό είναι αρκετά μεγάλο γι αυτό θελω να το χωρίσω σε ενότητες το site. (να εχει δηλ μενου). εχετε να μου προτεινεται καποιο θεμα? θελω να εχει κάτι σαν timeline.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν το βιογραφικό σου θα αφορά το web development τότε είναι κρίμα και κακό να βασιστείς σε κάτι έτοιμο.
Να εμπνευστείς από κάπου αλλού και να φτιάξεις το δικό σου θα δείξει καλύτερα τα skills που έχεις.

Αν πάλι δεν αφορά το web development τότε μπορείς να κάνεις αυτό που ανέφερες.
WP + Κάποιο template.

Τώρα σε ότι αφορά τις ενότητες... έχω μια μικρή ένσταση.
Ίσως γίνει πολύ κουραστικό αν θα πρέπει ο άλλος να διαβάσει πολλές σελίδες.
Αλλά πραγματικά δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το βιογραφικό.

Ίσως να προτιμούσα μία λύση που να έχει μεγάλο scroll και να είναι στην ουσία one page, infographic style.

Δημοσ.

δεν αφορά το web development. Επειδή είναι 25 σελίδες νομίζω οτι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για κάποιον να πρέπει να το διαβάσει όλο. επίσης νομιζω οτι θα επιβαρύνει και την ταχύτητα φόρτωσης του site.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, becoming_I είπε

25 σελίδες βιογραφικό;

Ναι,  δεν είναι για μένα.  Γι αυτό θέλω ένα Template που να το χωρίζει σε υποσελιδα 

Δημοσ.

Με το μπαρδόν αλλά να πεις του φίλου σου ότι αν είναι 25 σελίδες βιογραφικό δε θα ασχοληθεί κανείς να το διαβάσει. Αν μπορεί να τα συμπτύξει σε 1 σελίδα ή 2 το πολύ τι έχει κάνει και για περισσότερα να έχει link πάνω στο κάθε skill/experience που να παραπέμπει σε κάτι πιο αναλυτικό τότε ίσως να γίνει κάτι. 

Κατά τα άλλα μια πλατφόρμα σαν το Wordpress θα τον καλύψει αλλά προσωπικά πιστεύω ότι στα βιογραφικά έχουν πέραση τα onepage σαν και αυτό

Δημοσ.

Για την ιστορία κανείς δεν διαβάζει μεγάλα βιογραφικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...