chrisk Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Επιβεβαιώνω ότι βγάζει το ΧΕΟ. Θα έχω κάποιο θέμα/διαφορά σε σχέση με αντίστοιχα ελληνικά; Είμαι σε Android 8 τώρα και από ότι είδα από ελληνικά μόνο ένα της Vodafone υπάρχει που να είναι 8...
mpokwsths Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Κανένα θέμα δε θα έχεις. Ούτε με εγγύηση ούτε με το software ούτε με τίποτα. Απλά είναι παραεισαγωγής το κινητό σου, χωρίς όμως να έχει καμία επίπτωση κάπου. 2
ziaba Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/9/2018 στις 5:25 ΜΜ, samsunglife είπε Ας πει ότι την έχασε... Επίσης μπορεί να πει οτι το πούλησε μαύρα χωρίς να κόψει παραστατικό ... Σιγά... Δεν τρέχει τίποτα Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από ziaba
Salvation81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 1/9/2018 στις 3:47 ΜΜ, George! είπε Σωστός. Βέβαια αν είναι έτσι σε πιθανό έλεγχο στο παιδί που το αγόρασε αρχικά, ίσως υπάρξει πρόβλημα που δεν θα έχει την συσκευή για να δικαιολογήσει το τιμολόγιο. Μου επεσε στην μπανιερα την ωρα που εκανα μπανιο, μπηκε νερο, χαλασε και αφου δεν καλυπτεται απο εγγυηση το πεταξα. Voila.
RedPriest Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Μου επεσε στην μπανιερα την ωρα που εκανα μπανιο, μπηκε νερο, χαλασε και αφου δεν καλυπτεται απο εγγυηση το πεταξα. Voila. Είναι αδιάβροχο. 😂 Spoiler Περα απο την πλακα σιγά ρε παιδιά. Δεν νομίζω να εχω θεμα. Ενα το εχασα, το χάρισα και σιγα μην ρωτήσουν που είναι η συσκευή στο κάτω κάτω. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από RedPriest
George! Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, RedPriest είπε Είναι αδιάβροχο. 😂 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Περα απο την πλακα σιγά ρε παιδιά. Δεν νομίζω να εχω θεμα. Ενα το εχασα, το χάρισα και σιγα μην ρωτήσουν που είναι η συσκευή στο κάτω κάτω. Πρακτικά μου μοιάζει αδύνατο να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα. Αν όμως εφαρμόζονταν οι νόμοι κατά γράμμα θα μπορούσες να έχεις.
Salvation81 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, RedPriest είπε Είναι αδιάβροχο. 😂 Απόκρυψη περιεχομένων Περα απο την πλακα σιγά ρε παιδιά. Δεν νομίζω να εχω θεμα. Ενα το εχασα, το χάρισα και σιγα μην ρωτήσουν που είναι η συσκευή στο κάτω κάτω. Καλα δεν παιζει να σε ρωτησουν αλλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις