dimoskoutr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δώρο που δεν το δέχτηκαν το δέχομαι εγώ πάντως.
RedPriest Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μου στείλατε αρκετα ατομα και όπως ειπα θα το δώσω με σειρά προτεραιότητας αν στραβώσει κατι με κάποιον θα πάει στον ακριβως επόμενο. Ευχαριστώ
spyreto88 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Δώρο που δεν το δέχτηκαν το δέχομαι εγώ πάντως. Κι άλλο δώρο αφού σου έστειλα εγώ... 10 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Δώρο που δεν το δέχτηκαν το δέχομαι εγώ πάντως. 10 ώρες πριν, RedPriest είπε Μου στείλατε αρκετα ατομα και όπως ειπα θα το δώσω με σειρά προτεραιότητας αν στραβώσει κατι με κάποιον θα πάει στον ακριβως επόμενο. Ευχαριστώ Φίλε κάνε μια εξαίρεση και δώσ το σε αυτόν μπας κι ηρεμήσει. Μας έχει πρήξει. Όπου βρει άνθρωπο με καλό pc θάβει και μετά μπαίνει και διαγράφει τα σχόλια που έκανε κι έθαβε. Αν και το βλέπω να το σκοτώνει σε καμία Ομόνοια την επόμενη μέρα... Αλλά δε βαριέσαι. 1
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 24/8/2018 στις 10:55 ΠΜ, Salvation81 είπε Κατσε να παραλαβουν πρωτα, Ελλαδα βρισκομαστε ολα παιζουν. Βεβαια στα 240ε σημαινει πως το δινουν κοστος δεν εχουν καποια σημαντικη χασουρα (Αν εχουν) αλλα και παλι ειναι παραξενο με βαση το τι μας εχουν συνηθισει τα μαγαζια εδω. Καλά όχι μόνο εδώ Ωραίο κινητό πήρατε όσοι το πήρατε, καλορίζικο!
stelios18120 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, RedPriest είπε Μου στείλατε αρκετα ατομα και όπως ειπα θα το δώσω με σειρά προτεραιότητας αν στραβώσει κατι με κάποιον θα πάει στον ακριβως επόμενο. Ευχαριστώ Ωχ ωχ φαντάζομαι θα βρήκες τον μπελά σου με τα κοράκια εδώ μέσα.. θα σε τρέλανανε 😁😁 Για να βγάλουν μεροκάματο θα το σπρώξουν να ξέρεις 😂😂😂 Καλύτερα δώσε το πίσω στο μαγαζί,χαχαχαχα 😎😎
RedPriest Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Ωχ ωχ φαντάζομαι θα βρήκες τον μπελά σου με τα κοράκια εδώ μέσα.. θα σε τρέλανανε 😁😁 Για να βγάλουν μεροκάματο θα το σπρώξουν να ξέρεις 😂😂😂 Καλύτερα δώσε το πίσω στο μαγαζί,χαχαχαχα 😎😎 Το κινητο θα φυγει την Δευτερα με κουριερ και ευτυχως ηταν και ο πρωτος που μου εστειλε. Τελικα το παιδι μου εδωσε 200 ευρω παρολο που του ειπα για 192 οσο δηλαδη το αγορασα. 2
dimoskoutr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραίος ο παλικαρος με τα 200 και μπράβο του. 2
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, George! είπε 232€ δεν είχε; πω το αγόρασες 192€; Με απαλλαγή ΦΠΑ λογικά. Βγαίνει 187 + 5 τα μεταφορικά. 1
George! Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, zio10 είπε Με απαλλαγή ΦΠΑ λογικά. Βγαίνει 187 + 5 τα μεταφορικά. Σωστός. Βέβαια αν είναι έτσι σε πιθανό έλεγχο στο παιδί που το αγόρασε αρχικά, ίσως υπάρξει πρόβλημα που δεν θα έχει την συσκευή για να δικαιολογήσει το τιμολόγιο.
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, George! είπε Σωστός. Βέβαια αν είναι έτσι σε πιθανό έλεγχο στο παιδί που το αγόρασε αρχικά, ίσως υπάρξει πρόβλημα που δεν θα έχει την συσκευή για να δικαιολογήσει το τιμολόγιο. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο αλλά δεν ξέρω κιόλας.
samsunglife Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, George! είπε Σωστός. Βέβαια αν είναι έτσι σε πιθανό έλεγχο στο παιδί που το αγόρασε αρχικά, ίσως υπάρξει πρόβλημα που δεν θα έχει την συσκευή για να δικαιολογήσει το τιμολόγιο. Ας πει ότι την έχασε... 1 ώρα πριν, George! είπε Σωστός. Βέβαια αν είναι έτσι σε πιθανό έλεγχο στο παιδί που το αγόρασε αρχικά, ίσως υπάρξει πρόβλημα που δεν θα έχει την συσκευή για να δικαιολογήσει το τιμολόγιο. Ας πει ότι την έχασε...
shamrock1404 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Το τερματίσαμε... Νομίζω ότι το θέμα πλέον πρέπει να κλειδώσει.. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν θέλετε να δείτε για ποια χώρα ήταν κανονικά η συσκευή σας, αφήστε τα app και τις αηδίες και πηγαίντε στο about phone ---> software information και λίγο πιο κάτω λέει "Service provider SW ver" και κοιτάξτε το τελευταίο τι λέει. Πχ εμένα το S9 που έχω, είναι. EUR/EUR/EUR/EUR. (Ελληνικό) Του παιδιού που είπε πως άνοιξε την συσκευή και του έβγαλε Πολωνέζικα, θα είναι EUR/EUR/EUR/XEO πχ και πάει λέγοντας. https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a8/SM-A530F/ Τσεκάρετε από δω τους κωδικούς μια και καλή. Επίσης όποιος θέλει να αλλάξει firmware, για να μην περιμένει 10 χρόνια απ το sammobile, μπορεί να κατεβάσει αυτό εδώ https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647 για γρήγορο download, εκτός αν είναι θύμα και θέλει να πληρώσει στο sammobile για να κατεβάζει με την ταχύτητα που πρέπει. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από UsualSuspect__
Προτεινόμενες αναρτήσεις