Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy A8 32 gb, 4gb ram 232€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου στείλατε αρκετα ατομα και όπως ειπα θα το δώσω με σειρά προτεραιότητας αν στραβώσει κατι με κάποιον θα πάει στον ακριβως επόμενο. Ευχαριστώ 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Δώρο που δεν το δέχτηκαν το δέχομαι εγώ πάντως. :-)

Κι άλλο δώρο αφού σου έστειλα εγώ... 

10 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Δώρο που δεν το δέχτηκαν το δέχομαι εγώ πάντως. :-)

10 ώρες πριν, RedPriest είπε

Μου στείλατε αρκετα ατομα και όπως ειπα θα το δώσω με σειρά προτεραιότητας αν στραβώσει κατι με κάποιον θα πάει στον ακριβως επόμενο. Ευχαριστώ 

Φίλε κάνε μια εξαίρεση και δώσ το σε αυτόν μπας κι ηρεμήσει. Μας έχει πρήξει. Όπου βρει άνθρωπο με καλό pc θάβει και μετά μπαίνει και διαγράφει τα σχόλια που έκανε κι έθαβε. Αν και το βλέπω να το σκοτώνει σε καμία Ομόνοια την επόμενη μέρα... Αλλά δε βαριέσαι.

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 24/8/2018 στις 10:55 ΠΜ, Salvation81 είπε

Κατσε να παραλαβουν πρωτα, Ελλαδα βρισκομαστε ολα παιζουν.

Βεβαια στα 240ε σημαινει πως το δινουν κοστος δεν εχουν καποια σημαντικη χασουρα (Αν εχουν) αλλα και παλι ειναι παραξενο με βαση το τι μας εχουν συνηθισει τα μαγαζια εδω.

Καλά όχι μόνο εδώ :)

Ωραίο κινητό πήρατε όσοι το πήρατε, καλορίζικο!

Δημοσ.
18 ώρες πριν, RedPriest είπε

Ωχ ωχ φαντάζομαι θα βρήκες τον μπελά σου με τα κοράκια εδώ μέσα.. θα σε τρέλανανε 😁😁

Για να βγάλουν μεροκάματο θα το σπρώξουν να ξέρεις 😂😂😂

Καλύτερα δώσε το πίσω στο μαγαζί,χαχαχαχα 😎😎

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Ωχ ωχ φαντάζομαι θα βρήκες τον μπελά σου με τα κοράκια εδώ μέσα.. θα σε τρέλανανε 😁😁

Για να βγάλουν μεροκάματο θα το σπρώξουν να ξέρεις 😂😂😂

Καλύτερα δώσε το πίσω στο μαγαζί,χαχαχαχα 😎😎

Το κινητο θα φυγει την Δευτερα με κουριερ και ευτυχως ηταν και ο πρωτος που μου εστειλε. Τελικα το παιδι μου εδωσε 200 ευρω παρολο που του ειπα για 192 οσο δηλαδη το αγορασα.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, George! είπε

232€ δεν είχε; πω το αγόρασες 192€;

Με απαλλαγή ΦΠΑ λογικά. Βγαίνει 187 + 5 τα μεταφορικά.

• Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, zio10 είπε

Με απαλλαγή ΦΠΑ λογικά. Βγαίνει 187 + 5 τα μεταφορικά.

Σωστός. Βέβαια αν είναι έτσι σε πιθανό έλεγχο στο παιδί που το αγόρασε αρχικά, ίσως υπάρξει πρόβλημα που δεν θα έχει την συσκευή για να δικαιολογήσει το τιμολόγιο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, George! είπε

Σωστός. Βέβαια αν είναι έτσι σε πιθανό έλεγχο στο παιδί που το αγόρασε αρχικά, ίσως υπάρξει πρόβλημα που δεν θα έχει την συσκευή για να δικαιολογήσει το τιμολόγιο.

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο αλλά δεν ξέρω κιόλας. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, George! είπε

Ας πει ότι την έχασε... 

1 ώρα πριν, George! είπε

Ας πει ότι την έχασε... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλετε να δείτε για ποια χώρα ήταν κανονικά η συσκευή σας, αφήστε τα app και τις αηδίες και πηγαίντε στο about phone ---> software information και λίγο πιο κάτω λέει "Service provider SW ver" και κοιτάξτε το τελευταίο τι λέει. 

Πχ εμένα το S9 που έχω, είναι. EUR/EUR/EUR/EUR. (Ελληνικό) 

Του παιδιού που είπε πως άνοιξε την συσκευή και του έβγαλε Πολωνέζικα, θα είναι EUR/EUR/EUR/XEO πχ και πάει λέγοντας. 

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a8/SM-A530F/ Τσεκάρετε από δω τους κωδικούς μια και καλή.

Επίσης όποιος θέλει να αλλάξει firmware, για να μην περιμένει 10 χρόνια απ το sammobile, μπορεί να κατεβάσει αυτό εδώ https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647 για γρήγορο download, εκτός αν είναι θύμα και θέλει να πληρώσει στο sammobile για να κατεβάζει με την ταχύτητα που πρέπει. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...