Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy A8 32 gb, 4gb ram 232€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασε την εφαρμογή phone info Samsung από το μάρκετ. 

Πατάς αριστερά στις γραμμές να σε εμφανίσει το μενού και πατάς Refurbished check.

Αν όλα είναι εντάξει θα πάρεις μήνυμα congratulations you phone is ORIGINAL 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, nik187 είπε

Κατέβασε την εφαρμογή phone info Samsung από το μάρκετ. 

Πατάς αριστερά στις γραμμές να σε εμφανίσει το μενού και πατάς Refurbished check.

Αν όλα είναι εντάξει θα πάρεις μήνυμα congratulations you phone is ORIGINAL 

Σε ευχαριστώ αλλα κατι ώστε να μην ανοίξω την συσκευασία και το κινητό?

Επεξ/σία από RedPriest
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν....Να σας πω την αλήθεια δεν θυμάμαι σίγουρα για το αν υπήρχε αυτοκόλλητο αντικατεστημένο αλλά..

Έτρεξα το app που post-αρε ο @nik187 και μου το δείχνει original.Επίσης μόλις μίλησα με τη Samsung τους έδωσα το IMEI και μου είπαν ότι το κινητό βγήκε από το εργοστάσιο τέλος Ιουλίου άρα δύσκολα να ήταν ήδη ανακατασκευασμένο.Επίσης μου είπαν ότι όντως μπορεί να ανοιχθούν στο τελωνείο αλλά όπως και να'χει πρέπει να είναι σφραγισμένο.Άρα νομίζω ότι είμαστε οκ.

Επεξ/σία από akarabamba
  • Like 1
Δημοσ.

Κι εμένα δύο ταινίες είχε.. Μια λευκή από πάνω που έγραφε European Sim only κι άλλη μια από κάτω με περισσότερα στοιχεία.. Αλλά και η δεύτερη ήταν κανονική (όχι κομμένη).. Το έχω δώσει σε φίλη, που δεν το κατέχει να check τη συσκευή κτλ.. Μπες στο Samsung info.. 

22 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Σε ευχαριστώ αλλα κατι ώστε να μην ανοίξω την συσκευασία και το κινητό?

Πάρε τηλέφωνο στη Samsung 

Δημοσ.

μια χαρα ειστε μην αγχώνεστε μπορει να παιζει ρολο οτι παιζει να ειναι και παραεισαγωγης οπως ειναι σχεδον ολα τα σκρουτζομαγαζα, με γεια σας!

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα μαύρο από το trackstore. Σφραγισμένο κουτί κανονικά, χωρίς δεύτερη ταινία που λέτε. Απλά τα αυτοκόλλητα καθώς και η αρχική γλώσσα όταν το πρωτοανοιξα ήταν πολωνικά. Ελπίζω να μην έχω θέματα σε περίπτωση που χρειαστεί εγγύηση. Ποιοτικό και κομψό φαίνεται. Δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ ακόμη διεξοδικά.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, akarabamba είπε

Λοιπόν....Να σας πω την αλήθεια δεν θυμάμαι σίγουρα για το αν υπήρχε αυτοκόλλητο αντικατεστημένο αλλά..

Έτρεξα το app που post-αρε ο @nik187 και μου το δείχνει original.Επίσης μόλις μίλησα με τη Samsung τους έδωσα το IMEI και μου είπαν ότι το κινητό βγήκε από το εργοστάσιο τέλος Ιουλίου άρα δύσκολα να ήταν ήδη ανακατασκευασμένο.Επίσης μου είπαν ότι όντως μπορεί να ανοιχθούν στο τελωνείο αλλά όπως και να'χει πρέπει να είναι σφραγισμένο.Άρα νομίζω ότι είμαστε οκ.

Μπορουν ανετα να εχουν δωσει και καινουργια και refurbished για να βγαλουν την χασουρα τους ομως, κατεμε οσοι εχουν 2 ταινιες στο κινητο θα επρεπε να το κοιταξουν απλα για να ειναι σιγουροι.

25 λεπτά πριν, chrisk είπε

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα μαύρο από το trackstore. Σφραγισμένο κουτί κανονικά, χωρίς δεύτερη ταινία που λέτε. Απλά τα αυτοκόλλητα καθώς και η αρχική γλώσσα όταν το πρωτοανοιξα ήταν πολωνικά. Ελπίζω να μην έχω θέματα σε περίπτωση που χρειαστεί εγγύηση. Ποιοτικό και κομψό φαίνεται. Δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ ακόμη διεξοδικά.

Ειναι παραεισαγωγης, θεωρητικα ακομα και η ιδια η Samsung θα τιμαει την εγγυηση (Πανευρωπαικη).

Δημοσ.

Καλησπέρα κ από μενα σημερα παρέλαβα το κινητό ολα μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ τον φιλο που ανέβασε την πρόσφορα. Απο την εφαρμογή της samsung μου δινει οτι ειναι original 

Δημοσ.

Διάβασα ότι πολυ το κάνανε για να βάλουν το ελληνικό manual μεσα δεν ξερω αν ισχύει. Νομίζω πως και εμενα η συσκευή ειναι ενταξει 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Μπορουν ανετα να εχουν δωσει και καινουργια και refurbished για να βγαλουν την χασουρα τους ομως, κατεμε οσοι εχουν 2 ταινιες στο κινητο θα επρεπε να το κοιταξουν απλα για να ειναι σιγουροι.

Ειναι παραεισαγωγης, θεωρητικα ακομα και η ιδια η Samsung θα τιμαει την εγγυηση (Πανευρωπαικη).

Αν το κινητό Σύμφωνα με το σειριακό του αριθμό από το οποίο και φαίνεται για ποιά χωρα προορίζεται, είναι στη  Ευρώπη τότε έχει δύο χρόνια εγγύηση από την Samsung. 

Ένα από τα καλύτερα service αν όχι το καλύτερο είναι η Smartec στο Χαϊδάρι.

Δημοσ.

Να συμπληρώσω επειδή διαβάζω για Πολωνικά,ότι στο δικό μου δεν υπήρχε ούτε αυτό το θέμα.Έτρεξε πρώτη γλώσσα Ελληνικά,κανονικά.Αλλά το πήρα από Webtelecom και όχι από το trackstore  που λέει ο φίλος παραπάνω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akarabamba είπε

Να συμπληρώσω επειδή διαβάζω για Πολωνικά,ότι στο δικό μου δεν υπήρχε ούτε αυτό το θέμα.Έτρεξε πρώτη γλώσσα Ελληνικά,κανονικά.Αλλά το πήρα από Webtelecom και όχι από το trackstore  που λέει ο φίλος παραπάνω.

Κι εγώ WEBTELECOM, αλλά είχε πορτογαλική.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, shamrock1404 είπε

Κι εγώ WEBTELECOM, αλλά είχε πορτογαλική.. 

Δεν ξέρω μετά τι παίζει.Καλό είναι να τα κοιτάξετε με το phone info Samsung  ή κάποιο άλλο παρόμοιο app ή να μιλήσετε απευθείας με τη Samsung και να το τσεκάρετε με το IMEI.

Δημοσ.

Τίποτα δεν παίζει... Έχω πάρει και παλιότερα Samsung και γι άλλες χώρες κι όλα κομπλέ... 

Μίλησα με Samsung.. Παραγωγή του κινητού Ιούλιος, Πορτογαλία και original.. Μην αγχώνεστε και μας αγχωνετε.. 😛😜😉

Δημοσ.

Καλησπέρα το κινητό όπως ειπα ηταν για δώρο που εν τέλει δεν το δέχτηκαν Οπότε το δίνω σε όποιον ήθελε να το πάρει και δεν πρόλαβε. Η τιμή είναι στα 192 ευρω οσο δηλαδή το πηρα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα ήθελα να στείλουν μνμ μονο ατομα που θέλουν το κινητό και όχι για να το πουλήσουν.

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...