nik187 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Κατέβασε την εφαρμογή phone info Samsung από το μάρκετ. Πατάς αριστερά στις γραμμές να σε εμφανίσει το μενού και πατάς Refurbished check. Αν όλα είναι εντάξει θα πάρεις μήνυμα congratulations you phone is ORIGINAL 1 1
RedPriest Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, nik187 είπε Κατέβασε την εφαρμογή phone info Samsung από το μάρκετ. Πατάς αριστερά στις γραμμές να σε εμφανίσει το μενού και πατάς Refurbished check. Αν όλα είναι εντάξει θα πάρεις μήνυμα congratulations you phone is ORIGINAL Σε ευχαριστώ αλλα κατι ώστε να μην ανοίξω την συσκευασία και το κινητό? Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από RedPriest
akarabamba Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν....Να σας πω την αλήθεια δεν θυμάμαι σίγουρα για το αν υπήρχε αυτοκόλλητο αντικατεστημένο αλλά.. Έτρεξα το app που post-αρε ο @nik187 και μου το δείχνει original.Επίσης μόλις μίλησα με τη Samsung τους έδωσα το IMEI και μου είπαν ότι το κινητό βγήκε από το εργοστάσιο τέλος Ιουλίου άρα δύσκολα να ήταν ήδη ανακατασκευασμένο.Επίσης μου είπαν ότι όντως μπορεί να ανοιχθούν στο τελωνείο αλλά όπως και να'χει πρέπει να είναι σφραγισμένο.Άρα νομίζω ότι είμαστε οκ. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από akarabamba 1
shamrock1404 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Κι εμένα δύο ταινίες είχε.. Μια λευκή από πάνω που έγραφε European Sim only κι άλλη μια από κάτω με περισσότερα στοιχεία.. Αλλά και η δεύτερη ήταν κανονική (όχι κομμένη).. Το έχω δώσει σε φίλη, που δεν το κατέχει να check τη συσκευή κτλ.. Μπες στο Samsung info.. 22 λεπτά πριν, RedPriest είπε Σε ευχαριστώ αλλα κατι ώστε να μην ανοίξω την συσκευασία και το κινητό? Πάρε τηλέφωνο στη Samsung
someone- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 μια χαρα ειστε μην αγχώνεστε μπορει να παιζει ρολο οτι παιζει να ειναι και παραεισαγωγης οπως ειναι σχεδον ολα τα σκρουτζομαγαζα, με γεια σας!
chrisk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα μαύρο από το trackstore. Σφραγισμένο κουτί κανονικά, χωρίς δεύτερη ταινία που λέτε. Απλά τα αυτοκόλλητα καθώς και η αρχική γλώσσα όταν το πρωτοανοιξα ήταν πολωνικά. Ελπίζω να μην έχω θέματα σε περίπτωση που χρειαστεί εγγύηση. Ποιοτικό και κομψό φαίνεται. Δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ ακόμη διεξοδικά.
Salvation81 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, akarabamba είπε Λοιπόν....Να σας πω την αλήθεια δεν θυμάμαι σίγουρα για το αν υπήρχε αυτοκόλλητο αντικατεστημένο αλλά.. Έτρεξα το app που post-αρε ο @nik187 και μου το δείχνει original.Επίσης μόλις μίλησα με τη Samsung τους έδωσα το IMEI και μου είπαν ότι το κινητό βγήκε από το εργοστάσιο τέλος Ιουλίου άρα δύσκολα να ήταν ήδη ανακατασκευασμένο.Επίσης μου είπαν ότι όντως μπορεί να ανοιχθούν στο τελωνείο αλλά όπως και να'χει πρέπει να είναι σφραγισμένο.Άρα νομίζω ότι είμαστε οκ. Μπορουν ανετα να εχουν δωσει και καινουργια και refurbished για να βγαλουν την χασουρα τους ομως, κατεμε οσοι εχουν 2 ταινιες στο κινητο θα επρεπε να το κοιταξουν απλα για να ειναι σιγουροι. 25 λεπτά πριν, chrisk είπε Παρέλαβα κι εγώ σήμερα μαύρο από το trackstore. Σφραγισμένο κουτί κανονικά, χωρίς δεύτερη ταινία που λέτε. Απλά τα αυτοκόλλητα καθώς και η αρχική γλώσσα όταν το πρωτοανοιξα ήταν πολωνικά. Ελπίζω να μην έχω θέματα σε περίπτωση που χρειαστεί εγγύηση. Ποιοτικό και κομψό φαίνεται. Δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ ακόμη διεξοδικά. Ειναι παραεισαγωγης, θεωρητικα ακομα και η ιδια η Samsung θα τιμαει την εγγυηση (Πανευρωπαικη).
dhalsim23 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα κ από μενα σημερα παρέλαβα το κινητό ολα μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ τον φιλο που ανέβασε την πρόσφορα. Απο την εφαρμογή της samsung μου δινει οτι ειναι original
RedPriest Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Διάβασα ότι πολυ το κάνανε για να βάλουν το ελληνικό manual μεσα δεν ξερω αν ισχύει. Νομίζω πως και εμενα η συσκευή ειναι ενταξει
nik187 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, Salvation81 είπε Μπορουν ανετα να εχουν δωσει και καινουργια και refurbished για να βγαλουν την χασουρα τους ομως, κατεμε οσοι εχουν 2 ταινιες στο κινητο θα επρεπε να το κοιταξουν απλα για να ειναι σιγουροι. Ειναι παραεισαγωγης, θεωρητικα ακομα και η ιδια η Samsung θα τιμαει την εγγυηση (Πανευρωπαικη). Αν το κινητό Σύμφωνα με το σειριακό του αριθμό από το οποίο και φαίνεται για ποιά χωρα προορίζεται, είναι στη Ευρώπη τότε έχει δύο χρόνια εγγύηση από την Samsung. Ένα από τα καλύτερα service αν όχι το καλύτερο είναι η Smartec στο Χαϊδάρι.
akarabamba Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Να συμπληρώσω επειδή διαβάζω για Πολωνικά,ότι στο δικό μου δεν υπήρχε ούτε αυτό το θέμα.Έτρεξε πρώτη γλώσσα Ελληνικά,κανονικά.Αλλά το πήρα από Webtelecom και όχι από το trackstore που λέει ο φίλος παραπάνω.
shamrock1404 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, akarabamba είπε Να συμπληρώσω επειδή διαβάζω για Πολωνικά,ότι στο δικό μου δεν υπήρχε ούτε αυτό το θέμα.Έτρεξε πρώτη γλώσσα Ελληνικά,κανονικά.Αλλά το πήρα από Webtelecom και όχι από το trackstore που λέει ο φίλος παραπάνω. Κι εγώ WEBTELECOM, αλλά είχε πορτογαλική..
akarabamba Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, shamrock1404 είπε Κι εγώ WEBTELECOM, αλλά είχε πορτογαλική.. Δεν ξέρω μετά τι παίζει.Καλό είναι να τα κοιτάξετε με το phone info Samsung ή κάποιο άλλο παρόμοιο app ή να μιλήσετε απευθείας με τη Samsung και να το τσεκάρετε με το IMEI.
shamrock1404 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Τίποτα δεν παίζει... Έχω πάρει και παλιότερα Samsung και γι άλλες χώρες κι όλα κομπλέ... Μίλησα με Samsung.. Παραγωγή του κινητού Ιούλιος, Πορτογαλία και original.. Μην αγχώνεστε και μας αγχωνετε.. 😛😜😉
RedPriest Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα το κινητό όπως ειπα ηταν για δώρο που εν τέλει δεν το δέχτηκαν Οπότε το δίνω σε όποιον ήθελε να το πάρει και δεν πρόλαβε. Η τιμή είναι στα 192 ευρω οσο δηλαδή το πηρα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα ήθελα να στείλουν μνμ μονο ατομα που θέλουν το κινητό και όχι για να το πουλήσουν. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις