Alexandros7474 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Φίλε ευχαριστώ που μοιράστηκες την πληροφορία αν και δεν πρόλαβα .
AntiCambeR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Πιθανόν να το έπαιρνα για να αντικαταστήσω το 3 χρόνων S4 mini αλλά... Spoiler No money no funny 😕 Πήγαν σε ασφάλειες και σε λογαριασμούς.
blueangel3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Κρίμα,ενδιαφερομαι να πάρω νεο κινητό αυτό τον καιρό..
kilias Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Θα μπορούσε να παιχτεί στο στοίχημα αν θα παραλάβετε η όχι!
chrisk Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Προσωπικά είχα παραγγείλει από trackstore, μιας και όταν το είδα το μαύρο είχε εξαντληθεί στο άλλο μαγαζί και δεν ήθελα χρυσό. Ακόμη δεν έχω παραλάβει, αλλά σε σημερινή επικοινωνία ενημερώθηκα ότι όλα είναι οκ και θα έχω παραλάβει ως το τέλος της εβδομάδας. Ευχαριστώ πολύ κι εγώ για την ενημέρωση! Επίσης καλό θα ήταν να μας πούνε και τα παιδιά που θα έχουν ήδη λογικά παραλάβει, αν είναι όλα οκ κτλ.
turbat0s Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, chrisk είπε Επίσης καλό θα ήταν να μας πούνε και τα παιδιά που θα έχουν ήδη λογικά παραλάβει, αν είναι όλα οκ κτλ. Λογικά θα είχαν γράψει ήδη. Μάλλον ο πρώτος θα είσαι, αν όχι ο μοναδικός.
RedPriest Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, turbat0s είπε Λογικά θα είχαν γράψει ήδη. Μάλλον ο πρώτος θα είσαι, αν όχι ο μοναδικός. Μίλησα με αλλο ενα άτομο απο εδω παρέλαβε κανονικά. Εγώ περιμένω αυριο ή μεθαύριο 1
akarabamba Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Έχω παραλάβει από το Σάββατο και το πήρα από το Webtelecom.Η συσκευή κανονικά σφραγισμένη.Το κινητό πολύ καλό για τα χρήματα που το πήραμε.Μόνο η κάμερα θα μπορούσε να είναι καλύτερη.Καλή είναι,τη κάνει τη δουλειά της αλλά σε σχέση με το LG G4C που έχω δεν βλέπω μεγάλες διαφορές.Αντιθέτως στις λεπτομέρειες μπορώ να πω πως το LG τις πιάνει καλύτερα.π.χ. έβγαλα κάποιες συγκριτικές με φόντο τη καρέκλα και το LG έδειχνε και τα τετραγωνάκια στο ύφασμα όταν κάνεις zoom (στο pc) ενώ το Α8 όχι.Η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετές επιλογές και δεν ασχολήθηκα και τόσο αλλά από το λίγο ναι αυτή την εντύπωση μου έδωσε.Περίμενα περισσότερα από ένα κινητό που στην αρχή κοστολογούνταν 400+ ευρώ σε σχέση με το G4C που είχα πάρει εδώ και 2-3 χρόνια.Γενικά πάντως πάει σφαίρα σε ότι δοκίμασα,browser/gaming/gps/γενική χρήση.
shamrock1404 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Κι εγώ παρέλαβα Δευτέρα πρωί από WEBTELECOM ... Όλα άψογα! Ευχαριστώ ts.. Υ. Γ. Ήταν κλειδωμένο το θέμα, γι'αυτο δεν ενημέρωσα νωρίτερα.. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2018 από shamrock1404
leros2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Η Lg είναι δύναμη στη φωτογραφία, είχα g4 απο τις καλύτερες κάμερες κινητού που είχα
RedPriest Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Παρέλαβα και εγω χτες. Σημερα που άνοιξα το πακέτο ειδα πως η ταινία ασφαλείας ηταν κομμένη και απο πανω ειχε αλλη ταινία ασφαλείας. Πήρα το κατάστημα μου είπανε πως τα ανοίγουμε στο τελωνείο. Ισχύει κάτι τέτοιο? Να ζητήσω να μου το αλλάξουν?
Salvation81 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, RedPriest είπε Παρέλαβα και εγω χτες. Σημερα που άνοιξα το πακέτο ειδα πως η ταινία ασφαλείας ηταν κομμένη και απο πανω ειχε αλλη ταινία ασφαλείας. Πήρα το κατάστημα μου είπανε πως τα ανοίγουμε στο τελωνείο. Ισχύει κάτι τέτοιο? Να ζητήσω να μου το αλλάξουν? Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Δεν κοιτατε μηπως στο τελος σας εδωσαν τπτ refurbished?
RedPriest Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Δεν κοιτατε μηπως στο τελος σας εδωσαν τπτ refurbished? Εγω δεν άνοιξα την συσκευασία γτ ειναι και για δώρο για να δω αν το κινητό είναι με τις ζελατίνες κτλπ. Δεν ξέρω περιμενω να ακούσω και απο καναν αλλο να δω τι να κάνω...
Salvation81 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, RedPriest είπε Εγω δεν άνοιξα την συσκευασία γτ ειναι και για δώρο για να δω αν το κινητό είναι με τις ζελατίνες κτλπ. Δεν ξέρω περιμενω να ακούσω και απο καναν αλλο να δω τι να κάνω... Τα refurbished ερχονται απο εργοστασιο με ζελατινες, ειναι σαν καινουργια. Απο τον σειριακο βλεπεις αν ειναι Refurbished (και υπαρχει και αυτοκολητο πανω στο κουτι συνηθως που το ξεκαθαριζει αυτο). Ολα ειναι πιθανα γιαυτο το αναφερα.
RedPriest Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Τα refurbished ερχονται απο εργοστασιο με ζελατινες, ειναι σαν καινουργια. Απο τον σειριακο βλεπεις αν ειναι Refurbished (και υπαρχει και αυτοκολητο πανω στο κουτι συνηθως που το ξεκαθαριζει αυτο). Ολα ειναι πιθανα γιαυτο το αναφερα. Οχι δεν έχει κατι πανω στο κουτί. Γνωρίζεις την διαδικασία με τον σειριακό για να το ψάξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις