Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy A8 32 gb, 4gb ram 232€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Πολύ καλή τιμή αλλά και πολύ καλή η πιθανότητα να έκαναν swap τα δύο πρώτα ψηφία 2<-->3.

Πράγματι και εμένα μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το έχουν 2 καταστήματα μεν αλλά το δεύτερο έχει μία και μοναδική αξιολόγηση, οπότε...

Αν όμως ισχύει αξίζει με χίλια καθώς σε αυτή την τιμή παίζει περίπου το Α5 το δίκαρτο.

Δεν χάνετε να δοκιμάσετε όσοι σας ενδιαφέρει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Το Προϊόν δε βρέθηκε!

Δεν θα πω οτι μου εκανε εντυπωση......

Το μαύρο χρώμα. Εκανα παραγγελία σε χρυσό.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, christar είπε

Αναμεσα σε αυτο κ ενα redmi note 5 4/64, ποιο θα προτιμουσατε?

Όλα είναι υποκειμενικα όσον αφορά τα κινητά, ο καθένας την χρήση που κάνει...Η δική μου άποψη : Αν θες όντως δύο κάμερες πίσω κ Αν θες 4,000 μπαταρία πας xiaomi... Ομως το αυτό  έχει οθόνη AMOLED με  gorilla glass 4 (σχεδόν δεν γρατζουνιέται) και πιο μικρό και προστασία από νερό/σκόνη έως 1,5 μέτρο, οπότε γ εμένα samsung. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, christar είπε

Αναμεσα σε αυτο κ ενα redmi note 5 4/64, ποιο θα προτιμουσατε?

Aν η τιμή των 232 ευρώ ισχύει και δεν πρόκειται για λάθος, το Α8 είναι πιο vfm σε αυτά τα χρήματα. Σε θέμα επεξεργαστή ο exynos 7885 είναι περίπου στα ίδια με τον sd 636 του xiaomi.

Όμως το samsung έχει super amoled οθόνη έναντι ips του xiaomi, είναι dust proof/ water proof με πιστοποίηση ip68, έχει usb type c και είναι glass μπρός - πίσω που το κάνει πιο premium σαν συσκευή. Μιλάμε για άλλη κατηγορία τιμής το ένα με το άλλο (~350€ με ~200€)  

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ.

Λες να είναι τίποτα εκθεσιακά? Παλιότερα, είχαμε πάρει τα s7 σε bulk συσκευασία, αν θυμάστε... Αναμένουμε.. Εγώ πήρα με αντικαταβολή... Κανένας άλλος? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...