Sokolata Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Έχω συνηθίσει να γράφω με το παλιό κλασικό πληκτρολόγιο (βλέπε φωτο παρακάτω )και δεν μπορώ να το βρω πουθενά για να το περάσω στο νέο μου Xiaomi 4x. Κανένας που να το χρησιμοποιεί ακόμη να μου προτείνει app από Google play ?
tarantules Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δες αυτό ή αυτό Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από tarantules
saruman123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Sokolata είπε Έχω συνηθίσει να γράφω με το παλιό κλασικό πληκτρολόγιο (βλέπε φωτο παρακάτω )και δεν μπορώ να το βρω πουθενά για να το περάσω στο νέο μου Xiaomi 4x. Κανένας που να το χρησιμοποιεί ακόμη να μου προτείνει app από Google play ? Αυτό που έχεις στην φωτογραφία σε πιο κινητό είναι? Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από saruman123
Sokolata Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 40 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αυτό που έχεις στην φωτογραφία σε πιο κινητό είναι? Στο παλιό μου το Samsung . Δεν είναι εφαρμογή . Είναι στην συσκευή . 1 ώρα πριν, tarantules είπε Δες αυτό ή αυτό Τα εγκατέστησα και τα δύο και δεν είναι αυτό που θέλω . Σε κάποια Δεν έχει ελληνικά , σε άλλα απλά δείχνει ότι έχει τέτοιο στυλ αλλά δεν έχει κτλ . Γενικά έχω εγκαταστήσει τα μισά app που έδειχνε να έχει το συγκεκριμένο στυλ γραφής και δεν βρήκα ότι έψαχνα . Γι αυτό ρωτάω αν το χρησιμοποιεί κάποιος να μου πει τι εφαρμογή έχει περάσει .
CyberKid Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, Sokolata είπε Έχω συνηθίσει να γράφω με το παλιό κλασικό πληκτρολόγιο (βλέπε φωτο παρακάτω )και δεν μπορώ να το βρω πουθενά για να το περάσω στο νέο μου Xiaomi 4x. Κανένας που να το χρησιμοποιεί ακόμη να μου προτείνει app από Google play ? TouchPal Keyboard-Cute Emoji,theme, sticker, GIFs και Smart Keyboard Pro Τα εχω δοκιμασει και τα δυο. Προτεινω το δευτερο γιατι δεν εχει διαφημισεις. Το πρωτο αν δεν εχεις lucky patcher θα σου βγαλει την ψυχη αν και ειναι καλυτερο.
Sokolata Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 39 λεπτά πριν, CyberKid είπε TouchPal Keyboard-Cute Emoji,theme, sticker, GIFs και Smart Keyboard Pro Τα εχω δοκιμασει και τα δυο. Προτεινω το δευτερο γιατι δεν εχει διαφημισεις. Το πρωτο αν δεν εχεις lucky patcher θα σου βγαλει την ψυχη αν και ειναι καλυτερο. Δεν ξέρω αν κάνω εγώ κάτι λάθος αλλά δεν μου βγάζει το πληκτρολόγιο που αναζητώ στο πρώτο το δωρεάν app
saruman123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Sokolata είπε Στο παλιό μου το Samsung . Δεν είναι εφαρμογή . Είναι στην συσκευή . Τα εγκατέστησα και τα δύο και δεν είναι αυτό που θέλω . Σε κάποια Δεν έχει ελληνικά , σε άλλα απλά δείχνει ότι έχει τέτοιο στυλ αλλά δεν έχει κτλ . Γενικά έχω εγκαταστήσει τα μισά app που έδειχνε να έχει το συγκεκριμένο στυλ γραφής και δεν βρήκα ότι έψαχνα . Γι αυτό ρωτάω αν το χρησιμοποιεί κάποιος να μου πει τι εφαρμογή έχει περάσει . Το Google Big Old Keyboard - Nokia Style. Επειδή δεν υπάρχει στο Play store θα σου στείλω σε pm το link για να το κατεβάσεις.
Sokolata Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Το Google Big Old Keyboard - Nokia Style. Επειδή δεν υπάρχει στο Play store θα σου στείλω σε pm το link για να το κατεβάσεις. Οκ, ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Sokolata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα