Προς το περιεχόμενο

redmi note4 vs redmi note 4 global

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα Redmi note 4 και έσπασε το digitizer. 

θέλω να παραγγείλω από ebay αλλά βλέπω ότι έχει άλλη οθόνη για το note4 και άλλη για το note 4 global.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να τσεκάρω ποιο είναι το δικό μου? Στις πληροφορίες της συσκευής γράφει Redmi note 4, αρκεί αυτό?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια. 

Το κουτί δεν το βρίσκω και model number δεν γράφει κάπου στη συσκευή, βασικά στον αριθμό μοντέλου γράφει Redmi Note 4 αλλά πιο κάτω έχει έκδοση MIUI Global 9.6.1

Το βασικό μου θέμα είναι τι διαφορές έχουν στην οθόνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα screenshot θα βοηθούσε από τις ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε πιο είναι.

Ή τσεκαρε το με το IMEI από εδώ https://www.mi.com/verify/#imei_en

Έχω την εντύπωση ότι έχεις το Note 4 με τον επεξεργαστή MTK γιατί αυτό έχει την έκδοση  V9.6.1.0.MBFMIFD

Ενώ το Note 4 X με τον επεξεργαστή Snapdragon έχει την έκδοση αυτή : V9.6.2.0.NCFMIFD

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

παιδια να κανω κ εγω την ασχετη ερωτηση μου. redmi note 4 , 2gb , με helio x20 , ποια μπαταρια φοραει bn41 η bn43?? γιατι στο ιντερνετ δεν μπορω να βγαλω ακρη.

Δημοσ.

ευχαριστω chios ! εδω εχει site που δινουν την 41 για snap και την 43 για helio. global , chinese εκδοσεις , 4/4Χ .. τα χουν κανει μανταρα με τα ονοματα εκει στην xiaomi.

thanks again!

Δημοσ.

Από aliexpress που έψαχνα αυτά βρήκα, στο note 4 επικρατεί ένας χαμός με τα ονόματα, πριν αγοράσεις στείλε μήνυμα στο πωλητή

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...