angelosxatz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-Monitor-32-LV32F390.htm Αξίζει τι λέτε? Διαβάζω κάποια αρνητικά σχόλια..
lefta_yparxoun Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 262,00 € στο σκρουτζ αλλά χάλια κριτικές Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από lefta_yparxoun
angelosxatz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Αυτο βλεπω και γω εχω στο σκρουτζ 3-4 κακες κριτικες
angelosxatz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, mynam3 είπε Το θέμα μου εμένα είναι ότι έχω ενα monitor tv 24" LT24E90EW 1920x1080. Αξίζει η αλλαγή σε αυτό? Υστερεί κάπου?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 πολύ κακα σχολια για να το παρεις... Στα 200 ευρο βρίσκεις πολύ καλα κ αξιολογα Monitor
angelosxatz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 33 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε πολύ κακα σχολια για να το παρεις... Στα 200 ευρο βρίσκεις πολύ καλα κ αξιολογα Monitor Όπως?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Ρε παιδιά, συγγνώμη, δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο monitor, αλλά οι 2 από τις 4 κριτικές αφορούν κυρίως προβληματικά κομμάτια. Το αν η οθόνη είναι καλή ή όχι δεν προκύπτει από κάπου.
lionheart75 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως λογικά να το πάρεις αν ξέρεις και έχεις δει 2-3 πράγματα, va panel της samsung και να είναι μάπα δύσκολο. Απ την άλλη το monitor είναι curved και αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι va το panel είναι θετικό καθώς δεν χάνεις ουσιαστικά σε γωνίες θέασης λόγο της κυρτότητας. Γιαυτό άλλωστε και η samsung (και άλλοι κατασκευαστές) βάζουν va panels σε curved monitors που κάθεσαι κεντρικά πάντα. Επομένως μην διαβάζετε τα σχόλια και αν ενδιαφέρεστε πηγαίνετε να την δείτε από κοντά. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι το pixel density που είναι πολύ χαμηλό λόγο μεγέθους panel και χαμηλής ανάλυσης (1080p), κατά τα άλλα φαντάζει vfm στα 200 ευρώ για κάποιον που θέλει φθηνό μεγάλο monitor. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από lionheart75 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 21 λεπτά πριν, angelosxatz είπε Όπως? https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston.html?price_min=150&price_max=210 Όλα τα αρχικα με βαση δημοτικοτητα είναι ανωτερα!
maxdore217 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 23 λεπτά πριν, Orestis_G είπε Ρε παιδιά, συγγνώμη, δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο monitor, αλλά οι 2 από τις 4 κριτικές αφορούν κυρίως προβληματικά κομμάτια. Το αν η οθόνη είναι καλή ή όχι δεν προκύπτει από κάπου. Μήπως αυτό ακριβός το κομμάτι θα έπρεπε να προσέξεις περισσότερο ? Στην ουσία επειδή είναι Τv/Μονιτορ λογικό είναι να μην αποδίδει τα μέγιστα σε κανένα από τα 2 όπως δλδ είναι όλα τα Combo Πράγματα ... δεν το λέω εγώ το λέει και η μια αξιολόγηση που είναι ναι μεν θετική αλλά έχει αφήσει υπονοούμενα ότι δεν είναι και φουλ ευχαριστιμένος ... ως τιμή δεν είναι άσχημα ωστόσο αν κάποιος θέλει καθαρά μόνιτορ σίγουρα υπάρχουν και φθηνότερα και με μεγαλύτερη ανάλυση ακόμα και σε αυτά τα λεφτά όπως το ΑΟC που πλέον παίζει φθηνότερα από την τότε τιμή. 2
lionheart75 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Μήπως αυτό ακριβός το κομμάτι θα έπρεπε να προσέξεις περισσότερο ? Στην ουσία επειδή είναι Τv/Μονιτορ λογικό είναι να μην αποδίδει τα μέγιστα σε κανένα από τα 2 όπως δλδ είναι όλα τα Combo Πράγματα ... δεν το λέω εγώ το λέει και η μια αξιολόγηση που είναι ναι μεν θετική αλλά έχει αφήσει υπονοούμενα ότι δεν είναι και φουλ ευχαριστιμένος ... ως τιμή δεν είναι άσχημα ωστόσο αν κάποιος θέλει καθαρά μόνιτορ σίγουρα υπάρχουν και φθηνότερα και με μεγαλύτερη ανάλυση ακόμα και σε αυτά τα λεφτά όπως το ΑΟC που πλέον παίζει φθηνότερα από την τότε τιμή. Το AOC το είχα, πολύ καλό panel για ~200€, 2k mva 1440p (αν είσαι τυχερός βέβαια και πετύχεις κομμάτι που δεν έχει καμμένα - κολλημένα pixels), freesync 75Hz όπως και η samsung AΛΛΑ, -άθλια βάση - το Monitor Κουνιέται / ταλαντώνεται και με φτέρνισμα, -Πλαστικά κάτω του μετρίου με πολύ κακή συναρμογή η οποία φαίνεται οπτικά (κενά στα πλαστικά περιμετρικά του panel). Όχι μόνο στο δικό μου κομμάτι αλλά και σε κομμάτια φίλων που την πήραν, -έλλειψη vesa mount (η samsung έχει) για να την βάλεις σε άλλη σταθερή βάση θα χρειαστείς και μπράτσα στήριξης που αυξάνουν το κόστος αλλά χαλάνε και την εμφάνιση του panel. Το AOC είναι καλό αλλά έχει και αυτό πολλές ελλείψεις - θέματα. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από lionheart75
maxdore217 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lionheart75 είπε Το AOC το είχα, πολύ καλό panel για ~200€, 2k mva 1440p (αν είσαι τυχερός βέβαια και πετύχεις κομμάτι που δεν έχει καμμένα - κολλημένα pixels), freesync 75Hz όπως και η samsung AΛΛΑ, -άθλια βάση - το Monitor Κουνιέται / ταλαντώνεται και με φτέρνισμα, -Πλαστικά κάτω του μετρίου με πολύ κακή συναρμογή η οποία φαίνεται οπτικά (κενά στα πλαστικά περιμετρικά του panel). Όχι μόνο στο δικό μου κομμάτι αλλά και σε κομμάτια φίλων που την πήραν, -έλλειψη vesa mount (η samsung έχει) για να την βάλεις σε άλλη σταθερή βάση θα χρειαστείς και μπράτσα στήριξης που αυξάνουν το κόστος αλλά χαλάνε και την εμφάνιση του panel. Το AOC είναι καλό αλλά έχει και αυτό πολλές ελλείψεις - θέματα. Όλα αυτά που λες βγήκαν ως αποτέλεσμα μιας συνολικής εικόνας της αγοράς, με περισσότερες από 25 αγορές που έγιναν εδώ από το amazon και άλλους και από άτομα που είπαν την πάσα αλήθεια προς όλους και δεν είχαν αυτό το Κρητικό ( το δικό μου είναι καλύτερο ) χωρίς απόδειξη για αυτό ..ούτε για την Παραπάνω samsung έχουμε δείγμα τι ποιότητα υλικών έχει ( για να τα λέμε όπως έχουν τα πράγματα , αυτά που λένε δεν είναι και τα καλύτερα ως ώρας αλλά δεν το υπολογίζω ως δείγμα ). Ότι πληρώνεις παίρνεις λένε και είναι κανόνας ( δύσκολα θα βρεθεί προϊόν που να αγγίζει τιμή προσφοράς και να είναι τρομερό ) και αυτό γιατί συνήθως τα φθηνότερα μοντέλα είναι fu που είναι ακόμα χειρότερα. Όσο για τα pixel είναι πολιτική της κάθε εταιρίας πόσο καμμένα δέχεται ... πλέον δύσκολα να είναι φθηνό και με zero pixel .Οπότε δεν το κάνει μόνο η ΑΟC αλλά και Sony κτλ . Όταν πήρα το 2013 tv πήρα lg όταν η εταιρία μου έστειλε email ότι με 1 pixel αλλαγή με καινούργια! Δεν το γνωρίζω το μονιτορ της προσφοράς πιθανόν για κάποιον που θέλει combo να είναι αρκετά καλή περίπτωση , ωστόσο για κάποιον που θέλει μονιτορ δεν είναι! ΥΓ. Το κακό με το ΑΟC τότε στα 250€ ήταν ότι οι 2-3 αρχικοί έλεγαν δεν υπάρχει αυτή η τιμή σε κάτι τόσο αξιόπιστο και εν τέλει η ποιότητα κατασκευής ήταν για αυτά τα χρήματα ή και λιγότερα ! Άρα παρασύρθηκε κόσμος από απόψεις που δεν ήταν ακριβός σωστές. Πλέον η τιμή είναι στο περίπου στα 180€ άρα δεν ήταν και η super προσφορά αλλά το φθηνότερο με αυτά τα χαρακτηριστικά. Όπως και εδώ τώρα δλδ ( το συγκεκριμένο LV32F390 είναι το φθηνότερο με αυτά τα χαρακτ. δεν ξέρουμε όμως πόσο καλή tv είναι και πόσο καλό μόνιτορ είναι ! ) Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από maxdore217 1
SeNNinhA Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μου φτανει για να το προσπερασω το γεγονος οτι εχει μικρή γωνια θεασης συμφωνα με τις κριτικες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα