Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου είχαν κάνει δώρο το msart cover της Apple για το iPad μου και μέσα σε 2 χρόνια έχει διαλυθεί, ξεφτίσει κλπ. Έχει πάρει κανείς κάποιο cover έστω κ 3ου κατασκευαστή που να έχει αντέξει και να είναι ευχαριστημένος;

Δημοσ.

επειδή ήμουν και εγώ στη θέση σου γιατί ότι και να είχα χρησιμοποιήσει (από apple έως κινεζιά) είχαν σκορπίσει, μόνο αυτό έχει αντέξει. δεν είναι ίδιο αισθητικά με αυτό της apple (βασικά καμία σχέση) αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο πολύ καιρό τώρα

Δημοσ.

Εγώ έχω της Laut στα 39ευρώ και είναι σκυλί!Καθημερινή χρήση , βάλε , βγάλε διαρκώς και δεν νιώθει τίποτα!Την συνιστώ!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, liospi είπε

επειδή ήμουν και εγώ στη θέση σου γιατί ότι και να είχα χρησιμοποιήσει (από apple έως κινεζιά) είχαν σκορπίσει, μόνο αυτό έχει αντέξει. δεν είναι ίδιο αισθητικά με αυτό της apple (βασικά καμία σχέση) αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο πολύ καιρό τώρα

Πολύ γκουμούτσα όμως βρε φίλε!

12 ώρες πριν, nikοs είπε

Εγώ έχω της Laut στα 39ευρώ και είναι σκυλί!Καθημερινή χρήση , βάλε , βγάλε διαρκώς και δεν νιώθει τίποτα!Την συνιστώ!

Αυτό κοστίζει όσο και της Apple όμως!

Δημοσ.

Άμα καλύπτει η θήκη κ την πλάτη του iPad νομίζω πως παραείναι! Εγώ θα ήθελα κάτι σαν το smart cover απλά σε εταιρία πιό φθηνή από την Apple... τι λέτε;

Δημοσ.

Και μενα σε ipad 5ετιας ομως,ειχε ξεφτισει εντελως. Εχω παρει το ESR Yipee στα μισα και παρακατω χρηματα κι ειναι μια χαρα.

Δεν ξερω ποιο ipad εχεις,παντως εγω το πηρα απο το mozik.gr,εχει καλη ποικιλια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/8/2018 στις 10:44 ΜΜ, nmamag είπε

Mε 5ευρώ ρε φίλε μου φαίνεται πως θα είναι τις πλάκας... για πες εσύ που το πήρες και έχεις άποψη, τι λέει από ποιότητα κατασκευής;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω παρει για το μινι 4 και 2  ipad air και είναι μια χαρα για τα λεφτα που δινεις παντα

Αν βεβαια θελεις τοπ ποιοτητα πας στην original

IMG_2255.jpg

IMG_2256.jpg

IMG_2257.jpg

IMG_2258.jpg

IMG_2259.jpg

IMG_2260.jpg

IMG_2261.jpg

IMG_2262.jpg

Επεξ/σία από nmamag
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4-5 μηνες και είναι το air 2

εχω αντιστοιχη θηκη για ipad mini 4( original και την των 5 € )  και ipad 2018

Επεξ/σία από nmamag

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...