Προς το περιεχόμενο

Macbook pro 15 και docking stations ???

Pantelismor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας,

Εχω ενα macbook pro 15, σταθερο pc windows και παραλληλα μια οθονη LG 27 με αναλυση που φτανει εως 2560x1440.

Αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι να αγορασω ενα dock station προκειμενου να συνδεσω πανω το HDMI της οθονης, καλωδια USB για σκληρους και ενα audio output ωστε να ειναι συνδεδεμενο με τα ηχεια. Απο οτι καταλαβενετε το κανω αυτο για να μην συνδεω καθε φορα πολλα καλωδια στο mac μου αλλα και παραλληλα αν χρειαστω να τα συνδεω ολα αυτα και στο σταθερο μου υπολογιστη.

Εψαξα στο ιντερνετ για docking station , βρηκα διαφορες επιλογες αλλα διαβαζωντας σχολια και ψαχνωντας μου δημιουργηθηκαν καποιοι προβληματισμοι.

Πρωτον πολλα docking station η αναλυση που φτανουν δεν ειναι εως 2560x1440. Μπορει να ειναι πχ 2048 επι 1536 αυτο με φοβιζει καθως κατα 90 % ασχολουμαι με edit φωτογραφιων και φοβαμαι μηπως δεν εχω την ιδια ποιοτητα στην εξωτερικη οθονη την 27 αρα οταν την συνδεσω με αυτο τον τροπο αντι κατευθειαν πανω στο mac.

Δευτερον ενω πολλα  docking station αναφερουν οτι ειναι συμβατα με mac πολλοι χρηστες σχολιαζουν οτι εχουν προβλημα συμβατοτητας και τελικα δεν μπορουν να συνδεσουν τα mac tους.

Τριτον φοβαμαι μηπως ολες αυτες οι συσκευες που θα ειναι συνδεδεμενες γενικα αργουν με αποτελεσμα να πεταξω τα χρηματα μου σε κατι που δεν θα το χρησιμοποιησω.

λαμβανωντας υποψιν ολα αυτα θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι η γνωμη σας για τα docking station και αν πιστευεται οτι κανουν δουλεια να μου προτεινεται καποιο που να μην εχει τα παραπανω προβληματα.

Το Budget μου φτανει max  τα 120 euro.

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...