Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, gakost είπε

Γιατί τόση ισοπέδωση για τα προβλήματα. Οκ μπορεί να βγηκε ένα μοντέλο πριν απο 3-4 χρονια προβληματικο δεν λέει κάτι αυτο. Υπαρχει και η άλλη πλευρά, εμένα το g3 πχ ακόμη δουλεύει απροβληματιστα. Το φιάσκο με το note 7 το ξεχάσετε βλέπω όπως τα διάφορα προβληματα της apple και μιλάμε για τις κορυφαίες στον χώρο εταιρίες. Για όποιον επιμένει υπαρχουν και αναφορές ότι η Xiaomi αγαπημένη πολλων έχει τα πιο αναξιόπιστα τηλέφωνα.

https://www.androidauthority.com/phone-models-repair-report-886115/

Αυτό που λέω είναι δείτε το κινητό και απφασειστε, το να το βγάλουμε αναξιόπιστο χωρίς να έχει καν κυκλοφορήσει είναι εντελώς ακυρο

Έχω πάνω από 7 χρόνια περίπου τις ναυαρχιδες τις lg (ας πρόσεχα )

Από g2 g4 g5 v10 μόνο το g2 ήταν ΑΨΟΓΟ σε όλα το g4 bootloop g5 πρόβλημα με τα friends v10 bootloop (ακόμα έχω το ίδιο v10 3 χρόνια ) αλλά δυστυχώς όλα τα προϊόντα τους είχαν προβλήματα και το service χείριστο ειδικά για την σειρά V που δεν εισάγεται επίσημα από την lg στην Ελλάδα 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, gakost είπε

Γιατί τόση ισοπέδωση για τα προβλήματα. Οκ μπορεί να βγηκε ένα μοντέλο πριν απο 3-4 χρονια προβληματικο δεν λέει κάτι αυτο. Υπαρχει και η άλλη πλευρά, εμένα το g3 πχ ακόμη δουλεύει απροβληματιστα. Το φιάσκο με το note 7 το ξεχάσετε βλέπω όπως τα διάφορα προβληματα της apple και μιλάμε για τις κορυφαίες στον χώρο εταιρίες. Για όποιον επιμένει υπαρχουν και αναφορές ότι η Xiaomi αγαπημένη πολλων έχει τα πιο αναξιόπιστα τηλέφωνα.

https://www.androidauthority.com/phone-models-repair-report-886115/

Αυτό που λέω είναι δείτε το κινητό και απφασειστε, το να το βγάλουμε αναξιόπιστο χωρίς να έχει καν κυκλοφορήσει είναι εντελώς ακυρο

Γιατι η LG το παραεκανε με τα bootloop...  καμια αλλη εταιρια δεν ειχε συνεχομενα τετοιες αστοχιες...

Πολυ δυνατα κινητα παντως τα V μπραβο στη LG που προσπαθει..!

Επεξ/σία από cpgr
Δημοσ.

Κι εγώ βλέπω νερά στο πάτωμα και λέω, θα είναι από τις πολλές διαρροές, αλλά τελικά μου έπεσε ο καφές......

Δημοσ.

Μπραβο και πολυ καλο.

Κατοχος G7 αυτη τη στιγμη και πριν ειχα το V30.

Οι διαφορες στο hardware δεν υπαρχουν. Οπως ουτε και στο software. Αυτο που εχει διαφορα ειναι οτι το g7 ειναι πιο μακροστενο που το κανει να καθεται στο χερι πολυ πολυ καλυτερα. Και σαφως το boombox effect που σε αφηνει με ανοιχτο το στομα.

Το v40 φαινεται να παει να κανει κατι διαφορετικο και θα το καλοδεχτω οπως και ολες τις LG κινηταρες.

LG G2, G3, G4, G5, G6 και G7, v10, v20, v30.

Α... G7? Το καλυτερο notch που ετυχε να εχω στα χερια μου... ΜΑΚΡΑΝ! Αν ηταν και OLDE, οπως παει το v40, δεν θα καταλαβαινα οτι υπαρχει. Απλα θα εμφανιζονταν πραματα πανω στο κινητο.

Το εχει αποδειξει στο κοινο της η LG οτι αξιζει τα λεφτα της καθε φορα.

(τοσα χρονια να μην παθω ουτε ενα bootloop? Μα πως???)

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, esgnapalm είπε

Έχω πάνω από 7 χρόνια περίπου τις ναυαρχιδες τις lg (ας πρόσεχα )

Από g2 g4 g5 v10 μόνο το g2 ήταν ΑΨΟΓΟ σε όλα το g4 bootloop g5 πρόβλημα με τα friends v10 bootloop (ακόμα έχω το ίδιο v10 3 χρόνια ) αλλά δυστυχώς όλα τα προϊόντα τους είχαν προβλήματα και το service χείριστο ειδικά για την σειρά V που δεν εισάγεται επίσημα από την lg στην Ελλάδα 

Εχω το G5 3 χρόνια τώρα και είναι τίμιο το πρόβλημα με τα friends πώς το λές κι έγω έχω πρόβλημα με τα φιλαράκια μου μερικές φορές αλλά δεν κατακρίνω κιόλας.LG τίμια φίρμα για εμένα πάντως.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, akistras1 είπε

Αξιοσημείωτο βέβαια που έβαλαν bezel διπλά από το notch και δεν έκαναν άλλο ένα notchοκινητό! 🙃 (Γκουχου γκουχου Google 😠)

You have been fooled.

Δημοσ.

Η LG είναι από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο και τα κινητά της ομοίως Το ότι καποιες συσκευές είχαν πρόβλημα με bootloop αυτό δεν χαρακτηρίζει την εταιρεία και τα προϊόντα της.Και γω ήμουν κάτοχος LG G4 παλιότερα και μάλιστα ειχα αγοράσει 2 συσκευές και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα Όσοι αντιμετώπισαν bootloop αντικαταστάθηκε η πλακέτα δωρεάν με καινούργια που δεν είχε πρόβλημα και 2 χρόνια εγγύηση από τη αντικατάσταση.Δηλ μπορούσε κάποιος να είχε 3.5 χρόνια εγγύηση.Πολυ ωραίο το V30 και φαντάζομαι και αυτό.Το notch δεν το γλιτώσαμε ούτε από την Lg.μονο η Samsung κρατάει ακόμα χαρακτήρα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ωραίο! LG τιμιότατες ναυαρχίδες με φοβερές οθόνες και design και με τιμές πάντα σε ελεύθερη πτώση μετά την κυκλοφορία. 

What's not to like? Α βρήκα κάτι: "ThinQ" Ποια ιδιοφυΐα άραγε σκέφτηκε αυτήν την προσθήκη;

υ.σ. 5 κάμερες...μπούρδες για να δικαιολογούν τις εξωφρενικές αρχικές τιμές.

• Like 1
Δημοσ.

Τι 5 κάμερες τόσες λίγες δεν είχε ούτε ένα huawei G7 που είχα βρε βάλτε καμιά 10αρια να έχουμε . Και φέτος θέλω και στο πλαι να βλέπω κανονίστε την πορεία σας εκεί πέρα !!!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nectons18 είπε

Μωρέ και 18 να βάλει κάμερες είναι LG. LG=no-go. Απλά. Το αγοράζεις και ψάχνεις να βρεις που θα είναι η μαμακία που θα έχουν κάνει. Και στο τέλος ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ το βρίσκεις.. 

Και το ΑΣΧΗΜΟ είναι ότι δεν το βρίσκεις το πρόβλημα την πρώτη μέρα αλλά μετά από κάνα 2 μήνες... 

Ναι εχεις ενα δικιο με το V30 εκανε τοσες πολες μαμακιες οπως απο οτι κραταει η μπαταρια περισσότερο απο τα περισσοτερα . για την Hdr 10 dolby vision p oled οθονη που ειναι μαζι με του s9 οι καλυτερες οθονες . ο καλυτερος audio dac.  Αδιαβροχο . shock aprove military aprove. Gorila 5 .  μπαταρια 3.300 και το λεπτότερο στην κατηγορία με τετοια μπαταρια . Δεν εχει notch . εχει wide camera.  Καλο body ratio . απο τα πιο ελαφρυα .

Ευτηχως που αυτα ειναι νουμερα και μετρησεις απο εμπειρα site.

Γιατι εδω μεσα κοντευουμε να πιστεψουμε οτι λεει ο καθενας.

3 ώρες πριν, esgnapalm είπε

Δυστυχώς αν δεν είσαι από Αθήνα lg δεν πρέπει να αγοράσεις .

Έχουν μόνο ένα εξουσιοδοτημένο service στην Ελλάδα και είναι πιο αργοί και από replay άσε που δεν έχουν και ανταλλακτικά και περιμένεις 3 μήνες .

Όσο αφορά τώρα το v 40 αν έχει πάλι μπαταρία 3000mah δεν υπάρχει λόγος αγοράς έχω το v10 3 χρόνια με 3 μπαταρίες και πάλι μέρα δεν βγάζει 

Καμια απολυτος σχεση το v10 με το v30 v35. Αυτα κρατανε πολυ περισσότερο. Διαβάστε κανα bench mark κανα βιντεο στο youtube να δειτε οτι κραταει περισσοτερο απο ολες τις αλες ναυαρχιδες. Απλο ειναι lg v30 baterry test.  

10 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Το ποιο καλο στα lg ήταν ότι είχαν το on off στο δακτυλικό . Άπορο γιατί το έβγαλαν .

Οντος απαραδεκτο το εξτρα κουμπι στο πλαι θυμιζει Samsung s9

• Like 2
Δημοσ.

ακομα εχει η LG μπαταριες 3000mah απο το G2. 

Δημοσ.

Επί τέλους το πιο πλήρες κινητό στην αγορά..

Το v30 ήταν ότι καλύτερο είχα μέχρι τώρα. Πανέμορφο, τεράστια αυτονομία παρόλο τα 3300 μπαταρία, αδιάβροχο, συμμετρικο, κορυφαίο ήχο, wide κάμερα κλπ. 

Αν δεν χαλάσει την αυτονομία νομίζω ότι θα δίνει τα πάντα, και ζουμ κάμερα και wide και όλα τα άλλα...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...