Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, panosveto12 είπε

Ολοι την Apple αντιγραφουν ελεος πια !!

ε ναι ελεος με τους addicted σαν και εσενα που πιστευουν οτι ευτυχως υπαρχει η apple που ανακαλυψε το τροχο

• Like 2
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ημουν fan της LG. Απο το g2,g3, g4 και σειρα flex θαύμαζα την καινοτομία της εταιρείας και την προσπάθεια διαφοροποίησης απο τους άλλους. Τα τελευταία κινητά με τα notch τυπου iphone που αντιγράφει και ο τελευταίος κινέζος. Και με τα bootloop που ειχαν ολοκληρες παρτιδες κινητων. Σκετη απογοήτευση.

Επίσης το ανύπαρκτο service σε συνδυασμό με το οτι δε βρισκεις σε καταστήματα τα κινητα τους παρα μονο σε σκρουτζομάγαζα, είναι σκέτη απογοήτευση.

Τα αποτελέσματα των πωλήσεων τους μιλάνε μόνα τους για την κάτω βόλτα του τομέα των κινητών της LG.

Πρέπει να κάνουν ριζικές αλαγές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λεπτό και ελαφρύ, με ωραίο design

αν είχε και καλό service 

Επεξ/σία από leandros60
Δημοσ.

Εγώ από την άλλη, ποτέ LG για τον λόγο του development scene.

Πάντα τελευταία με τά kernel source της, πάντα 10+ variations ενός και μόνο κινητού της και πάντα από τα πρώτα που γίνονται abandoned από τους developers.

Γενικά, 0 η LG στο development, που είναι ένα από τα ατού του Android.

Δημοσ.
Στις 23/8/2018 στις 5:16 ΜΜ, esgnapalm είπε

Έχω πάνω από 7 χρόνια περίπου τις ναυαρχιδες τις lg (ας πρόσεχα )

Από g2 g4 g5 v10 μόνο το g2 ήταν ΑΨΟΓΟ σε όλα το g4 bootloop g5 πρόβλημα με τα friends v10 bootloop (ακόμα έχω το ίδιο v10 3 χρόνια ) αλλά δυστυχώς όλα τα προϊόντα τους είχαν προβλήματα και το service χείριστο ειδικά για την σειρά V που δεν εισάγεται επίσημα από την lg στην Ελλάδα 

εγκρινω και επαυξανω για το G2 το ειχα 4 χρονια και το εδωσα στον κουνιαδο μου που παλευε με τα λιμα (τα low end εννοω) της Samsung και ειδε ασπρη μερα ο ανθρωπος...

• Like 2
Δημοσ.

Τηλέφωνα σαν τα LG δύσκολα θα βγάλει άλλη εταιρία.  Είναι πολύ δυνατά,  γρήγορα και με καταπληκτικές φωτογραφικές μηχανές.  Έχω πάντα στα χέρια μου ένα LG  τηλέφωνο εδώ και πολλά χρόνια.  Έχοντας αυτή την στιγμή στα χέρια μου ένα v10  προσπαθώ να βρω κάτι άλλο γιατί το έχω καιρό και χρειάζομαι μια αλλαγή,  αλλά δεν μπορώ να βρω άλλο τηλέφωνο που να έχει την κάμερα για νυχτερινή λήψη του LG,  παρά μόνο αν πληρώσω μια μικρή περιουσία.  Και σημειώνω πάντα μαζί με το κάθε LG που είχα,  είχα και μια ακόμα συσκευή.  Η Samsung,  η huawei,  και τώρα ένα xiaomi.  Εννοείται μόλις βγει θα το δω.  Μόνο που δεν λέει το κείμενο πόσες ίντσες οθόνη θα εχει

• Like 3
Δημοσ.
Στις 24/8/2018 στις 12:08 ΠΜ, dancer είπε

ε ναι ελεος με τους addicted σαν και εσενα που πιστευουν οτι ευτυχως υπαρχει η apple που ανακαλυψε το τροχο

quote-i-m-going-to-destroy-android-becau

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...