Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται πως το πρώτο, πραγματικά νέο V-Series smartphone είναι μόλις λίγους μήνες μακριά, με την LG να φημολογείται πως θα ανακοινώσει το V40 ThinQ στα μέσα Νοεμβρίου.

Η συσκευή διαθέτει μεγάλης διαγωνίου μακρόστενη οθόνη που καμπυλώνει στα αριστερά και δεξιά –όπως συμβαίνει για παράδειγμα στο Galaxy S9+- και διαθέτει εγκοπή στο πάνω μέρος της αλλά και ένα σχεδόν «ανεπαίσθητο» πηγούνι (chin) στο κάτω μέρος. Στο σημείο που βρίσκεται η εγκοπή (ή το notch αν θέλετε) βρίσκονται δύο κάμερες, για προηγμένης τεχνολογίας αναγνώριση προσώπου αλλά και λειτουργία «πορτραίτου» (τεχνητό θόλωμα του παρασκηνίου). Η οθόνη θα είναι τεχνολογίας P-OLED.

Όπως μπορείτε επίσης να δείτε, διαθέτει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος. Λαμβάνοντας υπόψη την διάταξη των καμερών σε άλλες σύγχρονες συσκευές της εταιρείας, δεν πρόκειται να εγκαταλειφθεί ο συνδυασμός της κάμερας με το ευρυγώνιο σύστημα φακών και της κάμερας με τηλεφακό. Ενδεχομένως ο τρίτος αισθητήρας να είναι μονοχρωματικός. Οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος συνοδεύονται από φλας και από έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στην αριστερή πλευρά της συσκευής θα υπάρχει μαζί με τα πλήκτρα για την αυξομείωση του ήχου το dedicated πλήκτρο για τον Google Assistant ενώ στην δεξιά θα υπάρχει το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης που δεν βρίσκεται πια μαζί με τον fingerprint reader.

V40_1.jpg.d39eacb1984c61a69d465b809824b18d.jpg

Διαθέτει υποδοχή 3.5mm ενώ φημολογείται πως δεν θα απουσιάζει ο quad-DAC για υψηλής ανάλυσης ήχο. Στο εσωτερικό του LG V40 πιθανότατα θα βρίσκεται το Snapdragon 845 SoC της Qualcomm. Να αναφέρουμε πως οι παραπάνω πληροφορίες καθώς και τα "renders" που διέρρευσαν ενδέχεται να ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας, καθώς η πηγή είναι σχετικά άγνωστη - η είδηση παρόλα αυτά αναδημοσιεύτηκε σε αρκετές γνωστές ιστοσελίδες.

V40_2.jpg.f478f3d324314130e13651420ce2dd5c.jpg

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Δεν είμαι fan της LG στα κινητά και δύσκολα θα αγόραζα ένα.

Αλλά έχω δει το V30 από κοντά.

Πολύ καλό. Γρήγορο, λεπτό και ελαφρύ, με ωραίο design.

Μιλάμε κινητάρα! 

Αν στο V40 φτιάξουν και τη ποιότητα στις κάμερες, τότε σίγουρα, θα πάω να πάρω ένα.

• Like 2
Δημοσ.

Αξιοσημείωτο βέβαια που έβαλαν bezel διπλά από το notch και δεν έκαναν άλλο ένα notchοκινητό! 🙃 (Γκουχου γκουχου Google 😠)

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nectons18 είπε

Μωρέ και 18 να βάλει κάμερες είναι LG. LG=no-go. Απλά. Το αγοράζεις και ψάχνεις να βρεις που θα είναι η μαμακία που θα έχουν κάνει. Και στο τέλος ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ το βρίσκεις.. 

Και το ΑΣΧΗΜΟ είναι ότι δεν το βρίσκεις το πρόβλημα την πρώτη μέρα αλλά μετά από κάνα 2 μήνες... 

Αυτό είναι που φοβάμαι στα LG.. αλλά όπως έγραψα, το V40 ίσως και ν' αξίζει το ρίσκο.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς αν δεν είσαι από Αθήνα lg δεν πρέπει να αγοράσεις .

Έχουν μόνο ένα εξουσιοδοτημένο service στην Ελλάδα και είναι πιο αργοί και από replay άσε που δεν έχουν και ανταλλακτικά και περιμένεις 3 μήνες .

Όσο αφορά τώρα το v 40 αν έχει πάλι μπαταρία 3000mah δεν υπάρχει λόγος αγοράς έχω το v10 3 χρόνια με 3 μπαταρίες και πάλι μέρα δεν βγάζει 

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, esgnapalm είπε

Δυστυχώς αν δεν είσαι από Αθήνα lg δεν πρέπει να αγοράσεις .

Έχουν μόνο ένα εξουσιοδοτημένο service στην Ελλάδα και είναι πιο αργοί και από replay άσε που δεν έχουν και ανταλλακτικά και περιμένεις 3 μήνες .

Όσο αφορά τώρα το v 40 αν έχει πάλι μπαταρία 3000mah δεν υπάρχει λόγος αγοράς έχω το v10 3 χρόνια με 3 μπαταρίες και πάλι μέρα δεν βγάζει 

Αυτο ισχυει απειρα. Μονο αν μενεις διπλα στη procordia αξιζει να παρεις Lg. Το G4, απο Θεσσαλονικη που το εχω στειλει 4 φορες, καθε φορα καρτερικα περιμενα να αλλαξει το status στη πορεια της επισκευης για να γινει ready και μετα invoiced!!!

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Μόλις διάβασα τον τίτλο με τις 5 κάμερες, μου έφυγε η μύξα κυριολεκτικά. 

Πάω να πλύνω το genesis mousepad aka τραπεζομάντιλο. 

Thanks "TS" 

Δημοσ.

Γιατί τόση ισοπέδωση για τα προβλήματα. Οκ μπορεί να βγηκε ένα μοντέλο πριν απο 3-4 χρονια προβληματικο δεν λέει κάτι αυτο. Υπαρχει και η άλλη πλευρά, εμένα το g3 πχ ακόμη δουλεύει απροβληματιστα. Το φιάσκο με το note 7 το ξεχάσετε βλέπω όπως τα διάφορα προβληματα της apple και μιλάμε για τις κορυφαίες στον χώρο εταιρίες. Για όποιον επιμένει υπαρχουν και αναφορές ότι η Xiaomi αγαπημένη πολλων έχει τα πιο αναξιόπιστα τηλέφωνα.

https://www.androidauthority.com/phone-models-repair-report-886115/

Αυτό που λέω είναι δείτε το κινητό και απφασειστε, το να το βγάλουμε αναξιόπιστο χωρίς να έχει καν κυκλοφορήσει είναι εντελώς ακυρο

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gakost είπε

Γιατί τόση ισοπέδωση για τα προβλήματα. Οκ μπορεί να βγηκε ένα μοντέλο πριν απο 3-4 χρονια προβληματικο δεν λέει κάτι αυτο. Υπαρχει και η άλλη πλευρά, εμένα το g3 πχ ακόμη δουλεύει απροβληματιστα. Το φιάσκο με το note 7 το ξεχάσετε βλέπω όπως τα διάφορα προβληματα της apple και μιλάμε για τις κορυφαίες στον χώρο εταιρίες. Για όποιον επιμένει υπαρχουν και αναφορές ότι η Xiaomi αγαπημένη πολλων έχει τα πιο αναξιόπιστα τηλέφωνα.

https://www.androidauthority.com/phone-models-repair-report-886115/

Αυτό που λέω είναι δείτε το κινητό και απφασειστε, το να το βγάλουμε αναξιόπιστο χωρίς να έχει καν κυκλοφορήσει είναι εντελώς ακυρο

??? και γι λες για ολα mono v40 ακομη δεν ακουσαμε τπτ και το χειροτερο ειναι οτι αρχιζουν ξαφνικα και μαζικα........ η αν εισαι ατυχο και σου πεσει κλάψτο σε ελαχιστο χρονο θα το παρεις στο χερι μετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...