therock Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Τωρα που επεσαν καπως οι τιμες σκεφτομαι μετα απο καιρο να παρω κανα νεο δισκο, να μπορεσω να εχω συγκεντρομενα τα περισσοτερα δεδομενα μου σε ενα μερος γιατι τωρα ολο βαζω-βγαζω δισκους και εχει κουρασει. Δεν προκειται για ευαισθητα δεδομενα οποτε και να χτυπησει καποιος δε χαλασε ο κοσμος, και οτι αξιζει θα το χω καπου backup. Παρολα αυτα μην ειναι και fail magnet και εχουμε τρεξιματα χωρις λογο. Κοιταζω μεγεθος 4-6tb. -Σε πρωτη σκεψη σκεφτηκα ενα ζευγαρι wd passport 4tb. https://www.skroutz.gr/s/10308875/Western-Digital-My-Passport-4TB-2016.html Σχετικα Καλη τιμη, ευκολη συνδεση, δε θελουν ρευμα -Απο την αλλη αν παρω εσωτερικους 3.5 που χουν καλυτερες ταχυτητες, περισσοτερο αξιοπιστοι, και πιο οικονομικοι, σκεφτομαι ειτε καναν απο τους φθηνοτερους 4tb (Blue, Purple, Barracuda) η κανα ζευγαρι skyhawk 6tb (ακραια περιπτωση γιατι παμε 300αρι και φευγα, και δε το χω υπολογισει για τοσο, ειμαι διστακτικος) Δε ξερω για πειτε καμμια ιδεα γιατι ειμαι στο ψαξιμο και θελω να τελιωνω με την αποφαση
Jiakometi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αν το δίλλημα εσωτερικοί vs εξωτερικοί είναι μικρό (=αδιάφορο) εγώ θα πήγαινα σε εσωτερικούς. Οπως λες και εσύ πιό γρήγοροι, μικρότερο κόστος.... Τι άλλο θέλεις....? WD Purple και BARACUDA προκρίνονται κατά την γνώμη μου. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Jiakometi
whatsmyname Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 θα σου ελεγα καλυτερα να αγορασεις μικροτερης χωρητικοτητας δισκους γτ αν κατι παει λαθος και σου χαλασει, θα χασεις πολλα δεδομενα. Προσωπικα δεν προτιμω τους seagate γτ ειναι γνωστοι για την κακη τους ποιοτητα κατασκευης ( https://www.pcworld.com/article/3028981/storage/seagate-slapped-with-a-class-action-lawsuit-over-hard-drive-failure-rates.html , https://www.geek.com/news/seagate-is-being-sued-for-selling-shoddy-hard-drives-1646154/ ). Οι toshiba canvio ειναι αρκετα τιμιοι δισκοι σαν εξωτερικοι και αρκετα φθηνοι, οπως επισης και οι wd red nas ειναι πολυ καλοι αλλα με μεγαλυτερο κοστος.
rofl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 εγκυκλοπαιδικα στα my passport και τους περισσοτερους 2,5αρηδες κατι extra. περα απο το δισκο αν τυχον κατι παθει η θηκη η το usb, δεν εχουν sata, οποτε καλη τυχη να παρουμε πισω τα δεδομενα με ευκολο τροπο.
Jiakometi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να στηρίζεται στην ποιότητα - αξιοπιστία του δίσκου για τα δεδομένα του και όχι σε ένα back up. Όλοι οι δίσκοι χτυπάνε.... Όπως έχει ξανά ειπωθεί εδώ το ερώτημα δεν είναι, αν θα χτυπήσει αλλά πότε θα χτυπήσει. Πάρε όποιον θέλεις, - μπορείς, αλλά, κάνε back up. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Jiakometi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα