Ocelote Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Ένα διαχρονικό πρόβλημα που συνόδευε τα βίντεο –ανεξαρτήτως μορφής και τύπου- ταλαιπωρώντας τους λάτρεις τους, ήταν η αδυναμία των διαθέσιμων προγραμμάτων, εφαρμογών και σουιτών, να ικανοποιήσουν όλες ή εν πάση περιπτώσει την πλειοψηφία των αναγκών των χρηστών. Ως εκ τούτου, οι τελευταίοι χρειάζονταν ανά πάσα στιγμή τρία-τέσσερα ή και περισσότερα διαφορετικά προγράμματα, καθένα εκ των οποίων έκανε και κάτι διαφορετικό, συμπληρώνοντας τα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα η καθημερινότητά τους να γίνεται αχρείαστα πολύπλοκη. Μιλώντας περί βίντεο, δεν αναφερόμαστε μόνο στους επαγγελματίες του είδους, τους μοντέρ ή τους streamers για παράδειγμα. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει ανάγκες σχετικές με βίντεο: από την αποθήκευση ενός βίντεο στο YouTube για offline προβολή, μέχρι τη μετατροπή ενός αρχείου από έναν τύπο σε έναν άλλο για την ορθή αναπαραγωγή του σε κάποια συσκευή. Τα όσα ενδεχομένως να χρειαστούμε μέσα στην ημέρα δεν είναι και λίγα και ιδανικά, θα θέλαμε ανεξαρτήτως ανάγκης, να πρέπει να διαχειριστούμε ένα πρόγραμμα –και καλό. Στον ρόλο αυτό λοιπόν, έρχεται να ανταποκριθεί το Video Converter Ultimate της Wondershare, μία εύχρηστη πλατφόρμα που θα σας επιτρέψει να κάνετε αυτό που θέλετε, χωρίς να σας μπλέκει με λεπτομέρειες. Την εταιρεία πιθανόν να τη γνωρίζετε από ένα ακόμη δημοφιλές πρόγραμμα που αναπτύσσει, το DVD Maker. Διαβάστε ολόκληρο το review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alikara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) αρχαίο... και πολλά τρέχουν από "πίσω" Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από alikara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) adobe premiere μόνο για επεξεργασία άπαξ και το μάθεις γίνεται εργαλείο πολύ εύχρηστο 😉 για download υπάρχουν και online μια χαρά Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από georgepppo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 18 λεπτά πριν, alikara είπε αρχαίο... και πολλά τρέχουν από "πίσω" Τι προτείνεις δηλαδή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
produde Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Handbrake και ξερό ψωμί (https://handbrake.fr/). Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από produde 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Να προειδοποιησω οτι τα "προγραμματα" της Wondershare πρεπει να αποφευγονται, μια και εγκαθιστουν ενα σωρο περιεργα πραγματα που ειναι εξαιρετικα δυσκολο να τα βγαλεις μετα. Θαλεγα οτι ειναι malware τυπου Auslogic defrag και CCleaner (αφου αγοραστηκε απο την Avast και μετα). Μακρυα. Handbrake, VidCoder, Vsdc. Εξαιρετικα εναλλακτικα και δωρεαν προγραμματα. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
copydisk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Wondershare: All your resources and data are belong to us! convertilla.com απλό, καλό και γενικά τέλειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Free Studio της DVDVideoSoft το handbrake είναι το απόλυτο για μετατροπη σε MP4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Λυπάμαι που διαβάζω τόσο άσχημα πράγματα για την εταιρία μιας και εδώ και πάνω από 6 μήνες χρησιμοποιώ το Filmora Wondershare Video Editor για να φτιάχνω video. Ξέρω πολύ καλά ότι Adobe Premiere, Sony Vegas και Final Cut αποτελούν πολύ δυνατά χαρτιά και industry standard στον τομέα, αλλά η ταχύτητα και η ευκολία που έχει το περιβάλλον του Filmora με έχει κερδίσει, παρόλο που δεν είναι επαγγελματικό εργαλείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, georgepppo είπε adobe premiere μόνο για επεξεργασία άπαξ και το μάθεις γίνεται εργαλείο πολύ εύχρηστο 😉 για download υπάρχουν και online μια χαρά 2 ώρες πριν, Innersense είπε Λυπάμαι που διαβάζω τόσο άσχημα πράγματα για την εταιρία μιας και εδώ και πάνω από 6 μήνες χρησιμοποιώ το Filmora Wondershare Video Editor για να φτιάχνω video. Ξέρω πολύ καλά ότι Adobe Premiere, Sony Vegas και Final Cut αποτελούν πολύ δυνατά χαρτιά και industry standard στον τομέα, αλλά η ταχύτητα και η ευκολία που έχει το περιβάλλον του Filmora με έχει κερδίσει, παρόλο που δεν είναι επαγγελματικό εργαλείο. Adobe Premiere, Sony Vegas και Final Cut είναι για επαγγελματική επεξεργασία βίντεο, το Video Converter της Wondershare δεν είναι καν για επεξεργασια αλλα για μετατροπη βίντεο. Επισης για επεξεργασια βιντεο υπαρχουν πολυ πιο προσιτα προγραμματα από αυτα που αναφερθηκαν, κανενας αρχαριος δε θα σκασει εκατοστάρικα για να ανεβαζει βιντεο στο youtube. Σε αυτην την κατηγορια δεν εχει ανταγωνισμο το τρομερο PowerDirector της CyberLink. Χρησιμοποιω το συγκεκριμένο προγραμμα της WonderShare αρκετα χρονια και δεν ειχα ποτε θεμα με adware και λοιπές εφαρμογές. Επισης ειναι απο τις πρωτες εφαρμογές που υποστηριξαν μετατροπη με χρηση πολλων πυρηνων απο ότι θυμαμαι. Το Handbrake ειναι εξαιρετικο για δωρεαν, οπως με ολα τα δωρεαν τα βρισκει σκουρα με διαφορα format αρχειων (2 φορες το εχω δοκιμασει και τις 2 αποδειχτηκε αχρηστο για το αρχειο που ηθελα που ηταν απο μια σχετικα συγχρονη Sony κάμερα). Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από xaerialtwistx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 56 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Adobe Premiere, Sony Vegas και Final Cut είναι για επαγγελματική επεξεργασία βίντεο, το Video Converter της Wondershare δεν είναι καν για επεξεργασια αλλα για μετατροπη βίντεο. Επισης για επεξεργασια βιντεο υπαρχουν πολυ πιο προσιτα προγραμματα από αυτα που αναφερθηκαν, κανενας αρχαριος δε θα σκασει εκατοστάρικα για να ανεβαζει βιντεο στο youtube. Σε αυτην την κατηγορια δεν εχει ανταγωνισμο το τρομερο PowerDirector της CyberLink. Χρησιμοποιω το συγκεκριμένο προγραμμα της WonderShare αρκετα χρονια και δεν ειχα ποτε θεμα με adware και λοιπές εφαρμογές. Επισης ειναι απο τις πρωτες εφαρμογές που υποστηριζαν μετατροπη με χρηση πολλων πυρηνων απο ότι θυμαμαι. Το Handbrake ειναι εξαιρετικο για δωρεαν, οπως με ολα τα δωρεαν τα βρισκει σκουρα με διαφορα format αρχειων (2 φορες το εχω δοκιμασει και τις 2 αποδειχτηκε αχρηστο για το αρχειο που ηθελα που ηταν απο μια σχετικα συγχρονη Sony κάμερα). Ποιος σου ειπε οτι πρεπει να σκασεις κατοσταρικα να κατεβασεις το premiere 😛 στην ελλαδα εισαι οχι στην αμερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, georgepppo είπε Ποιος σου ειπε οτι πρεπει να σκασεις κατοσταρικα να κατεβασεις το premiere 😛 στην ελλαδα εισαι οχι στην αμερικη Και ποιος είπε ότι θέλουμε να γεμίζουμε τα pc μας με τα διάφορα viruses που υπάρχουν στα cracks? Ακόμα και αν δεν έχει κάποιο περίεργο αρχείο μέσα, προσωπικά δεν θέλω να έχω μη αυθεντικό λογισμικό στα pc μου. Με 25 ευρώ στο humblebundle έχει ένα τρομερό πακέτο για audio & video editing από cyberlink! Για πιο λόγο λοιπόν να το ρισκάρει κανείς με τα διάφορα cracks? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, georgepppo είπε Ποιος σου ειπε οτι πρεπει να σκασεις κατοσταρικα να κατεβασεις το premiere 😛 στην ελλαδα εισαι οχι στην αμερικη Ναι αλλου το παω εγω ομως, θελω να πω πως ακομα και αν της WonderShare ηταν video editor, η τιμή του που ειναι κοντα στα 50 ευρώ θα εδειχνε ξεκαθαρα πως δε στεκει μια συγκριση με τα παραπανω εργαλεια. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από xaerialtwistx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Windows Movie Maker, ενσωματωμενο στα XP και δεν μου λειπει τιποτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Και ποιος είπε ότι θέλουμε να γεμίζουμε τα pc μας με τα διάφορα viruses που υπάρχουν στα cracks? Ακόμα και αν δεν έχει κάποιο περίεργο αρχείο μέσα, προσωπικά δεν θέλω να έχω μη αυθεντικό λογισμικό στα pc μου. Με 25 ευρώ στο humblebundle έχει ένα τρομερό πακέτο για audio & video editing από cyberlink! Για πιο λόγο λοιπόν να το ρισκάρει κανείς με τα διάφορα cracks? μην ακούς ιστορίες για αρκούδες όλος ο κόσμος έτσι δουλεύει εκτός απο τους μεγάλους (τουλάχιστον εδώ που η εφορία στα τρώει και η οικονομία είναι δύσκολη) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα