Προς το περιεχόμενο

fm radio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει κανεις ιδεα πως στο Samsung s6 edge μπορω να εχω Ραδιόφωνο γιατί μου εχουν σπασει τα νευρα με το  να κατεβαζω τραγούδια για να ακουσω!

Επεξ/σία από koseran
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Δεν γινεται

Δεν εχει δέκτη fm

Κατάλαβα!Υπάρχει μηπως καποιο gadget  για αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, koseran είπε

Κατάλαβα!Υπάρχει μηπως καποιο gadget  για αυτο;

Kαι σαν επέκταση του S6 φυσικά υπάρχει λύση αν έχεις να διαθέσεις τα χρήματα. Εδώ είσαι.
Εγώ είχα πάρει εδώ και χρόνια (δεν κυκλοφορεί πλέον) το SBH52 και νομίζω είναι το καλύτερο gadget που έχω αγοράσει σε όλη μου τη ζωή. 😛 Ραδιόφωνο, ακουστικό, ηχείο (χωρίς ακουστικά και καλώδια αν δεν θες), οθονούλα για να βλέπεις ποιος καλεί και ποιος έχει στείλει μήνυμα αλλά και ποιο κομμάτι παίζει. Μπορείς να βάλεις ό,τι ακουστικά θες και να το χρησιμοποιήσεις.
Τόσα χρόνια με κινητά χωρίς ραδιόφωνο έχει γίνει ο απόλυτος partner των συσκευών μου. Αν μπορούσες να βρεις το συγκεκριμένο θα σου έλεγα να πας σε αυτό. Υποτίθεται το 54 είναι ο διάδοχος του αλλά είναι λίγο τσιμπημένο συν ότι θα διαβάσεις ανάμεικτα σχόλια στα reviews από άποψη αποσυνδέσεων. Αλλά στο ραδιόφωνο δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο με το κινητόσου μέσω BT για να λειτουργήσει. Ουσιαστικά είναι stand alone συσκευή για ράδιο και αν θες την χρησιμοποιείς και για τα παραπάνω που έγραψα σας επέκταση της συσκευής σου.

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...