malawi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Καλημέρα παίδες. Επειδή έχω το ps4 pro μου να σκονίζεται χωρίς να παίζει σχεδόν ποτε λόγω έλλειψης χρόνου και απουσίας μου σε επαγγελματικά ταξίδια έκανα μια τρελή σκέψη. καθως στα ξενοδοχεία που μένω όταν ταξιδεύω επαγγελματικά έχω περισσότερο χρόνο παρά στο σπίτι και έχει ωραιότατες τηλεοράσεις κτλ , θα μπορούσα εκεί να παίξω. η παλαβή ιδεα είναι να παρω μια δεύτερη έστω μεταχειρισμένη κονσόλα και να την πετάω μέσα στη βαλίτσα ώστε να μπορώ να παίζω όπου θέλω. το έχει κάνει κανεις; Τι να σκεφτώ για να μην το κάνω ή να το κάνω; να κάνω ένα κρύο ντους και να το ξεχάσω; 1
malawi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Με πωλήσεις ασχολούμαι. Ταξιδεύω και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικο
james9tito Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, malawi είπε Καλημέρα παίδες. Επειδή έχω το ps4 pro μου να σκονίζεται χωρίς να παίζει σχεδόν ποτε λόγω έλλειψης χρόνου και απουσίας μου σε επαγγελματικά ταξίδια έκανα μια τρελή σκέψη. καθως στα ξενοδοχεία που μένω όταν ταξιδεύω επαγγελματικά έχω περισσότερο χρόνο παρά στο σπίτι και έχει ωραιότατες τηλεοράσεις κτλ , θα μπορούσα εκεί να παίξω. η παλαβή ιδεα είναι να παρω μια δεύτερη έστω μεταχειρισμένη κονσόλα και να την πετάω μέσα στη βαλίτσα ώστε να μπορώ να παίζω όπου θέλω. το έχει κάνει κανεις; Τι να σκεφτώ για να μην το κάνω ή να το κάνω; να κάνω ένα κρύο ντους και να το ξεχάσω; Γιατι να μην το κανεις? Περυσι εκανα 7 επαγγελματικα ταξιδια απο 3 μέχρι 14 μέρες και σε όλα ειχα το ps4 μαζι. Δεν ειμαι του εξω , οποτε , γυρνουσα το βραδυ , επαιρνα φαγητο στο δωματιο , ανοιγα το Ps4 και επαιζα. Αν βαριομουν εβλεπα και Netflix απο την κονσολα. 2
fytotech Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, malawi είπε Καλημέρα παίδες. Επειδή έχω το ps4 pro μου να σκονίζεται χωρίς να παίζει σχεδόν ποτε λόγω έλλειψης χρόνου και απουσίας μου σε επαγγελματικά ταξίδια έκανα μια τρελή σκέψη. καθως στα ξενοδοχεία που μένω όταν ταξιδεύω επαγγελματικά έχω περισσότερο χρόνο παρά στο σπίτι και έχει ωραιότατες τηλεοράσεις κτλ , θα μπορούσα εκεί να παίξω. η παλαβή ιδεα είναι να παρω μια δεύτερη έστω μεταχειρισμένη κονσόλα και να την πετάω μέσα στη βαλίτσα ώστε να μπορώ να παίζω όπου θέλω. το έχει κάνει κανεις; Τι να σκεφτώ για να μην το κάνω ή να το κάνω; να κάνω ένα κρύο ντους και να το ξεχάσω; Σου έχω δύο λύσεις. Η μία να πάρεις κάτι πολύ ωραία σακίδια που υπάρχουν για να μπαίνει το PlayStation μέσα, με μερικά παιχνίδια. Η δεύτερη που κάνω εγώ, απαιτεί VDSL σύνδεση σπίτι σου και σχετικά καλό Internet εκεί που είσαι. Αυτό που κάνω στο μαγαζί μου όταν έχω κενό χρόνο, είναι το remote play, από PS Vita. Έχεις απλά το PlayStation σε rest mode και συνδέεσαι από όπου βρίσκεσαι και παίζεις τα παιχνίδια που θες. Έχει και κάποια πολύ καλά παιχνίδια για το PS Vita, οπότε μπορείς να παίζεις αυτά, όταν δεν έχεις καλό internet. 1
v-tidus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Έχω την εντύπωση ότι το remote play λειτουργεί και μέσω κινητού (σε Sony κινητά τουλάχιστον), κατεβάζοντας την σχετική εφαρμογή και συνδέοντας ένα dualshock με το bluetooth του κινητού.
malawi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 18 ώρες πριν, james9tito είπε Γιατι να μην το κανεις? Περυσι εκανα 7 επαγγελματικα ταξιδια απο 3 μέχρι 14 μέρες και σε όλα ειχα το ps4 μαζι. Δεν ειμαι του εξω , οποτε , γυρνουσα το βραδυ , επαιρνα φαγητο στο δωματιο , ανοιγα το Ps4 και επαιζα. Αν βαριομουν εβλεπα και Netflix απο την κονσολα. Σου έτυχε σε κάποιο από τα ταξίδια να μη μπορείς να συνδέσεις για κάποιο λόγο (καλώδια σε σχέση με την ξενοδοχειακή τηλεόραση κτλ) ή να υπήρχε κάποιο ¨κλειδωμα¨ στην τηλεόραση του ξενοδοχείου που να μη σου επέτρεπε να παίξεις;
james9tito Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, malawi είπε Σου έτυχε σε κάποιο από τα ταξίδια να μη μπορείς να συνδέσεις για κάποιο λόγο (καλώδια σε σχέση με την ξενοδοχειακή τηλεόραση κτλ) ή να υπήρχε κάποιο ¨κλειδωμα¨ στην τηλεόραση του ξενοδοχείου που να μη σου επέτρεπε να παίξεις; Ηταν καλα ξενοδοχεια οποτε ειχαν ολα τηλεορασεις με hdmi και δεν ειχα κανενα θεμα. Τωρα για συνδεση στο ιντερνετ (αν θες να παιξεις ονλαιν ας πουμε) υπηρχε θεμα. Τα ξενοδοχεια (τουλαχιστον σε οσα το δοκιμασα) για να συνδεθεις στο ιντερνετ σε βαζουν μεσω ενος broswer στην αρχη ,κατι που δεν μπορει να κανει το Ps4. Ζητησα καλωδιο απο τη reception Ομως και μου εδωσαν και συνδεθηκα ενσυρματα. Αλλα το εκανα μονο σε ενα , την εποχη που ειχε μπει κατα λαθος δωρεαν στο store το Knack 2 και ηθελα να το κατεβασω, κατα τα αλλα δε με ενδιεφερε το ονλαιν οποτε μου αρκουσε που επαιζα τα παιχνιδια μου οφλαιν.
malawi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Εγώ το μόνο που ¨φοβαμαι ¨ είναι οι τηλεοράσεις των ξενοδοχείων λόγω ξενοδοχειακού μενου
sils Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Επισης υπαρχουν 1.PS vITA 2. 3DS 3. NINTENDO SWITCH ( Η καλυτερη επιλογη) και δεν παιζεις μονο στο ξενοδοχειο αλλα και στην διαρκεια ταξιδιου.
guy_threepwood Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 On 23/08/2018 at 17:33, malawi said: Καλημέρα παίδες. Επειδή έχω το ps4 pro μου να σκονίζεται χωρίς να παίζει σχεδόν ποτε λόγω έλλειψης χρόνου και απουσίας μου σε επαγγελματικά ταξίδια έκανα μια τρελή σκέψη. καθως στα ξενοδοχεία που μένω όταν ταξιδεύω επαγγελματικά έχω περισσότερο χρόνο παρά στο σπίτι και έχει ωραιότατες τηλεοράσεις κτλ , θα μπορούσα εκεί να παίξω. η παλαβή ιδεα είναι να παρω μια δεύτερη έστω μεταχειρισμένη κονσόλα και να την πετάω μέσα στη βαλίτσα ώστε να μπορώ να παίζω όπου θέλω. το έχει κάνει κανεις; Τι να σκεφτώ για να μην το κάνω ή να το κάνω; να κάνω ένα κρύο ντους και να το ξεχάσω; Να σου πω το έχω σκεφτεί πολλές φορές και εγώ. Στα μισά ταξίδια μου, είμαι μόνος και πάντα δεν το κάνω με την δικαιολογία ότι θα πάω να δω το μέρος. Τελικά καταλήγω με μια γρήγορη βόλτα φαΐ στο δωμστιο* και απλά χάζεμα στο κινητό. Δεν μου παει όμως να κουβαλησω ps4, το βρίσκω κάπως περίεργο. *Τι κακό αυτό σε εμένα. Δεν μπορώ να πάω σε εστιατόριο η bar μόνος μου. Πάντα φαΐ από πακέτο... On 23/08/2018 at 19:13, fytotech said: Η δεύτερη που κάνω εγώ, απαιτεί VDSL σύνδεση σπίτι σου και σχετικά καλό Internet εκεί που είσαι. Αυτό το δοκίμασα, αλλά ρεαλιστικά δεν δουλεύει. 9 στα 10 ξενοδοχεία έχουν πολύ αργή σύνδεση.
fytotech Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, guy_threepwood είπε Να σου πω το έχω σκεφτεί πολλές φορές και εγώ. Στα μισά ταξίδια μου, είμαι μόνος και πάντα δεν το κάνω με την δικαιολογία ότι θα πάω να δω το μέρος. Τελικά καταλήγω με μια γρήγορη βόλτα φαΐ στο δωμστιο* και απλά χάζεμα στο κινητό. Δεν μου παει όμως να κουβαλησω ps4, το βρίσκω κάπως περίεργο. *Τι κακό αυτό σε εμένα. Δεν μπορώ να πάω σε εστιατόριο η bar μόνος μου. Πάντα φαΐ από πακέτο... Αυτό το δοκίμασα, αλλά ρεαλιστικά δεν δουλεύει. 9 στα 10 ξενοδοχεία έχουν πολύ αργή σύνδεση. Αν έχεις VDSL, σπίτι σου, τότε δουλεύει και με το κινητό ως hotspot, σε 4g. Το δοκίμασα φέτος το καλοκαίρι αυτό κι έπαιζε μια χαρά.
guy_threepwood Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 4g, data roaming, να πουλήσω κανά νεφρό να έχω να παίζω.
fytotech Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, guy_threepwood είπε 4g, data roaming, να πουλήσω κανά νεφρό να έχω να παίζω. Έπαιξα κοντά στις 30 ώρες και κατανάλωσα κοντά στα 6GB από τα 15GB που έδινε η Cosmote με 10€. Μάλλον το νεφρό σου δεν είναι καλής ποιότητας. Όσον αφορά το roaming, σε όποια χώρα πάω, παίρνω ένα καρτοκινητό με 10-20€ που έχει πάντα πολλά GB μέσα. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από fytotech 1
malawi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μόλις μου μπήκε η ιδεα να αγόραζα κάποιο Xbox που είναι κ φθηνότερο (ας πούμε το s ) σαν δεύτερο για να το πηγαινοφέρνω καθώς ps4 έχω... έχει κανεις εμπειρία; Χρειάζεται οπωσδήποτε Ίντερνετ για να παίξεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα