opcorsa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, antitouristikos praktoras είπε οπ!κόρσα μπεσα τωρα, λέγε ποσα πιπίνια εχεις μελωσει πανω στο τρακτέρ στο τρακτερ κανενα τυπε, το πιο κοντινο ειναι να κανω πραγματα μεσα στο hilux της οικογενοιας, εχω ανεβασει φωτο στο αντιστοιχο θρεντ υ.γ.- του αυτοκινητου, οχι των πιπινιων
slk200gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 22 ώρες πριν, paylidis είπε Έχω δυο φίλους με slk200 facelift (πρέπει να είναι 08 και μετά) και δεν έχουν κάποιο παράπονο με εξαίρεση ισως την υψηλή κατανάλωση που είναι λογική για ένα τέτοιο αμάξι.... δε συγκρίνονται όντως τα αμάξια η Mercedes είναι κλάσεις ανώτερη 7 -8 λιτρα εκτος πολης και 9-10 λιτρα εντος ,ειναι πολλα? 15 ώρες πριν, adi32 είπε Δεν ξέρω σε τι οικογενειακή κατάσταση είσαι αλλά εγώ διθέσιο αυτοκίνητο δύσκολα θα έπαιρνα. Σίγουρα είναι πιο μουρατο και ωραίο από βαγκεν αλλά νομίζω θα είναι πολυέξοδο. Φίλος που το είχε το ανταλλασε με Alfa και μου έλεγε ότι στις στροφές δεν αν εχεις οικογενεια οκ δεν κανει αν εισαι εργενης σαν και μενα απλα το αμαξι δεν υπαρχει ,εχω αυτο 9 χρονια και πριν πλαι το slk του 2001 μοντελλο,στις στροφες πραγματι δεν λεει ,εγω αλαξα αμορτισερ και μερικα ακομα και τωρα ειναι τρενο παντως αν σου φυγει δυσκολα το μαζευεις ,θελει προσοχη κατα τα αλλα ειναι απιχτο ,οικονομικο γρηγορο,cabrio ,μουνοπαγιδα 1
giannis_fe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Η δικιά μου η γνώμη είναι ότι τα δυο αυτοκίνητα είναι για διαφορετική χρήση. Σε τέτοια θέματα βέβαια θα ακούσεις πολλά λίγοι θα σε βοηθήσουν γιατί στην Ελλάδα έχουμε μάθει να λέμε ο μπατζανάκης της ξάδερφης μου που τα έχει με τη κουλά τη κόρη της πόπης έχει αυτό κ ο περιπτεράς το άλλο μη το πάρεις...κ επίσης να είμαστε παρεμβατικοι μέχρι το κόκκαλο κ να μη δεχόμαστε τις επιλογες του άλλου, τύπου μη πάρεις αυτό πάρε άλφα ρομεο η αλλά σχόλια που τελικά δε νομιζω βοηθάνε πιο πολύ μπερδεύουν κ αποπροσανατολίζουν. Εγώ δε μπορώ να σου προτείνω κάτι εύκολα γιατί δε ξέρω την οικογενειακή σου κατάσταση. Κ με αυτό εννοώ αν έχεις παιδιά ποσό χρόνων είσαι αν το θες για να ρίχνεις γκομενακια η να πουλάς μούρη ( δε σε κρίνω δικαίωμα σου ) αν περνάς μια κρίση ηλικίας αν σκέφτεσαι στο μέλλον να κανείς οικογένεια κ αλλά αυτά επηρέαζουν τη τελική απόφαση.. προσωπικά η slk μου αρέσει. Το θεωρώ πιο ποιοτικό πιο ακριβό κ πιο σπορ αυτοκίνητο με μούρη ποιότητα χλιδή κ ας είναι του 5. Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για τη vw κ ειδικά αν σκέφτεσαι με αυτόματο κιβώτιο θα πήγαινα merc κ στα δυο θα έχεις θέματα συντήρησης αμάξια είναι after all... δεν είχα vw αλλά έχουμε μπενζ του 05 πχ στην οικογένεια (άλλο μοντέλο) κ θα σου πω κ τι έχει βγάλει μέχρι τώρα ακριβώς εκτός σέρβις...άλλαξα κάτι σωληνάκια του κομπρεσσορα, αυτόματο του δυναμό κ τρόμπα (200-250 ευρώ έκαστος νομιζω)στα 180000 και τέλος οι καθρέπτες που είναι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι έχουν κόψει καλώδιακια φλας, στις καινούργιες το διόρθωσαν κ δε κλείνουν τελείως οι καθρέπτες. Τιποτα τιποτα άλλο. Έχει υπόψιν σου ένα καμπριο έχει άλλους μηχανισμούς κ θέλει λίγο παραπάνω προσοχή αλλά η αίσθηση του αέρα κ της απόλαυσης σε ανοιχτούς δρόμους σε κάνει να το ξεχνάς. Αξιοπιστία ερχόμενος από κορολλα θα σου φανούν μπιζιλα κ τα δυο. Όμως η αίσθηση θα είναι κλάσης ανώτερη. Πάρε από ιδιώτη με βιβλίο σέρβις κατά προτίμηση στην ίδια την εταιρία να δεις κ ιστορικό ζημιών κ όχι μαντρα. Ελπίζω να βοήθησα. Δε σε ξέρω, ότι πάρεις όμως σου εύχομαι να το χαρείς κ να το ζήσεις όπως εσυ θες. Καλοτάξιδο. 2
mp123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια καλα ηταν .ωραια περασαμε γελασαμε. να περασει ο επομενος να ζητησει βοηθεια για μτχ. 10 ετιας με 500000 χλμ. να του πουμε μια γνωμη. εδω ειμαστε. ( παντα ομως για premium αυτοκινητα ) Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από mp123 1
NikosKallithea Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 56 λεπτά πριν, mp123 είπε Παιδια καλα ηταν .ωραια περασαμε γελασαμε. να περασει ο επομενος να ζητησει βοηθεια για μτχ. 10 ετιας με 500000 χλμ. να του πουμε μια γνωμη. εδω ειμαστε. ( παντα ομως για premium αυτοκινητα ) Το πρόβλημα δεν είναι το 10ετιας με τα 500 αλλά της διετίας με τα 100, πού εχει κανει κολλητό του τον μηχανικό 2
AristidisZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Αυτό πάντως που το έχουμε δέσει σχοινί κορδόνι ότι ένα σπορ κάμπριο διθέσιο αμάξι θα έχει κάνει 50000 χλμ το χρόνο στη διάρκεια της ζωής του πραγματικά με ξεπερνάει... Εξ ορισμού μιλάμε για κατηγορία οχημάτων που συνήθως δεν βγαίνουν στη γύρα κάθε μέρα...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Όταν ο Χ που θα ακούσει τους φωστήρες εδώ και στουκαρει, δεν θα βγει από το 15ετιας χρεπι να μας πει τι έγινε.
slk200gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Αυτό πάντως που το έχουμε δέσει σχοινί κορδόνι ότι ένα σπορ κάμπριο διθέσιο αμάξι θα έχει κάνει 50000 χλμ το χρόνο στη διάρκεια της ζωής του πραγματικά με ξεπερνάει... Εξ ορισμού μιλάμε για κατηγορία οχημάτων που συνήθως δεν βγαίνουν στη γύρα κάθε μέρα... 285000 εχει το δικο μου στα 8 χρονια 1
AristidisZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 17 λεπτά πριν, slk200gr είπε 285000 εχει το δικο μου στα 8 χρονια Ε δε το λες και νορμάλ αυτό που κάνεις, sorry κιόλας Με τέτοιο αριθμό χιλιομέτρων ετησίως θα είχες ήδη αποσβέσει ένα μικρό
slk200gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 45 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ε δε το λες και νορμάλ αυτό που κάνεις, sorry κιόλας Με τέτοιο αριθμό χιλιομέτρων ετησίως θα είχες ήδη αποσβέσει ένα μικρό Μικρο ειναι η μικρη μου 😁 2
paylidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, slk200gr είπε 7 -8 λιτρα εκτος πολης και 9-10 λιτρα εντος ,ειναι πολλα? Για εμένα όχι. Κοντα στα 9 καίω και εγώ εντός πόλης με 1600 ατμοσφαιρικό και εκτός είμαι στα 6-6,5. Για τον περισσότερο κόσμο ωστόσο το νούμερο αυτό ακούγεται τσιμπημένο.
YourTrueLegend Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 13 hours ago, vargas said: Αφού όπως λέει υπάρχει ήδη αυτοκίνητο το scirocco μένει στην άκρη . Ωραία η slk αλλά πολύ βαριά δεν είναι για παιχνίδια..Για μένα κοιτάς z4 2.5 έχει κ γκάζι κ παιχνίδια με την ουρά κ είναι κ πουλ Μουρ. Μετά κοιτάς ένα mx5 1,8 η κ δίλιτρο. ,τρομερά αξιόπιστο με πολύ φτηνά ανταλλακτικά γρήγορο και με κωλο καθόλου απότομο στο όριο. Εγώ κάποτε είχα s2k το οποίο δεν προτείνω εύκολα γτ είναι εξαιρετικά απότομο και δεν κρατιέται στις στροφές αν δεν το εχεις . Σίγουρα όχι αυτοκίνητο για το μέσο Έλληνα οδηγό... Ο τυπος δε ζητησε αμαξι για να κανει drifting παντως...Επειδη βλεπω για παιχνιδια με ουρες δηλαδη, δεν ειναι καθε topic starter πυροβολημενος.... 1
vargas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Ο τυπος δε ζητησε αμαξι για να κανει drifting παντως...Επειδη βλεπω για παιχνιδια με ουρες δηλαδη, δεν ειναι καθε topic starter πυροβολημενος.... Αν διάβαζες καλύτερα το μνμα μου ίσως να κατανοούσες τι γράφω . Πρότεινα αυτοκίνητα που τα κάνουν όλα δεν μίλησα μόνο για γκάζια . Επίσης αν πάρει κάποιος σήμερα πισωκίνητο κάμπριο δεν το θέλει για να πηγαίνει με 20 στην Γλυφάδα ...
YourTrueLegend Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, vargas said: Αν διάβαζες καλύτερα το μνμα μου ίσως να κατανοούσες τι γράφω . Πρότεινα αυτοκίνητα που τα κάνουν όλα δεν μίλησα μόνο για γκάζια . Επίσης αν πάρει κάποιος σήμερα πισωκίνητο κάμπριο δεν το θέλει για να πηγαίνει με 20 στην Γλυφάδα ... Μια χαρα διαβασα το μυνημα και ειδα μεταξυ αλλων να προσμετρας στα θετικα καποιων μοντελων, οτι πετανε κωλους τοσο-οσο κλπ. Και ξαναλεω, δεν εχουν ολοι οι τοπικ σταρτερ κριτηρια λοβοτομημενων οδηγων οταν ψαχνουν αμαξι. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από YourTrueLegend 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, mp123 είπε Παιδια καλα ηταν .ωραια περασαμε γελασαμε. να περασει ο επομενος να ζητησει βοηθεια για μτχ. 10 ετιας με 500000 χλμ. να του πουμε μια γνωμη. εδω ειμαστε. ( παντα ομως για premium αυτοκινητα ) Υπάρχουν οι αφελεις που για αγορά αυτοκινήτου,ρωτάνε στο insomnia,για να πάρουν απαντήσεις από τον κάθε άσχετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις