Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Είχα δύο χειριστήρια ps4 από την αγορά της κονσόλας όταν κυκλοφόρησε. Τους τελευταίους μήνες υπολειτουργουν κάποια κουμπιά και ο αριστερός μοχλός, αρα χρειάζονται αντικατάσταση. Για αρχή θέλω ένα, ωστόσο επειδή κοστίζουν αρκετά τα αυθεντικά, και δεν μου φαίνεται τόσο καλή η ποιότητα τους, θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για άλλα χειριστήρια του εμπορίου που να αξίζουν την τιμή τους (ακόμα και αν είναι ακριβότερο, αν αξίζει τα λεφτά του). Θα προτιμούσα να είναι ασύρματα αλλά δε με ενοχλεί κιόλας

Δημοσ.
Στις 23/8/2018 στις 11:24 ΠΜ, fao34 είπε

Καλημέρα. Είχα δύο χειριστήρια ps4 από την αγορά της κονσόλας όταν κυκλοφόρησε. Τους τελευταίους μήνες υπολειτουργουν κάποια κουμπιά και ο αριστερός μοχλός, αρα χρειάζονται αντικατάσταση. Για αρχή θέλω ένα, ωστόσο επειδή κοστίζουν αρκετά τα αυθεντικά, και δεν μου φαίνεται τόσο καλή η ποιότητα τους, θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για άλλα χειριστήρια του εμπορίου που να αξίζουν την τιμή τους (ακόμα και αν είναι ακριβότερο, αν αξίζει τα λεφτά του). Θα προτιμούσα να είναι ασύρματα αλλά δε με ενοχλεί κιόλας

Τα αυθεντικά ειναι τα καλύτερα εγώ τα εχω 4 χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα . 

Αν θες να δοκιμάσεις κάτι άλλο πάρε αυτο ειναι πολυ καλο και εχει διάταξη xbox one https://www.skroutz.gr/s/13814741/Hori-Onyx.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...