Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιω την SWING στον eclipse για Java και εχω ενα GUI όπου θελω απλά σε ενα Text box (ειτε ειναι JTextField είτε JLabel ειτε οτιδηποτε αλλο...) να εμφανίζω κεντραρισμένα ( Horizontally Alignment = Center ) ΚΑΙ να μπορώ να αλλάζω σειρά (με απλή χρήση του χαρακτήρα "\n"). Το θέμα είναι οτι με τα components που έχει στο pallete της Swing μπορεί να γίνει ή το ένα ή το άλλο και ποτε και τα δύο μαζί. Τι μπορώ να κάνω;;;

Δημοσ.

Δοκιμασα με html αλλα πάπαλα....Το JLabel απο την αλλη ειναι αποκλειστικα για μια εγγραφη μιας σειρας component...Μου φαινεται απιστευτο να μην υπαρχει ενα text component με τις δυο αυτες συναρτησεις....Τι αλλο μπορω να κανω;;;

Δημοσ.

22 ώρες πριν, xarda είπε

Δοκιμασα με html αλλα πάπαλα....Το JLabel απο την αλλη ειναι αποκλειστικα για μια εγγραφη μιας σειρας component...

Τις απαντήσεις στο stackoverflow τις διάβασες; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πραγματι αλλάζει σειρα και μπαίνει στο κέντρο το κείμενο.Ομως κατα την αλλαγη της σειράς το κείμενο τοποθετείται ναι μεν στο κέντρο του label ΑΛΛΑ στην αριστερή πλευρά του.Εγώ θελω να τοποθετείται ακριβώς στο κέντρο σε κάθε αλλαγής σειράς.Το ενα δηλαδη κάτω απο το άλλο στο κέντρο και όχι το ενα κάτω απο το αλλο αλλα στα αριστερά του.Τι λύση υπάρχει;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, xarda είπε

Πραγματι αλλάζει σειρα και μπαίνει στο κέντρο το κείμενο.Ομως κατα την αλλαγη της σειράς το κείμενο τοποθετείται ναι μεν στο κέντρο του label ΑΛΛΑ στην αριστερή πλευρά του.Εγώ θελω να τοποθετείται ακριβώς στο κέντρο σε κάθε αλλαγής σειράς.Το ενα δηλαδη κάτω απο το άλλο στο κέντρο και όχι το ενα κάτω απο το αλλο αλλα στα αριστερά του.Τι λύση υπάρχει;;;

jlabel.setHorizontalAlignment(JLabel.CENTER);

String text = "row first<br>row second<br>row third<br>";
String html = "<html><div style='text-align: center;'>" + text + "</div></html>";

jlabel.setText(html);

Επεξ/σία από marios28
  • Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσες να κάνεις και padding...δηλ. να γεμίσεις με κενά τον χώρο που χρειάζεσαι για να κεντραριστεί...αν και έχω καιρό με την Java Λογικά θα μπορείς να "διαβάσεις" το μήκος του κειμένου σου σε κάποια μονάδα μέτρησης... να "διαβάσεις" το ωφέλιμο πλάτος του TextBox και ανάλογα να κάνεις την συμπλήρωση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/9/2018 στις 9:31 ΠΜ, masteripper είπε

Θα μπορούσες να κάνεις και padding...δηλ. να γεμίσεις με κενά τον χώρο που χρειάζεσαι για να κεντραριστεί...αν και έχω καιρό με την Java Λογικά θα μπορείς να "διαβάσεις" το μήκος του κειμένου σου σε κάποια μονάδα μέτρησης... να "διαβάσεις" το ωφέλιμο πλάτος του TextBox και ανάλογα να κάνεις την συμπλήρωση.

%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%84%CE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...