Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και είμαι πολύ fan τον αναβάθμισεων πρώτη φορά δεν ενθουσιαζομαι με αυτή την σειρά και δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάνε τόσα χρήματα για μια κάρτα. Στο τέλος βλέπω οι gamer να φεύγουν από το pc. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/8/2018 στις 10:11 ΠΜ, Ggkis είπε

Ειμαι πραγματικα μπερδεμενος αυτην την φορα για το αν πρεπει να αναβαθμισω απο 1080 ti.

καινουρια τεχνολογια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Άκουω για.δικο της και δικό μας κτλ.

Δεν υπαρχει ούτε πατέντα, ούτε της Nvidia, ούτε της amd, ούτε της Microsoft.

Καταρχήν να τονίσουμε ότι όλοι χρησιμοποιούν ένα api. Το directx dxr.

Οι κατασκευαστές κάνουν hw υλοποιήση για να είναι compatible με το api.

Αυτά.

Kαποτε θυμαμαι παλια για να πρoωθησουν τα μουφο Vista επινοησαν το φοβερο τρυκακι στο crysis που κλειδωνε τις ultra Ρυθμισεις στα XP  και τις ενεργοποιουσε μονο στα Vista

Αυτο το ειχαν βαφτιστει ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και προετρεπαν τον κοσμο να μεταβει στο νεο λειτουργικο  , βεβαια οταν ανακαλυφτηκε η φτηνη απατη μεσω του περαγματος στο  ini εξαφανιστηκαν σαν τους ποντικους

Παρομοιες καταστασεις βιωσαμε και με την απαξιωση στα 7αρια οταν  απενεργοποιουσαν τα Updates στους νεους επεξεργαστες παρεα με τους usb drivers , βρωμικη και αθλια τακτικη  για να σπρωξουν τον κοσμακη στα αποτυχημενα 10αρια , τι διθυραμβους ειχαμε ακουσει ταχα για το dx12 και τις επιδοσεις του που τελικα αποδειχτηκαν μουφες

Παλι οι χρηστες εκαναν το θαυμα τους και εσπασαν τις απαγορευσεις κανωντας τα 7αρια πληρως λειτουργικα στο νεο hardware (updates)

Δυστυχως η πλειοψηφια των χρηστων εχουν iq κατω του 70 και μνημη χρυσοψαρου θυμιζωντας ψηφοφορους των κομματων

Δεν μαθαινουν ποτε απο τα παθηματα του παρελθοντος , συνεχιζουν να θεοποιουν τις εταιριες λες και ειναι ευαγγελιο  , βεβαια αυτες με την σειρα τους αποθρασυνωνται

Η nVidia κανει παρτυ στην wall street αδικως περιμενουν καποιοι να βαλει μυαλο .....

Επεξ/σία από 7700K
  • Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, 7700K είπε

Kαποτε θυμαμαι παλια για να πρoωθησουν τα μουφο Vista επινοησαν το φοβερο τρυκακι στο crysis που κλειδωνε τις ultra Ρυθμισεις στα XP  και τις ενεργοποιουσε μονο στα Vista

Αυτο το ειχαν βαφτιστει ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και προετρεπαν τον κοσμο να μεταβει στο νεο λειτουργικο  , βεβαια οταν ανακαλυφτηκε η φτηνη απατη μεσω του περαγματος στο  ini εξαφανιστηκαν σαν τους ποντικους

Παρομοιες καταστασεις βιωσαμε και με την απαξιωση στα 7αρια οταν  απενεργοποιουσαν τα Updates στους νεους επεξεργαστες παρεα με τους usb drivers , βρωμικη και αθλια τακτικη  για να σπρωξουν τον κοσμακη στα αποτυχημενα 10αρια , τι διθυραμβους ειχαμε ακουσει ταχα για το dx12 και τις επιδοσεις του που τελικα αποδειχτηκαν μουφες

Παλι οι χρηστες εκαναν το θαυμα τους και εσπασαν τις απαγορευσεις κανωντας τα 7αρια πληρως λειτουργικα στο νεο hardware (updates)

Δυστυχως η πλειοψηφια των χρηστων εχουν iq κατω του 70 και μνημη χρυσοψαρου θυμιζωντας ψηφοφορους των κομματων

Δεν μαθαινουν ποτε απο τα παθηματα του παρελθοντος , συνεχιζουν να θεοποιουν τις εταιριες λες και ειναι ευαγγελιο  , βεβαια αυτες με την σειρα τους αποθρασυνωνται

Η nVidia κανει παρτυ στην wall street αδικως περιμενουν καποιοι να βαλει μυαλο .....

Ωραία ναι, αλλά αυτό τι σχέση έχει με αυτό που έκανες παράθεση;

Δημοσ.

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι. Εμένα σαν παππούς που ξεκίνησε να παίζει παιχνίδια από αμιγκα υπολογιστή,είμαι 40 χρόνων και παίζω κυριος online mmorpgs tera aion lineage archage κτλπ,όλα αυτά πρέπει να με νοιάζουν; Για τα γκειμ που παίζω δλδ εγώ έχει διαφορά αν θα φάω το βελάκι του αρτσερα και με ξαπλώσει,με κάρτα 2080 η με rx580;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, PankoEllas είπε

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι. Εμένα σαν παππούς που ξεκίνησε να παίζει παιχνίδια από αμιγκα υπολογιστή,είμαι 40 χρόνων και παίζω κυριος online mmorpgs tera aion lineage archage κτλπ,όλα αυτά πρέπει να με νοιάζουν; Για τα γκειμ που παίζω δλδ εγώ έχει διαφορά αν θα φάω το βελάκι του αρτσερα και με ξαπλώσει,με κάρτα 2080 η με rx580;;

Να σε ρωτήσω εγώ κάτι άλλο;

Πρέπει να ρωτήσεις εδώ μέσα αν θα πρέπει να σε νοιάζουν; Εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις; Δεν ξέρεις αν σου αρέσει και θες αυτό που βλέπεις; Γιατί θα πρέπει να σου απαντήσουμε εμείς τι θα πρεπει να χρειάζεσαι εσυ;

Ρωτάω ειλικρινά, χωρίς ειρωνία/παρεξήγηση, γιατί μου κάνει φοβερή εντύπωση αυτό που ρωτάς...

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Να σε ρωτήσω εγώ κάτι άλλο;

Πρέπει να ρωτήσεις εδώ μέσα αν θα πρέπει να σε νοιάζουν; Εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις; Δεν ξέρεις αν σου αρέσει και θες αυτό που βλέπεις; Γιατί θα πρέπει να σου απαντήσουμε εμείς τι θα πρεπει να χρειάζεσαι εσυ;

Ρωτάω ειλικρινά, χωρίς ειρωνία/παρεξήγηση, γιατί μου κάνει φοβερή εντύπωση αυτό που ρωτάς...

Όχι και εγώ ειλικρινά ρωτάω δεν είναι ειρωνικό. Αν με όλα αυτά που διαβάζω πρέπει να αγχώνομαι ή για το είδος των παιχνιδιών που παίζω κάνω την δουλειά μου και με πιο χαμηλές κάρτες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PankoEllas είπε

Όχι και εγώ ειλικρινά ρωτάω δεν είναι ειρωνικό. Αν με όλα αυτά που διαβάζω πρέπει να αγχώνομαι ή για το είδος των παιχνιδιών που παίζω κάνω την δουλειά μου και με πιο χαμηλές κάρτες.

Δεν το βλέπεις στην πραξη;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δεν το βλέπεις στην πραξη;

Για να το δω στην πράξη θα πρέπει να φύγω από rx580 και να πάω σε κάτι παραπάνω. Αξίζει η οπτική διαφορά για το κόστος; Η απλά θα βλέπω πιο όμορφα την σκιά μου που πάνω στην μάχη με με κοφτει κιόλας;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PankoEllas είπε

Για να το δω στην πράξη θα πρέπει να φύγω από rx580 και να πάω σε κάτι παραπάνω. Αξίζει η οπτική διαφορά για το κόστος; Η απλά θα βλέπω πιο όμορφα την σκιά μου που πάνω στην μάχη με με κοφτει κιόλας;

Δεν χρειάζεται να πας πουθενά, περιμενε να δεις game recordings.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Δεν χρειάζεται να πας πουθενά, περιμενε να δεις game recordings.

Σωστό αν και γενικά τα παιχνίδια που παρουσιάζουν δεν είναι mmorpgs ακόμα και τα ριβιους αφορούν τις επιδώσεις συνήθως στα ίδια και τα ίδια games.

Δημοσ.

κοντος ψαλμος τα πραγματικα bench , εδω δεν καιγομαστε τοσο εμεις που  εχουμε σκοπο και χρημα να αγορασουμε 2080 ή 2080 τι κι ας εχω παρει το 1000αρικο+  πισο  απο 1080 τι απο 2 σερι προβληματικες καρτες (γυρο στους 5 μηνες αναμονη απο το σερβις για επιστροφη χρηματων κι οχι αντικατασταση που ειναι απλα μια καταθεση δεν περιμενης την νεα καρτα καπως να το δικαιολογισω ) απο 2 τοπ εταιριες με τελευτεα την asus και ειμαι 3 μηνες χωρις καρτα μην ανχώνεστε παλικαρια εδω δεν ανχωνομαστε εμεις σε τετια φαση .   οι 2080τι ειναι ειδη sold out ολες και καποιες 2080 προσεχως θα ξερουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...