Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paolo lar είπε

Διαφορά στο 15% ...ακριβό αρκετά γ όσα προσφέρει 

Που το είδες το 15;

7 λεπτά πριν, Bspus είπε

Σιγουρα?

Σίγουρα. Όπως λέει και στο video RTX support, σημαίνει είτε RT είτε DLSS, οπότε κάποια από τα παιχνίδια δεν έχουν RT αλλά DLSS. Οπότε το statement ότι τα παιχνίδια στο γράφημα δεν υποστηρίζουν όλα RT, είναι σωστό. Υποστηρίζουν όλα όμως DLSS...

Δημοσ.

Εχω την gtx1060  ..και αν ειχα την gtx1070 θα ειμουν ευχαριστημενος.. και ενας γνωστος μου εχει την gtx960 και αν ειχε την gtx 1060 θα ηταν ευχαριστημενος ..... Γιατι γινεται αυτο ... να θελουμε παντα κατι παραπανω απο αυτο που εχουμε ??? και να μην μας φτανουν αυτα που εχουμε ..... ;)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bilios40 είπε

Εχω την gtx1060  ..και αν ειχα την gtx1070 θα ειμουν ευχαριστημενος.. και ενας γνωστος μου εχει την gtx960 και αν ειχε την gtx 1060 θα ηταν ευχαριστημενος ..... Γιατι γινεται αυτο ... να θελουμε παντα κατι παραπανω απο αυτο που εχουμε ??? και να μην μας φτανουν αυτα που εχουμε ..... ;)

Γιατί σαν άνθρωποι είμαστε άπληστοι?γιατί θέλουμε πάντα το καλύτερο?δεν είναι πάντα κακό αν και εφόσον υπάρχει μέτρο.εαν δεν αναζητουσαμε το καλύτερο θα μέναμε στάσιμοι στη ζωή μας.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Τι "σίγουρα"? Τι σχέση έχει το video που παρέθεσες με αυτό που είπα εγώ?

Λεει οτι το RTX αναφερεται και στις δυο νεες τεχνολογιες ενω εσυ φαινεται να εννοεις ως RTX μονο το ray tracing.

Οποτε η nvidia μπορει να λεει οτι ο ταδε τιτλος υποστηριζει RTX και να μην εννοει ray tracing

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Istros είπε

Η AMD που κοιμάται?έχουν επαναπαυθει από τις πωλήσεις των Ryzen?Μην ξυπνήσουν και διαβάζουν για Radeon μονο στο wikipedia.

Φαίνεται ότι δυσκολεύονται με δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη και έχουν ρίξει το βάρος στους επεξεργαστές.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Oulianov είπε

Φαίνεται ότι δυσκολεύονται με δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη και έχουν ρίξει το βάρος στους επεξεργαστές.

Πάντως είναι δύσκολο να τα βάζεις με 2 ξεχωριστούς γίγαντες μόνος, ταυτόχρονα. Ας της δώσουμε αυτό το "ελαφρυντικό". Με την intel έκανε καλή δουλειά. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει με την nvidia….

• Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Oulianov είπε

H Αmd ειναι σκυλι του πολεμου ρε θα τα καταφερει!!!!!!!!!

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Πάντως είναι δύσκολο να τα βάζεις με 2 ξεχωριστούς γίγαντες μόνος, ταυτόχρονα. Ας της δώσουμε αυτό το "ελαφρυντικό". Με την intel έκανε καλή δουλειά. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει με την nvidia….

Ναι φυσικά και τής δίνω ελαφρυντικά, σίγουρα δεν μπορεί ταυτόχρονα να χτυπήσει και τους δύο, ήδη στους επεξεργαστές έκανε πολύ σημαντική δουλειά. Άλλωστε Ryzen 1600 έχω 😉

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Oulianov είπε

Μη μείνει με τα καρπούζια στο τέλος.Μπραβο της για τους Ryzen αλλά στις GPU έχει μείνει πισω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Bspus είπε

Λεει οτι το RTX αναφερεται και στις δυο νεες τεχνολογιες ενω εσυ φαινεται να εννοεις ως RTX μονο το ray tracing.

Οποτε η nvidia μπορει να λεει οτι ο ταδε τιτλος υποστηριζει RTX και να μην εννοει ray tracing

Ο τρόπος που το έγραψε το μέλος με έκανε να υποθέσω ότι μιλούσε για Ray Tracing.

Παρόλα αυτά η nVidia λέει ξεκάθαρα ποιοι τίτλοι υποστηρίζουν Ray Tracing και ποιοι DLSS. 

Εδώ και η λίστα από το επίσημο site της:
https://nvidianews.nvidia.com/news/nvidia-rtx-platform-brings-real-time-ray-tracing-and-ai-to-barrage-of-blockbuster-games

Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται. Έχεις δυο ξεχωριστές λίστες με το τι υποστηρίζει Ray Tracing και τι DLSS (χωρίς Ray Tracing).

Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας μέχρι στιγμής, η 2080 είναι +50% ταχύτερη από την 1080 χωρίς να χρησιμοποιεί κάποια από τις νέες τεχνολογίες που φέρει η ονομασία "RTX". 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...