Pa0ki Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Vasivouzoukos είπε Ναι και επειδή έγινε έτσι με τον φίλο σου σημαίνει πως όλοι όσοι πάνε καλοπερνάνε και δεν επιστρέφουν πίσω. Που πήγα να επισκεφθώ κάτι γνωστούς στη Γερμανία που ο ένας δούλευε σε συνεργείο αυτοκινήτων και ο άλλος σε κουζίνα και μένανε 2 ώρες από την πόλη σε ένα υπόγειο με μουσουλμάνους. Όσο το θυμάμαι ακόμα ανατριχιάζω, ένας τάφος ήταν αύτος όχι σπίτι. Στο δωμάτιο τους ένα σκέτο στρώμα είχαν πάνω από το πάτωμα, για καρέκλα η γραφείο δεν το συζητω.... με κοινόχρηστη κουζίνα και μπάνιο 🤮 Και το καλύτερο; Έκαστος έδινε 550 ευρώ και λέγανε πως τους έρχεται και οικονομικά. Αυτά λοιπόν να τα κάνει κανένας που είναι στα πρόθυρα χρεωκοπίας ή έχει να θρέψει παιδιά στην Ελλάδα. Να κάνω τον λαντζίερη στη Γερμανια στην Σουηδία ή στο Ανατολικό Τιμόρ έτσι για να λέω πως είμαι εξωτερικό να μου λείπει. Και δεν υπάρχει επαγγελματική εξέλιξη, πραγματικά αυτήν την καραμέλα πόσο την μισώ ρε πούστη μου. Δηλαδή ένας σερβιτόρος στην Γαλλία τι θα μπορεί να γίνει; Ένας εργάτης σε βιομηχανία; Ένας πωλητής σε ρουχάδικο; Άντε σε κάποιες από αυτές αφού την φάει για μερικά χρόνια να γίνει υπεύθυνος (ουάου), βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να μην γίνει τίποτα και απλά να τον ξεζουμίσουν. Στις περισσότερες όμως θα παίρνει τον εκεί κατώτατο, θα μένει στα προάστια με μετανάστες από Α.Ευρώπη η Ασία και θα μυξοκλαίει την μοίρα του ακούγοντας Καζαντζίδη. Και για να προλάβω τους καλοθελητές ή απλά αυτούς που δεν τους κόβει, αναφέρομαι σε ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Ένας πτυχιούχος τεχνολογικής/θετικής φυσικά θα παίξει μπάλα σε άλλο επίπεδο. Μεταξύ μας τώρα, γράφεις πίπες 1
Vasivouzoukos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, Pa0ki είπε Μεταξύ μας τώρα, γράφεις πίπες Σε ευχαριστώ, άρτια τεκμιριωμένη απάντηση πάνω σε αυτό που έγραψα. Μου άλλαξες όλη την ψυχοσύνθεση και τη νοοτροπία που είχα μέχρι τώρα στη ζωή. 1 1
Aggeluska Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 hour ago, Vasivouzoukos said: Ναι και επειδή έγινε έτσι με τον φίλο σου σημαίνει πως όλοι όσοι πάνε καλοπερνάνε και δεν επιστρέφουν πίσω. Που πήγα να επισκεφθώ κάτι γνωστούς στη Γερμανία που ο ένας δούλευε σε συνεργείο αυτοκινήτων και ο άλλος σε κουζίνα και μένανε 2 ώρες από την πόλη σε ένα υπόγειο με μουσουλμάνους. Όσο το θυμάμαι ακόμα ανατριχιάζω, ένας τάφος ήταν αύτος όχι σπίτι. Στο δωμάτιο τους ένα σκέτο στρώμα είχαν πάνω από το πάτωμα, για καρέκλα η γραφείο δεν το συζητω.... με κοινόχρηστη κουζίνα και μπάνιο 🤮 Και το καλύτερο; Έκαστος έδινε 550 ευρώ και λέγανε πως τους έρχεται και οικονομικά. Αυτά λοιπόν να τα κάνει κανένας που είναι στα πρόθυρα χρεωκοπίας ή έχει να θρέψει παιδιά στην Ελλάδα. Να κάνω τον λαντζίερη στη Γερμανια στην Σουηδία ή στο Ανατολικό Τιμόρ έτσι για να λέω πως είμαι εξωτερικό να μου λείπει. Και δεν υπάρχει επαγγελματική εξέλιξη, πραγματικά αυτήν την καραμέλα πόσο την μισώ ρε πούστη μου. Δηλαδή ένας σερβιτόρος στην Γαλλία τι θα μπορεί να γίνει; Ένας εργάτης σε βιομηχανία; Ένας πωλητής σε ρουχάδικο; Άντε σε κάποιες από αυτές αφού την φάει για μερικά χρόνια να γίνει υπεύθυνος (ουάου), βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να μην γίνει τίποτα και απλά να τον ξεζουμίσουν. Στις περισσότερες όμως θα παίρνει τον εκεί κατώτατο, θα μένει στα προάστια με μετανάστες από Α.Ευρώπη η Ασία και θα μυξοκλαίει την μοίρα του ακούγοντας Καζαντζίδη. Και για να προλάβω τους καλοθελητές ή απλά αυτούς που δεν τους κόβει, αναφέρομαι σε ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Ένας πτυχιούχος τεχνολογικής/θετικής φυσικά θα παίξει μπάλα σε άλλο επίπεδο. Εκτος απο ρατσιστης εισαι και ψευτης. Εχω ζησει 4 χρονια στην Γερμανια και ποτε μου δεν πληρωσα πανω απο 400 ευρω τον μηνα για να ζησω σε κοινοβιο και εχω αλλαξει 3-4 σπιτια και επιπλεον εμενα σε μια απο τις ακριβοτερες πολεις της Γερμανιας, στο Αμβουργο. Ο μονος λογος που μπορει να δωσει καποιος 500 ευρω ειναι αν μενει κοντα στο κεντρο ή εχει σταθμο μετρο εξω απο το σπιτι του ( οπως ενας γνωστος μου). Επισης οι αποστασεις αυτες που λες δεν υπαρχουν στην γερμανια. Οχι στις πολεις που εχω παει εγω τουλαχιστον, διοτι εχουν καλα ΜΜΜ και οι πολεις τους εινα ισωστα δομημενες, οχι οπως η Αθηνα π.χ. Εγω φαντασου εμενα στα βορεια προαστια της πολης και εκανα 30 λεπτα να παω κεντρο που ηταν η δουλεια μου. Οποτε η ιστορια σου μπαζει απο παντου.
Vasivouzoukos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Εκτος απο ρατσιστης εισαι και ψευτης. Εχω ζησει 4 χρονια στην Γερμανια και ποτε μου δεν πληρωσα πανω απο 400 ευρω τον μηνα για να ζησω σε κοινοβιο και εχω αλλαξει 3-4 σπιτια και επιπλεον εμενα σε μια απο τις ακριβοτερες πολεις της Γερμανιας, στο Αμβουργο. Ο μονος λογος που μπορει να δωσει καποιος 500 ευρω ειναι αν μενει κοντα στο κεντρο ή εχει σταθμο μετρο εξω απο το σπιτι του ( οπως ενας γνωστος μου). Επισης οι αποστασεις αυτες που λες δεν υπαρχουν στην γερμανια. Οχι στις πολεις που εχω παει εγω τουλαχιστον, διοτι εχουν καλα ΜΜΜ και οι πολεις τους εινα ισωστα δομημενες, οχι οπως η Αθηνα π.χ. Εγω φαντασου εμενα στα βορεια προαστια της πολης και εκανα 30 λεπτα να παω κεντρο που ηταν η δουλεια μου. Οποτε η ιστορια σου μπαζει απο παντου. Ναι βέβαια, ήρθα να κάνω προπαγάνδα στο insomnia και να γράψω τα ψέματα μου γιατί δεν είχα τι άλλο να κάνω στις 11 το βράδυ. Στο Μόναχο ήταν και οι 2 γνωστοί, αν το πιστέψεις ή όχι δεν με νοίαζει όπως και γενικότερα η γνώμη σου για οποιοδήποτε θέμα. Μου έκανε και εντύπωση πως έγραψες πανελλήνιες στα 25 και πέρασες κιόλας αφού έχεις ζήσει 4 χρόνια στην Γερμανία. Μάλλον πόνεσαν αυτά που έγραψα, θα έφαγες κάργα εκμετάλλευση στα εστιατόρεια που έκανες λάντζα. edit: για να μην σας πάρει στο λαιμό του ο κάθε ungelernt λαντζιέρης σε ελληνικό ρεστοραντ, όσοι μας διαβάζετε μπείτε εδώ https://www.wg-gesucht.de/ και δείτε από μόνοι σας τι τιμές παίζουν στις μεγάλες πόλεις. wg σημαίνει πως θα το μοιράζεσαι με άλλους το σπίτι. Μην κάνετε το λάθος και ακούτε τον κάθε τυχάρπαστο στο ίντερνετ, χωρίς έστω μια Ausbidlung στη Γερμανία είσαι ένα τίποτα. Ψάξτε πολύ καλά πριν ξενιτευτείτε και μακριά από έλληνες εργοδότες (που τις περισσότερες φορές έχουν κάτι τριτοκοσμικές ταβέρνες που πέφτει κάργα εκμετάλευση). εδώ με μια αναζήτηση 5 δευτερολέπτων οι τιμές για Μόναχο. Και τονίζω πως στο σπίτι θα είσαι με άλλους, δεν θα είσαι μόνος. https://www.wg-gesucht.de/1-zimmer-wohnungen-in-Muenchen.90.1.0.0.html Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Vasivouzoukos 1
Aggeluska Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Vasivouzoukos said: Ναι βέβαια, ήρθα να κάνω προπαγάνδα στο insomnia και να γράψω τα ψέματα μου γιατί δεν είχα τι άλλο να κάνω στις 11 το βράδυ. Στο Μόναχο ήταν και οι 2 γνωστοί, αν το πιστέψεις ή όχι δεν με νοίαζει όπως και γενικότερα η γνώμη σου για οποιοδήποτε θέμα. Μου έκανε και εντύπωση πως έγραψες πανελλήνιες στα 25 και πέρασες κιόλας αφού έχεις ζήσει 4 χρόνια στην Γερμανία. Μάλλον πόνεσαν αυτά που έγραψα, θα έφαγες κάργα εκμετάλλευση στα εστιατόρεια που έκανες λάντζα. Δεν εφαγα καμια εκμεταλλευση γιατι δεν δουλευα με Ελληνες... Απο οτι φαινεται εισαι απλα τρολλ οποτε σταματαω να σε ταιζω. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Aggeluska
ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Vasivouzoukos είπε Ναι και επειδή έγινε έτσι με τον φίλο σου σημαίνει πως όλοι όσοι πάνε καλοπερνάνε και δεν επιστρέφουν πίσω. Ως παράδειγμα το έφερα και δεν είναι το μόνο εκτός και αν θες να μας πεις ότι τα εκατομμύρια Ελλήνων του ήδη εξωτερικού ή οι εκατοντάδες χιλιάδες που έφυγαν ήδη την τελευταία 8ετία είναι παραδείγματα προς αποφυγήν. Αν ήταν έτσι τα πράγματα η Ελλάδα μας δεν θα είχε μόνο τον πληθυσμό που έχει. Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολα, ειδικά στην αρχή, και κανείς δεν είπε ότι δεν θα χρειαστεί κάποια περίοδος αναπροσαρμογής και πάλης και υπομονής. Αν δεν είσαι έτοιμος να ξεβολέψεις τον κωλαρίκο σου για κάτι καλύτερο τότε ναι κάθεσαι στα αυγά σου και πίνεις τις φραπεδάρες σου με τα 400-500 ευρώ μισθό και στο σπίτι των γονιών σου. 1 ώρα πριν, fredd0 είπε δε στεκει σαν ερωτηση, φυσικα αλλο μια χωρα με 2% ανεργια και αλλο μια χωρα με 25% ανεργια. Και απο την Ελλαδα οταν ειχε 2% ανεργια δεν εφευγε κανεις να παει ξερωγω που να πλυνει πιατα, αυτο δε σημαινει οτι η Ελλαδα τοτε ηταν Ελβετια. Μπορώ να σου το αντιστρέψω το ερώτημα. Είτε τότε η Ελλάδα (στα χάι της που λέμε) είτε τώρα πόσοι μετανάστες ερχόντουσαν για να εργαστούν και να προσφέρουν ουσιαστικά στην οικονομία με την ίδια λογική που έχουν κάνει τόσοι έλληνες σε τόσες άλλες χώρες;
Vasivouzoukos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Δεν εφαγα καμια εκμεταλλευση γιατι δεν δουλευα με Ελληνες... Απο οτι φαινεται εισαι τρολλ απλα οποτε σταματαω να σε ταιζω. Πληροφοριακά πάντα το Αμβούργο θεωρείται από τις χειρότερες πόλεις στη Γερμανία και από αυτές με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα ( λόγω του λιμανιού). Έβαλα πληροφορίες από site που δείχνει τι τιμές παίζουν και εσύ με λες τρολ και πως δεν παίζουν τέτοιες τιμές στη Γερμανία. Επειδή λοιπόν πολλές κουζίνες προσφέρουν και ''στέγη'' ( αν το λες στέγη κανά υπόγειο ή ακόμα χειρότερα να μένεις μέσα στην κουζίνα) και εσύ μένεις σε μία από αυτές, δεν νιώθεις και δεν καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις σπίτι στις γερμανικες πόλεις και πόσο ακριβό είναι. Επειδή λοιπόν με έχεις εκνευρίσει αν θες βάζουμε φωτογραφίες από διπλώματα/δουλειές (μιας και τα έχω κάνει και τα 2 στη Γερμανία) εδώ δημόσια στο forum. Ώστε να δουν όλοι ποιος εξειδανικεύει καταστάσεις και ποιος λέει αλήθεια. Περιμένω μήνυμα σου για να βάλουμε από το Rathaus ( δημαρχείο) την Anmeldung ( δήλωση για το πότε πήγες και πόσο έμεινες ). Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Vasivouzoukos
Pa0ki Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Τι μας βάζεις σπίτια από Μόναχο, αφού οι γνωστοί σου έμεναν 2 ωρές μακριά από τη δουλειά τους 3 1
Aggeluska Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, Vasivouzoukos said: Πληροφοριακά πάντα το Αμβούργο θεωρείται από τις χειρότερες πόλεις στη Γερμανία και από αυτές με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα ( λόγω του λιμανιού). Έβαλα πληροφορίες από site που δείχνει τι τιμές παίζουν και εσύ με λες τρολ και πως δεν παίζουν τέτοιες τιμές στη Γερμανία. Επειδή λοιπόν πολλές κουζίνες προσφέρουν και ''στέγη'' ( αν το λες στέγη κανά υπόγειο ή ακόμα χειρότερα να μένεις μέσα στην κουζίνα) δεν νιώθεις και δεν καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις σπίτι στις Γερμανίες πόλεις και πόσο ακριβό είναι. Επειδή λοιπόν με έχεις εκνευρίσει αν θες βάζουμε φωτογραφίες από διπλώματα/δουλειές (μιας και τα έχω κάνει και τα 2 στη Γερμανία) εδώ δημόσια στο forum. Ώστε να δουν όλοι ποιος εξειδανικεύει καταστάσεις και ποιος λέει αλήθεια. Εγω λεω τις προσωπικες μου εμπειριες που ειχα μεχρι εν ετη 2016. Θυμαμαι η ζητηση για κατοικιες ητανε τοσο μεγαλη π επαιζε συνεχεια πρωτοσελιδο στις εφημεριδες, ιδιαιτερα προ εκλογων και ηταν και απο τις νουμερο ενα υποσχεσεις που εβαζε καθε υποψηφιος πολιτικος. Παρ' ολη την ζητηση ομως δεν ξερω κανενα γνωστο και ειχα πολλους γνωστους εκει, που να εδινε τοσα λεφτα οπως οι δικοι σου γνωστοι. Τωρα, το να βαλουμε πτυχια εδω στο ινσομνια δεν ξερω πως κολλαει με τα ενοικια στην Γερμανια ή με αυτο που ποσταρε ο TS... Επισης ξερω ποσο δυσκολο ειναι να βρεις σπιτι, ο ιδιος εψαχνα 2 μηνες να βρω οπως και αλλοι γνωστοι μου. Δεν ειπα ποτε οτι δεν ειναι δυσκολο να βρεις, ειπα οτι η τιμη που λες ειναι πολυ μεγαλη. Και οχι δεν λεω για κανενα υπογειο. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Aggeluska
Vasivouzoukos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Aggeluska είπε Εγω λεω τις προσωπικες μου εμπειριες που ειχα μεχρι εν ετη 2016. Θυμαμαι η ζητηση για κατοικιες ητανε τοσο μεγαλη π επαιζε συνεχεια πρωτοσελιδο στις εφημεριδες, ιδιαιτερα προ εκλογων και ηταν και απο τις νουμερο ενα υποσχεσεις που εβαζε καθε υποψηφιος πολιτικος. Παρ' ολη την ζητηση ομως δεν ξερω κανενα γνωστο και ειχα πολλους γνωστους εκει, που να εδινε τοσα λεφτα οπως οι δικοι σου γνωστοι. Τωρα, το να βαλουμε πτυχια εδω στο ινσομνια δεν ξερω πως κολλαει με τα ενοικια στην Γερμανια ή με αυτο που ποσταρε ο TS... Λοιπόν για να τελιώνουμε με το θέμα μια και καλή. Αυτά που γράφω δεν είναι τόσο για εσένα όσο για για αυτούς που μας διαβάζουν. Τα πειστήρια τα ανέφερα γιατί με είπες τρολ, άρα πρέπει να αποδείξουμε στον κόσμο πως έχουν τα πράγματα. Εγώ είμαι διατεθειμένος να σου δείξω Anmeldung από 3 διαφορετικές πολεις που έμεινα όχι μια εβδομάδα αλλά μήνες. Η θεία μου που μένει στο Μόναχο είναι στα τελευταία της αλλά όταν παλαιότερα πήγαινα και την έβλεπα συχνά και είχα γνωριστεί με μερικούς από την ελληνική κοινότητα ( είναι μικρή σε σχέση με αυτή της Κολωνίας η Στουτγκάρδης αλλά τέσπα). Οπότε ΞΕΡΩ τι παίζει στη Γερμανία και τι όχι γιατί δεν κάθισα να με παραμυθιάζει ο καθένας μέσω ίντερνετ. Πηγα και τα είδα μόνος μου, δεν δέχομαι λοιπόν να μου λέει ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του για όσα έχω δει με τα ματάκια μου. Για τελευταία φορά λοιπόν μιας και με κούρασες στις περισσότερες περιπτώσεις στη Γερμανία (γιατί πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις) ισχύουν τα εξής: 1) Δύσκολο να βρεις σπίτι και κοστίζει αρκετά, οι περισσότεροι μένουν έξω από τις πόλεις και χρησιμοποιούν τα μέσα. 2)Δεν βρίσκεις με τίποτα καλή δουλειά αν δεν έχεις δυνατά προσόντα, μέχρι και για να γίνεις πωλητής σε κατάστημα ή να δουλέψεις σε σούπερ μάρκετ θέλουν Ausbildung ( κάτι σαν τα δικά μας τα ΙΕΚ με έμφαση στην πρακτική). 3)Οι δουλειές που μένουν είναι ως επι το πλείστον χαμαλοδουλειές που τις κάνουν ξενοι. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται ρατσιστικό, μάλλον γιατί στον δικό σου κόσμο ένας ανειδίκευτος από το Πακιστάν θα έπρεπε να παίρνει περισσότερα από έναν μηχανικό Γερμανό επειδή ο δεύτερος πρέπει να είχε ναζιστή παππού. 4)Σε αυτές τις χαμαλοδουλειές δεν σε προσλαμβάνουν οι εταιρίες αυτές καθ'αυτές αλλά σε αναθέτουν σε Leiharbeitsfirma, σαν τη δική μας manpower δηλαδή. Σου δίνουν τον βασικό ή εκεί γύρω που θα βγαίνουν συν πλην 1400-1600. 5)Το χειρότερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να μπλέξει με έλληνες στα τρισάθλια ελληνικά restaurant. http://www.tovima.gr/society/article/?aid=458528 άρθρο του 2012 που ακόμα ισχύει. Επειδή λοιπόν ο καθένας γράφει τις εμπειρίες του και τη γνώμη του μην με αφισβητείς και μην με προκαλείς. Αφού δεν ανεβάζεις χαρτιά να δούμε όντως πόσο έμεινες όπως σου πρότεινα το κόβω εδώ γιατί δεν έχω άλλη όρεξη για χάσιμο χρόνου. Κάτσε και μίλα με τύπους σαν τον Παόκι (που από και το ψευδώνυμο μόνο καταλαβαίνεις περι τινος πρόκειται, το μόνο ταξίδι που θα έχει κάνει στην ευρώπη είναι όταν θα έπαιζε η ομάδα του). Τέλος από εμένα, για όσους μας διαβάζουν ας κρίνουν από μόνοι τους.
Pa0ki Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Τα φιλιά μου από το κέντρο της Στουτγκάρδης τζουτζούκο 3
Dagobert Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Aggeluska είπε Επισης ξερω ποσο δυσκολο ειναι να βρεις σπιτι, ο ιδιος εψαχνα 2 μηνες να βρω οπως και αλλοι γνωστοι μου. Δεν ειπα ποτε οτι δεν ειναι δυσκολο να βρεις, ειπα οτι η τιμη που λες ειναι πολυ μεγαλη. Και οχι δεν λεω για κανενα υπογειο. Μόναχο είναι από τις πιο ακριβές πόλεις. 1
antitouristikos praktoras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Για να απαντήσω σε κάποια πράγματα επειδή μάλλον παρεξηγήθηκα. Το αν εγώ έχω κάποιον δικό μου άρρωστο εδώ και δεν μπορώ να φύγω γιατί πρέπει να γραφεται άλλαξε μυαλά και φύγε χθες? ειναι πολυ απλό, επειδή καθείς μονολογει με τον εαυτό του 2
mad15 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Διάβασα και τις 4 σελίδες του topic.Βασιβουζούκος πρέπει να έχεις μεγάλο θέμα.Υπερόπτη,ρατσιστή και εγωκεντρικό(όσον αφορά τη κόντρα αρχικά με aggeluska,μετά με pa0ki,λογικά μετά με εμένα) πρώτη φορά βλέπω.Εντάξει φίλε το καταλάβαμε,ζεις Γερμανία.ΞΕΡΕΙΣ όπως μας λες με κεφαλαία γράμματα,δεν χρειάζεται να κάνεις σαν παιδάκι και να ζητάς χαρτιά δημόσια(άκου εκεί).Τι να πω απλά για γέλια. Στο θέμα μας τώρα,θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με την μαγειρική και πάλι,πληρώνει καλά(ειδικά για Ελλάδα) ακόμη και αν χρειάζεται να δουλεύεις αρκετά.Αν όντως θες να μείνεις Ελλάδα πρέπει να το κάνεις,όπως μας λες δεν έχεις και άλλες επιλογές έτσι; *Μέτρησα περισσότερους που αναλύουν το κόστος ζωής στην Ελβετία και λένε για τους γνωστούς τους στο εξωτερικό και λιγότερους με τεκμηριωμένη απάντηση σύμφωνα με τα όσα έγραψε το παιδί(το οποίο ουσιαστικά σας ξέκοψε τον Καναδά μετά από ένα σημείο για οικογενειακούς λόγους).Υπάρχει thread για όποιον θέλει να μεταναστεύσει,κάντε debate εκεί βρε παιδιά. 1
Backpacker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Ενα ΙΕΚ νοσηλευτικής να έχει τελειώσει κάποιος πάντως μετά έξω βρίσκει για πλάκα δουλειά σαν βοηθός νοσηλευτή. Γερμανία-Σκανδιναβία-Βρετανία ζητάνε σαν παλαβοί με τις εκατοντάδες κάθε μήνα!! Και με πληρωμένα αεροπορικά να πας και δωρεαν διαμονη 1-2-3 μηνες στην αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις