what_if Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω το καταλληλο mount για το τιμονι κ ψαχνω για app το οποιο να εχει ρυθμιζομενη οθονη με ταχυτητα ,συνολικη αποσταση ,trip αποσταση ,ωρα κ διαρκεια ποδηλασιας χρονικα επισης θα ηθελα να κραταει ιστορικο με τις βολτες μου βρηκα αυτο αλα λιγο που το τεσταρα η αρχικη οθονη δεν ειναι ιδιαιτερα παραμετροποιησιμη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fehmin.bikeometer ποια app χρησιμοποιειτε εσεις; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από what_if
dhmak Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android.roadbike.lite 1
Markerparts Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Strava. Η απολυτη εφαρμογη για αυτο που ζητας. 1
what_if Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 θελω να το χρησιμοποιω κυριως οπως τα κομπιουτερακια που δειχνουν ταχυτητα κλπ την ωρα που κανεις ποδηλατο, δουλευουν αυτα ετσι;
GianniSM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Ασχολούμαι συστηματικά με την ποδηλασία, (κάπου 6000 χλμ τον χρόνο), χρησιμοποιώ το garmin edge 500 (παλιό, θα αντικατασταθεί σύντομα), με παλμογράφο και cadence sensor. όλα τα στοιχεία τα ανεβάζω στο garmin connect και μετά το στέλνω στο strava, και κατέληξα εκεί δοκιμάζοντας διάφορα. Ο λόγος είναι τα πολλά δεδομένα/ανάλυση που σου δίνει, ειδικά στην πληρωμένη έκδοση, αλλά και τα segments που μπορείς να συγκρίνεις τις επιδόσεις σου σε ένα κομμάτι διαχρονικά. Επίσης υπάρχει και το social media που παρακολουθείς συμποδηλάτες σου, τις διαδρομές και τις επιδόσεις τους, ανταλλάζοντας kudos (likes), και μπορείς να σχολιάσεις. Μπορείς να ανεβάσεις και φωτογραφίες επίσης. Αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι για ποδήλατα στην διάθεση σου, κάνω κυρίως δρόμου, αλλά ποτέ δεν λέω όχι και για μια ωραία ΜΤΒ διαδρομή.
what_if Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 @GianniSM σε ευχαριστω πολυ κανω ποδηλατο κ εγω αρκετα χρονια, περιπου 10 ,αρχικα mtb κ τωρα κυριως ασφαλτινες κοντινες βολτες κατω απο 30χλμ δεν με ενδιαφερει το social κομματι καθολου, απλα θελω ενα παραμετροποιησιμο ταχυμετρο που να κρατα ενα βασικο αρχειο στατιστικων με τις βολτες μου
GianniSM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 50 λεπτά πριν, what_if είπε @GianniSM σε ευχαριστω πολυ κανω ποδηλατο κ εγω αρκετα χρονια, περιπου 10 ,αρχικα mtb κ τωρα κυριως ασφαλτινες κοντινες βολτες κατω απο 30χλμ δεν με ενδιαφερει το social κομματι καθολου, απλα θελω ενα παραμετροποιησιμο ταχυμετρο που να κρατα ενα βασικο αρχειο στατιστικων με τις βολτες μου Και πάλι στράβα έχει όσα χρειάζεσαι. Εμένα η τυπική διαδρομή του Σαββάτου είναι 80-120 χλμ με ανάβαση 1200-1600 μέτρα, χωρίς να αποκλείονται οι 200αρες, είτε οι 50αρες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα