Προς το περιεχόμενο

Eπιλογή Linux. Ποιό να βάλω?

Pure_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επι 11 χρόνια χρησιμοποιώ τα windows τησ microsoft. προσφατα αποφασισα να επιλεξω το linux ώστε να σχηματίσω μια αποψη και γιαυτο το λιτουργικό σύστημα μπας και μπορέσω να λύσω τα παμπολλα προβλήματα που αντιμετωπίζω με τα windows αλλα οι περισότεροι με τους οποίους μοιράστηκα τη σκέψη μου αυτή με απέτρεψαν λέγοντάς μου οτι θα βάλω άλλα προβλήματα στο κεφάλι μου.

Και ρωτώ λοιπόν εγώ (ανένδοτος οπως πάντα).....που θα πρεπει να βασίζεται η επιλογή του linux ? (χρησιμοποιώ το pc μου κυριως για μουσική και ταινίες + office ) . τι προβλήματα θα αντιμετωπίσω στην πορεία? αληθεύει οτι το linux ευκολα μετατρέπεται σε λειτουργικό με περιβάλλον παραθύρων οπως τα windows? που μπορώ να βρω απαντήσεις για τα ερωτήματα μου? yours faithfully.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sou prwteino Suse h Mandrake.

Den 8a exeis kanena problhma gia na exeis epifaneia ergasias efamilh me eythn twn Windows mias kai ginonta olla aytomata kata thn egkatastash.

Problhma 8a exeis an 8es na deis tainies dvd(mono oi kleidwmenes) katw apo linux. Ean to agoraseis 8a sou exei kai ena egxeiridio pou 8a se boh8hsei arketa.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...