Pure_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Επι 11 χρόνια χρησιμοποιώ τα windows τησ microsoft. προσφατα αποφασισα να επιλεξω το linux ώστε να σχηματίσω μια αποψη και γιαυτο το λιτουργικό σύστημα μπας και μπορέσω να λύσω τα παμπολλα προβλήματα που αντιμετωπίζω με τα windows αλλα οι περισότεροι με τους οποίους μοιράστηκα τη σκέψη μου αυτή με απέτρεψαν λέγοντάς μου οτι θα βάλω άλλα προβλήματα στο κεφάλι μου. Και ρωτώ λοιπόν εγώ (ανένδοτος οπως πάντα).....που θα πρεπει να βασίζεται η επιλογή του linux ? (χρησιμοποιώ το pc μου κυριως για μουσική και ταινίες + office ) . τι προβλήματα θα αντιμετωπίσω στην πορεία? αληθεύει οτι το linux ευκολα μετατρέπεται σε λειτουργικό με περιβάλλον παραθύρων οπως τα windows? που μπορώ να βρω απαντήσεις για τα ερωτήματα μου? yours faithfully..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Sou prwteino Suse h Mandrake. Den 8a exeis kanena problhma gia na exeis epifaneia ergasias efamilh me eythn twn Windows mias kai ginonta olla aytomata kata thn egkatastash. Problhma 8a exeis an 8es na deis tainies dvd(mono oi kleidwmenes) katw apo linux. Ean to agoraseis 8a sou exei kai ena egxeiridio pou 8a se boh8hsei arketa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Κάνε απλά ένα search στο forum να δεις τις απαντήσεις όλων μας, το θέμα έχει επαναληφθει και ίσαμε 100 φορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaguras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Des to ypomnima... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason Dean Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 ontws , polys kosmos pernaei meres oloklhres mexri na apofasisei. oles oi dianomes einai linux , oles mporoyn na ginoyn opws tis thes. opoia kai na valeis pali linux tha exeis . opote mhn to koyraseis sthn epilogh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dyolf Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Suse σου προτείνω και γω σαν αρχάριος. Εμένα με βόλεψε αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.