chek2fire Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Ανοίγω νέο νήμα καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα η Valve έβγαλε μια δικιά της έκδοση του Wine ώστε να μπορεί να εγκαταστήσει κάποιος windows game σε linux χωρίς να υπάρχει native υποστήριξη τους. Η ανακοίνωση είναι εδώ https://steamcommunity.com/games/221410/announcements/detail/1696055855739350561 ενώ το github είναι εδώ https://github.com/ValveSoftware/Proton/ To proton έρχεται εγκατεστημένο με τον Steam beta client. Μέχρι στιγμής τα game που υποστηρίζονται είναι τα εξής Beat Saber Bejeweled 2 Deluxe Doki Doki Literature Club! DOOM DOOM II: Hell on Earth DOOM VFR Fallout Shelter FATE FINAL FANTASY VI Geometry Dash Google Earth VR Into The Breach Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012 Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2013 Mount & Blade Mount & Blade: With Fire & Sword NieR: Automata PAYDAY: The Heist QUAKE S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Star Wars: Battlefront 2 Tekken 7 The Last Remnant Tropico 4 Ultimate Doom Warhammer® 40,000: Dawn of War® - Dark Crusade Warhammer® 40,000: Dawn of War® - Soulstorm Τώρα κάνω εγκατάσταση το Tekken και το Nier Automata και θα επανέλθω με εντυπώσεις. Τα δύο συγκεκριμένα game νομίζω είναι φοβερά απαιτητικά. Είμαι περίεργος να δω πως θα τρέξουν. Οπως λενε πάντως αργότερα θα διαθέσουν όλο τον κατάλογο του steam games για εγκατάσταση. Μιλάμε αν τρέχουν σωστά από μένα τα windows θα είναι πλέον τελείως παρελθών 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Πως πάει έχεις νεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Πως πάει έχεις νεα; ακόμα κατεβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 εγω κατεβαζω το doom btw..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Παιδιά το proton περιέχει κατά λάθος debug builds του DXVK που επηρεάζουν την απόδοση. Θα το διορθώσουν με update του Proton. Πάντως τώρα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν όλα. Mου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η τόσο γρήγορη ανάπτυξη του DXVK. O dev του DXVK πλέον δουλεύει στη Valve, ίσως για αυτό ήταν αρνητικός σε κάθε είδος donation. Επίσης είναι αρκετά μεγάλο και το development team του Proton. Από ότι φαίνεται η Valve δεν αστειεύεται με το project Proton. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μόλις έπαιξα το Tekken. Ειλικρινά είχα χαμηλές προσδοκίες αλλά δεν το περίμενε να τρέξει τόσο άψογα. Είναι βαρύ game και ακόμα και στα windows έχει το lag του. Και εδώ φυσικά είχε κάποια λαγκαρίσματα αλλά όχι τόσο που να επηρεάζουν την gaming εμπειρία, αφού κάποια στιγμή ξεχάστηκα τελείως ότι έπαιζα σε linux. Μπράβο πάρα πολύ καλή δουλειά. Θα δοκιμάσω και άλλα game που υποστηρίζει. Το γέλιο είναι ότι έπαιζα με το xbox one gamepad που στα windows 7 δεν μπορώ με τίποτα να βάλω τους driver και φυσικά είναι τελείως άχρηστο εκεί 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becoming_I Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Αν θέλει κάποιος να δει πως το ενεργοποιούμε, έχω γράψει σχετικό άρθρο. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Αξιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, becoming_I είπε Αν θέλει κάποιος να δει πως το ενεργοποιούμε, έχω γράψει σχετικό άρθρο. Βλεπω στο σχετικο αρθρο , δοκιμασες ολο τελευταιας κυκλοφοριας παιχνιδια ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobeadj Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το doom που δοκιμασα δουλευει κανονικα ...σε ubuntu 18.04 mate intel i5 4690 gtx 960 4gb 16gb Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από tobeadj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Βρήκα χρόνο σήμερα και δοκίμασα το PES 2018. Ubuntu 18.04 και GTX 1060 6GB με τους τελευταίους nvidia drivers. Δουλεύει κανονικότατα και φυσικά το έκανα εγκατάσταση με ένα κλικ όπως θα το έκανα στα Windows. Άξιοι 😊 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 και nier automata τρέχει άψογα. Λέω να δοκιμάσω κάποιο game που δεν είναι στην λίστα να δω πως θα πάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becoming_I Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, mphxths είπε Βλεπω στο σχετικο αρθρο , δοκιμασες ολο τελευταιας κυκλοφοριας παιχνιδια ε ? Χαχα ναι έχεις δίκιο, απλά έτυχε να τα έχω ήδη εγκατεστημένα. Κατεβάζω το Walking Dead season 3 να δω αν δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως μου έβγαλε κάτι bug ο beta steam client όπως ότι μετά από suspend δεν τρέχουν τα game ούτε τα native και πρέπει να κάνω restart τον xserver για να δουλέψει. Το άλλο bug είναι ότι όταν κλέινω το steam αυτό συνεχίζει να τρέχει στο background και θέλει kill από κονσόλα. Τώρα δοκίμασα το nier automata, παίζει άψογα αλλά μου έχει κάνει και δύο freeze Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από chek2fire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becoming_I Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Αυτή είναι μια λίστα συμβατότητας τι δουλεύει και τι δε δουλεύει και σε τι setup. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα